Audevard

Laboratoires Audevard biedt een breed assortiment aan hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid van paarden & pony's. Audevard heeft o.a. supplementen ter ondersteuning van de huid, vacht, hoeven, spieren, gewrichten en spieren.

Er zijn 47 producten.

Item 1-12 van 47 in totaal item(s)
Audevard Ekymash Booster - 1 Liter Audevard Ekymash Booster - 1 Liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekymash Booster - 1 Liter

€ 35,15 Prijs

Audevard Ekymash Booster is een voedingssupplement ter ondersteuning van een onrustig maag- en darmstelsel dat van slag is als gevolg van opwinding en/of stress. De zeer uitgebreide samenstelling van de  Audevard Ekymash Booster bevat citroenmelisse-vezels, tijm- en pepermuntextract, samen met prebiotica, elektrolyten en magnesium.

Audevard Bo Yeas Act Ultra 600 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Bo Yeas Act Ultra

Vanaf € 47,40 Prijs

Audevard Bo Yeas Act Ultra is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's dat voorzien is van pre- en probiotica. Het middel zorgt voor een evenwichtige darmflora en spijsverteringstelsel. De Audevard Bo Yeas Act Ultra bevat het innovatieve ingrediënt Mycosorb A+ Equine (een probiotisch gist) dat ervoor zorgt voor een optimale opname van voedingsstoffen. De prebiotica (FOS) helpen om het gist in z'n werking te versterken. 

De Audevard Bo Yeas Act Ultra kan o.a. ingezet worden bij:

 • Slechte ontlasting (dunne ontlasting of diarree)
 • Doffe vacht
 • Verminderde prestaties
 • Sportpaarden
 • Spijsverteringstoornissen
Audevard Ekyflex Arthro Evo 450 gram Audevard Ekyflex Arthro Evo 450 gram
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Arthro Evo

Vanaf € 61,75 Prijs

Ekyflex Arthro Evo van Audevard is een aanvullend diervoeder voor paarden dat een driedubbele bescherming voor de gewrichten en kraakbeen biedt. Het middel bevat de volgende klinisch bewezen niet-dierlijke ingrediënten:

 • Plantaardige glucosamine.
 • Fytosterolen uit advocado en soja onverzeepbaar (ASU).
 • Proanthocyanidines (PAC) uit druivenpitextract en druivenschil.
 • Peptagen II®: mix van collageenprecursor aminozuren speciaal aangepast voor paarden en van niet-dierlijke oorsprong.
 • MSM: DMSO-metaboliet.
Audevard Ekygard Flash - 60 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekygard Flash - 60 ml

€ 8,10 Prijs

Audevard Ekygard Flash is een voedingssupplement ter ondersteuning van de spijsvertering bij paarden en pony's. Als gevolg van de spanning door wedstrijden en sporten kunnen paarden last van hun maag krijgen. De Audevard Ekygard Flash kan ingezet worden wanneer kortdurende ondersteuning van de maag en spijsvertering gewenst is. 

De injector is makkelijk om mee te nemen en is dopingvrij.

Audevard Bonutron Start - 15 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Start - 15 ml

€ 10,20 Prijs

Audevard Bonutron Start is een voedingssupplement op basis van 17 essentiële voedingsstoffen ter ondersteuning van veulens in de eerste levensweken. Naast een hoge dosis aan Vitamine A en D3 bevat het ook hoge concentraties Zink en Koper te ondersteuning van een optimale groei.

Audevard Bonutron Leisure 1.5 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Leisure

Vanaf € 44,85 Prijs

Audevard Bonutron Leisure is een voedingssupplement met mineralen, sporenelementen en vitamines ter ondersteuning van de algehele gezondheid van paarden en pony's die kampen met een lage tot matige activiteit. Audevard Bonutron Leisure zorgt ervoor dat je paard voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. 

Audevard Bonutron Sport Pro 1.5 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Sport Pro

Vanaf € 63,65 Prijs

Audevard Bonutron Sport Pro is een voedingssupplement van hoogwaardige kwaliteit speciaal voor sportpaarden en pony's. Audevard Bonutron Sport Pro  is speciaal ontwikkeld voor paarden en pony's die in training of competitie zijn. 

Audevard Bonutron Senior 17+ Audevard Bonutron Senior 17+
 • Nieuw
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Senior 17+

Vanaf € 74,00 Prijs

Audevard Bonutron Senior is een voedingssupplement voor oudere paarden. Het biedt een natuurlijke en op maat gemaakte ondersteuning aan oudere paarden die moeite hebben om hun conditie te behouden, een doffe vacht hebben, een beetje stug zijn en ondersteunt hen tijdens moeilijke periodes.

Audevard Bonutron Stud G1-L6 3.0 kg Audevard Bonutron Stud G1-L6 3.0 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Stud G1-L6

Vanaf € 79,75 Prijs

Audevard Bonutron Stud GL-16 is een voedingssupplement dat ingezet kan worden ter ondersteuning van fokmerries gedurende de dracht en de lactatie. De Audevard Bonutron Stud GL-16 bevat hoge concentraties aan calclium en vitamine-D om de ontwikkeling van het veulen te bevorderen. Audevard Bonutron Stud GL-16 kan ook aan zogende veulens (tot een leeftijd van 6 maanden) gegeven worden.

Audevard Bonutron Endurance 2 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Endurance

Vanaf € 78,95 Prijs

Audevard Bonutron Endurance is een voedingssupplement speciaal gemaakt ter ondersteuning van het uithoudingsvermogen van sportpaarden. Het is ideaal in te zetten tijdens training of wedstrijden. Audevard Bonutron Endurance bevat daarnaast  ook gist om te helpen bij de vertering van vezels.

Audevard Bonutron Galop 3.0 kg Audevard Bonutron Galop 3.0 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Galop

Vanaf € 110,85 Prijs

Audevard Bonutron Galop is een voedingssupplement ter ondersteuning van paarden in training en die wedstrijden rijden. Het is verrijkt met polyfenolen en antioxidanten en is een aanvulling op het hooi rantsoen. 

Audevard Bonutron Yearling 6-36M 3 kg Audevard Bonutron Yearling 6-36M 3 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Audevard Bonutron Yearling 6-36M

Vanaf € 89,85 Prijs

Audevard Bonutron Yearling 6-36M is een voedingssupplement speciaal ontworpen ter ondersteuning van de groei van veulens en jonge paarden. Audevard Bonutron Yearling 6-36M is verrijkt met calcium en vitamine D voor een gezonde en optimale groei. 

Audevard

In de paardenwereld is Laboratoires Audevard al jarenlang bekend. Het is een van de weinige farmaceutische bedrijven die zich volledig richten op het welzijn, de gezondheid en de prestaties van het paard. De formules van hun producten worden ontwikkeld door dierenartsen. Audevard biedt een breed assortiment aan hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid van paarden & pony's. Zo heeft Audevard onder andere supplementen ter ondersteuning van de huid, vacht, hoeven, gewrichten en spieren.

Audevard paard

Doe jij aan paardensport? Gebruik dan Audevard voor jouw paard! De prestaties zullen verhogen, maar je hoeft je niet druk te maken om de gezondheid van jouw dier. Audevard doet mee aan een anti-doping programma. Dit betekent dat er geen ingrediënten gebruikt worden waardoor er bij een dopingtest een positief resultaat zou kunnen verschijnen. Wat ook fijn is om te weten is dat de producten van Audevard voor jouw paard worden getest door het LCH, het laboratorium voor paardenrennen.

Audevard Ekygard

Het aanvullende Audevard Ekygard is een voedingssupplement ter ondersteuning van de maag van paarden. Bij inspanning of stress kan de zuurgraad aangetast worden in de maag. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van leven van het paard, zijn vermogen om voedsel op te nemen en natuurlijk zijn prestaties. Deze kritieke periodes vereisen daarom specifieke voedingsondersteuning. Audevard Ekygard geeft dit!

Audevard balsamic

Paarden zijn veel buiten. In de wei, bossen, op het strand of in de manege. Toch zijn er paarden die bijzonder gevoelig zijn voor de kwaliteit van de lucht die ze inademen. Gebruik daarom Audevard balsamic. Dit is een aanvullend diervoeder samengesteld om ondersteuning te bieden bij koud weer en wanneer hun ademhaling behoeften groter zijn. Naast Audevard balsamic hebben we bij Petpol meer producten voor de verzorging van jouw paard. Denk bijvoorbeeld ook aan de hoefverzorging. Je koopt alles eenvoudig online!