PUUR Natuur

PUUR Natuur zorgt voor een complete serie gezondheidsproducten voor hond, kat en paard. Alle producten zijn zorgvuldig samengesteld en op basis van fytotherapie en orthomoleculaire geneeskunde, met natuurlijke ingrediënten als voornaamste bestanddelen. Het uitgebreide aanbod biedt een gezonde aanpak op verschillende aspecten van de gezondheid, waaronder spijsvertering, bewegingsstelsel, luchtwegen, huid en vacht, voortplanting en gedrag. Ga voor de beste, bewuste zorg van je dier met PUUR Natuur!

Er zijn 88 producten.

Item 1-12 van 88 in totaal item(s)
PUUR Probiotic - 50 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Probiotic

Vanaf € 24,50 Prijs

PUUR Probiotic van NML-Health is een aanvullend diervoeder voor honden, katten, paarden en pony’s ter ondersteuning van het maag- & darmstelsel en de weerstand. Het supplement bevat goede darmbacteriën die zorgen voor een optimale zuurgraad in het maag- & darmstelsel. De PUUR Probiotic kan ingezet worden bij de volgende indicaties:

  • Bij dunne ontlasting / diarree.
  • Voor een optimaal functioneren van de darmen.
  • Ter ondersteuning van de weerstand.
  • Na antibioticagebruik.

PUUR Silicium - 500 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Silicium - 500 ml

€ 20,50 Prijs

PUUR Silicium is een 100% natuurlijk voedingssupplement dat zorgt voor het behoud van bindweefsel vezels en de stimulatie van de aanmaak van nieuw bindweefsel bij honden en katten. Bindweefsel is met name aanwezig in botten, pezen, kraakbeen, haar en gewrichtsbanden.

PUUR Sun Cream - 30 ml
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

PUUR Sun Cream - 30 ml

€ 14,95 Prijs

PUUR Sun Cream is een 100% natuurlijke en makkelijk aan te brengen zonnebrandcrème voor dieren met een SPF van 30 en een speciale pH van >6.5 passend bij de pH van de huid bij dieren.

De PUUR Sun Cream zorgt hiermee dat de huid van uw dier niet verbrand, niet uitdroogt of gaat jeuken.  Deze crème kan o.a. ingezet worden bij honden, katten en paarden.

PUUR Skin Lotion - 100 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Skin Lotion - 100 ml

€ 14,95 Prijs

De PUUR Skin Lotion is een verzachtende en kalmerende lotion met een ontstekingsremmende werking die ingezet kan worden bij dieren die last hebben van een droge, schilferige en/of jeukende huid. De PUUR Skin lotion die o.a. ingezet kan worden bij honden, katten en paarden verzacht en kalmeert de huid en prikt niet bij gebruik.

PUUR Hot Spot Foam - 148 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Hot Spot Foam - 148 ml

€ 13,95 Prijs

PUUR Hot-Spot Foam is een 100% natuurlijk schuim dat ingezet kan worden bij honden die last hebben van Hot Spots. De PUUR Hot-Spot Foam heeft een kalmerende en verkoelende werking die zorgt dat het branderige en kriebelige gevoel verminderd. Door de bittere smaak is het ook onaantrekkelijk voor de hond om nog aan de plek te likken. 

PUUR Bombyx - 50 ml PUUR Bombyx - 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Bombyx - 50 ml

€ 19,95 Prijs

PUUR Bombyx kan ingezet worden bij huidirritaties als gevolg na contact met brandhaartjes van de eikenprocessierups bij honden, katten en paarden. Het middel heeft een verachtende en herstellende werking op de huid.

PUUR Silicum - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Silicium - 1000 ml

€ 34,90 Prijs

PUUR Silicium is een voedingssupplement dat zorgt voor het behoud van de structuur van bindweefsel vezels en het stimuleert de aanmaak van nieuw bindweefsel bij paarden en pony's. 

PUUR Arthro - 50 ml
Snel bekijken Quick View

PUUR Arthro - 50 ml

€ 19,90 Prijs

Voor het behoud van soepele gewrichten en ter ondersteuning en verlichting van pijn als gevolg van artrose bij honden, katten en paarden.

PUUR Glucosamine 100 gram
Snel bekijken Quick View

PUUR Glucosamine

Vanaf € 20,50 Prijs

PUUR Glucosamine is voedingssupplement met de ideale verhouding van ingrediënten om hond en kat soepel te houden. Goed voor gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, kapsels en ligamenten.

Natuurlijke voedingssupplementen voor je hond

PUUR Natuur voor honden biedt een gevarieerde mix van voedingsstoffen om de gezondheid van uw hond te ondersteunen. Door het speciale samengestelde voedingsprofiel met voedingsrijke ingrediënten kunnen specifieke klachten worden verlicht, waardoor je bijdraagt aan het welzijn van je hond. De producten bieden ook verschillende voordelen voor de algehele gezondheid, waaronder een betere spijsvertering, meer energie en weerstand tegen infecties.

PUUR Natuur voedingssupplementen voor je kat

Een ingrediënt dat veelvuldig ingezet wordt bij katten is bijvoorbeeld L-Lysine. Dit is een goed werkend middel voor de niezende kat. Ook hebben katten vaak last van urinewegproblemen door hun smalle urinewegstructuur, cranberry is een uitstekend ingrediënt om een optimale werking hiervan te ondersteunen. PUUR Natuur is er niet alleen voor de hond en kat, maar ook voor de grotere dierenvrienden, namelijk paarden. Ze hebben vaak veel baat bij het gebruik van magnesium, omdat het bijdraagt aan gezonde spieren, gewrichten en botten en paarden vaak zwaar belast worden.

PUUR Natuur koop je online bij Petpol

Petpol is het online adres voor natuurlijke verzorging van je dier. De producten van PUUR Natuur passen hier uitstekend bij! Zorg er altijd voor dat je de producten van dit merk combineert met lichaamsbeweging, zodat uw huisdier er een gezonde en actieve levensstijl op nahoudt. PUUR Natuur is trouwens een onderdeel van NML Health. Andere producten van dit bedrijf bestel je natuurlijk net zo eenvoudig mee in onze webshop.