Audevard

Laboratoires Audevard biedt een breed assortiment aan hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid van paarden & pony's. Audevard heeft o.a. supplementen ter ondersteuning van de huid, vacht, hoeven, spieren, gewrichten en spieren.

Er zijn 37 producten.

Item 1-12 van 37 in totaal item(s)
Audevard Zzen Flash - 60 ml Audevard Zzen Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Zzen Flash - 60 ml

€ 9,95 Prijs

Sommige paarden zijn gevoeliger dan andere voor stress veroorzaakt door training, wedstrijden, transport en veranderingen in hun omgeving. Deze situaties zorgen voor een eenmalige toename van de voedingsbehoeften van het paard, die gecompenseerd kan worden door extra inname van specifieke voedingsstoffen. Audevard Zzen Flash is een voedingssupplement met o.a. technisch zuiver tryptofaan en magnesium dat voorziet in deze behoefte. 

Audevard Zzen - 1 liter Audevard Zzen - 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Zzen - 1 liter

€ 33,90 Prijs

Sommige paarden zijn gevoeliger dan andere voor stress veroorzaakt door training, wedstrijden, transport en veranderingen in de omgeving. Deze nieuwe situaties vereisen mogelijk aanvullende voedingsondersteuning. Audevard Zzen bevat tryptofaan, vitamine B en magnesium om extra voedingsondersteuning te bieden aan paarden die lijden aan overmatige stress en nervositeit, zonder hun sportieve prestaties te beïnvloeden.

Audevard Vetidral Flash - 60 ml Audevard Vetidral Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Vetidral Flash - 60 ml

€ 7,20 Prijs

Paarden transpireren zwaar tijdens intensieve inspanning en zomerweer. Dit resulteert in het verlies van meer dan alleen water: ze verliezen ook elektrolyten, die essentieel zijn. Het is daarom belangrijk om verloren elektrolyten snel aan te vullen. Audevard Vetidral Flash is een aanvullend diervoeder samengesteld om paarden te voorzien van extra voeding en elektrolyten in geval van hevig transpireren.

De Audevard Vetidral Flash formule bevat elektrolyten in dezelfde verhoudingen als die in het zweet, om verliezen te compenseren. Het biedt ook prebiotica om de vervanging en opname van elektrolyten te stimuleren.

Audevard Vetidral Solution - 1 Liter Audevard Vetidral Solution - 1 Liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Vetidral Solution - 1 Liter

€ 39,45 Prijs

Audevard Vetidral is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden om elektrolytenverlies na intensieve trainingen, intensieve wedstrijden of bij warm weer ingezet kan worden. De toegevoegde prebiotica zorgt voor een betere absorptie van de elektrolyten.  

Audevard Vetidral Poeder 1.5 kg Audevard Vetidral Poeder 1.5 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Vetidral Poeder

Vanaf € 46,95 Prijs

Audevard Vetidral is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden om elektrolytenverlies na intensieve trainingen, intensieve wedstrijden of bij warm weer ingezet kan worden. De toegevoegde prebiotica zorgt voor een betere absorptie van de elektrolyten.  

Audevard Tifene Pommade - 250 ml Audevard Tifene Pommade - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Tifene Pommade - 250 ml

€ 29,95 Prijs

Paarden kunnen het hele jaar door lichte irritaties, schaafwonden en een gebarsten huid krijgen. Audevard Tifene Pommade op basis van drie essentiële oliën met een olieachtige basis, is speciaal ontwikkeld om de huid van paarden te beschermen tegen omgevingsinvloeden zoals water, stof en insecten.

Audevard Tifene Gel - 150 ml Audevard Tifene Gel - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Tifene Gel - 150 ml

€ 27,95 Prijs

De conditie van de huid is een belangrijk aspect van de gezondheid van een paard, en speelt ook een rol bij de prestaties en esthetische aantrekkingskracht. De Audevard Tifene Gel is speciaal voor paarden die een intensieve huidverzorging nodig hebben. De formule van de gel combineert zeven geconcentreerde etherische oliën en hyaluronzuur in een isotone gelbasis, die een beschermende film vormt tijdens het drogen.

Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Tendilax Antiphlogistic - 2 kg

€ 24,70 Prijs

Audevard Tendilax Antiphlogistic is een pasta (op basis van kaoline en zeer fijne witte klei) voor uitwendig gebruik die ingezet kan worden bij paarden die last hebben van gevoelige spieren en pezen. De pasta kan warm gemaakt worden in de magnetron of  au bain-marie.

Audevard Redplex+ 1 liter Audevard Redplex+ 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex+

Vanaf € 21,95 Prijs

Spierkracht en kracht hangen af ​​van hoe goed zuurstof wordt getransporteerd door rode bloedcellen. Dierenartsen doen daarom regelmatig bloedonderzoek bij sportpaarden. Deze kunnen wijzen op een behoefte aan een verhoogde voedingsinname, bijvoorbeeld om een ​​ijzertekort aan te pakken. Audevard Redplex+ is voedingssupplement met extra vitamines en mineralen voor paarden. Het kan ingezet worden in periodes van extra inspanning zoals gedurende het wedstrijdseizoen. De Audevard Redplex+ heeft een smakelijke appel-karamel smaak en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. 

Audevard Redplex Booster - 60 ml Audevard Redplex Booster - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex Booster - 60 ml

€ 9,95 Prijs

Audevard Redplex Booster is een aanvullend diervoeder voor paarden dan ontworpen is om extra voeding te geven aan paarden die in training zijn of wedstrijden moeten rijden, maar ook paarden die ondermaats presteren. De Audevard Redplex Booster levert voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen (o.a. ijzer) die een boost geven aan het paard.

Audevard Nurtene 2 kg Audevard Nurtene 2 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Nurtene

Vanaf € 93,95 Prijs

Het is uit onderzoek bewezen dat voeding invloed kan hebben op de vruchtbaarheid van fokmerries en hengsten. Audevard Nurtene is een aanvullende mineralen voeding voor tijdens het dekseizoen. Het bevat een concentratie van 15 verschillende voedingsstoffen (waaronder bètacaroteen).

Audevard Myostem Protec 900 ml Audevard Myostem Protec 900 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Protec

Vanaf € 54,25 Prijs

Audevard Myostem Protec is een aanvullend diervoeder om de spierkracht (bij oxidatieve stress) bij sportpaarden te helpen versterken (antioxidanten, aminozuren en meer) na inspanning. 

Audevard

In de paardenwereld is Laboratoires Audevard al jarenlang bekend. Het is een van de weinige farmaceutische bedrijven die zich volledig richten op het welzijn, de gezondheid en de prestaties van het paard. De formules van hun producten worden ontwikkeld door dierenartsen. Audevard biedt een breed assortiment aan hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid van paarden & pony's. Zo heeft Audevard onder andere supplementen ter ondersteuning van de huid, vacht, hoeven, gewrichten en spieren.

Audevard paard

Doet u aan paardensport? Gebruik dan Audevard voor uw paard! De prestaties zullen verhogen, maar u hoeft zich niet druk te maken om de gezondheid van uw dier. Audevard doet mee aan een anti-doping programma. Dit betekent dat er geen ingrediënten gebruikt worden waardoor er bij een dopingtest een positief resultaat zou kunnen verschijnen. Wat ook fijn is om te weten is dat de producten van Audevard voor uw paard worden getest door het LCH, het laboratorium voor paardenrennen.

Audevard Ekygard

Het aanvullende Audevard Ekygard is een voedingssupplement ter ondersteuning van de maag van paarden. Bij inspanning of stress kan de zuurgraad aangetast worden in de maag. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van leven van het paard, zijn vermogen om voedsel op te nemen en natuurlijk zijn prestaties. Deze kritieke periodes vereisen daarom specifieke voedingsondersteuning. Audevard Ekygard geeft dit!

Audevard balsamic

Paarden zijn veel buiten. In de wei, bossen, op het strand of in de manege. Toch zijn er paarden die bijzonder gevoelig zijn voor de kwaliteit van de lucht die ze inademen. Gebruik daarom Audevard balsamic. Dit is een aanvullend diervoeder samengesteld om ondersteuning te bieden bij koud weer en wanneer hun ademhaling behoeften groter zijn. Naast Audevard balsamic hebben we bij Petpol meer producten voor de verzorging van uw paard. Denk bijvoorbeeld ook aan de hoefverzorging. U koopt alles eenvoudig online!