CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy assortiment
  • CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy assortiment
  • CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy 150 ml

CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar Hond / Puppy

€ 9,95
Inclusief BTW

De CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar is een effectief reinigingsmiddel voor het verwijderen van urine-, bloed-, braaksel- en ontlastingsvlekken en -geuren van honden en puppy's. Het bevat geen agressieve chemicaliën (100% biologisch afbreekbaar) maar werkt op basis van enzymen die de organische materialen van de vlekken afbreken. 

Inhoud

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 0,99
3 7.5% Tot € 2,24
Aantal
Niet op voorraad, probeer een andere optie.

De CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar is een effectief reinigingsmiddel voor het verwijderen van urine-, bloed-, braaksel- en ontlastingsvlekken en -geuren van honden en puppy's. Het bevat geen agressieve chemicaliën (100% biologisch afbreekbaar) maar werkt op basis van enzymen die de organische materialen van de vlekken afbreken. 

Toediening / Gebruik

Verwijder met papier eerst alle overtollig urine, braaksel en/of ontlasting. Doordrenk hierna de vlek goed met de CSI Urine Vlekken- & Geurverwijderaar, doe dit zeer ruim zodat de randen ook goed behandeld zijn. Laat de vlek vervolgens goed drogen (24 tot 48 uur). Wanneer deze opgedroogd is kunt u eventuele resten gemakkelijk wegzuigen of borstelen. Bij hardnekkige vlekken kunt u de behandeling herhalen.

9800059

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
5060415291214

Je bent misschien ook geïnteresseerd in