Audevard

Laboratoires Audevard biedt een breed assortiment aan hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid van paarden & pony's. Audevard heeft o.a. supplementen ter ondersteuning van de huid, vacht, hoeven, spieren, gewrichten en spieren.

Er zijn 40 producten.

Item 1-12 van 40 in totaal item(s)
Audevard Hoof Biotine 1.0 kg Audevard Hoof Biotine 1.0 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Hoof Biotine

Vanaf € 70,90 Prijs

Audevard Hoof Biotine is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden ter ondersteuning van de hoeven, vacht en manen. Naast Biotine bevat de Audevard Hoof Biotine ook essentiële micronutriënten en vier zorgvuldig geselecteerde plantenextracten die de broze hoornlaag van de hoeven die in slechte staat verkeren ondersteund. 

Audevard Balsamic Air 500 ml Audevard Balsamic Air 500 ml
  • -10%
Snel bekijken Quick View

Audevard Balsamic Air - 500 ml

€ 29,61 Normale prijs € 32,90 -10% Prijs

Ademhalingsproblemen zijn de belangrijkste oorzaak van ondermaatse prestaties bij paarden. Door een vermindering van de zuurstofcapaciteit worden de sportprestaties minder. Balsamic Air van Audevard is ontwikkeld om paarden als extra ondersteuning gedurende het hele jaar aan de luchtwegen. Het is ook goed om de Audevard Balsamic Air in te zetten gedurende het pollen seizoen, in periodes wanneer de grond stoffig is en bij koud weer, wanneer hun ademhalingsbehoeften van paarden groter zijn.

Audevard Balsamic Control Audevard Balsamic Control
Snel bekijken Quick View

Audevard Balsamic Control

Vanaf € 58,75 Prijs

Sommige paarden zijn bijzonder gevoelig voor de kwaliteit van de lucht die ze inademen. De aanwezigheid van stof, schimmel of pollen kan ademhalingsstoornissen of ongemak opwekken wanneer het paard begint te werken. 

Audevard Balsamic Control is een aanvullend diervoeder samengesteld om ondersteuning te bieden en te voldoen aan de ademhalingsbehoeften van paarden die in stoffige omstandigheden leven omgevingen (pollen, schimmel enz.) en jonge renpaarden die in opleiding zijn.

Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Mobility - 1000 ml

€ 40,95 Prijs

Alle paarden ongeacht hun hoeveelheid aan activiteit ervaren belasting aan hun bewegingsapparaat en wervelkolom. Deze herhaalde belasting kan leiden tot ongemak en stijfheid aan het bewegingsstelsel. De Audevard Ekyflex Mobility is een aanvullend diervoeder dat werkzaam is tegen deze gewrichtspijnen en stijfheid en biedt daarnaast bescherming aan pezen, ligamenten en spierweefsel rondom het gewricht.

Audevard Ekyflex Nodolox Flash - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyflex Nodolox Flash - 60 ml

€ 10,35 Prijs

De Audevard Ekyflex Nodolox Flash (op basis van Witte Wilg, Boswellia, Quercetine en Omega-3) is een aanvullende diervoeding speciaal ontworpen voor sportpaarden ter ondersteuning bij verhoogde inspanning van de spieren, botten, pezen en gewrichten. Het middel is 100% dopingvrij!

Deze handige tube is ideaal om mee te nemen voor op reis.

Audevard Ekymash Booster - 1 Liter Audevard Ekymash Booster - 1 Liter
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekymash Booster - 1 Liter

€ 36,70 Prijs

Audevard Ekymash Booster is een voedingssupplement ter ondersteuning van een onrustig maag- en darmstelsel dat van slag is als gevolg van opwinding en/of stress. De zeer uitgebreide samenstelling van de  Audevard Ekymash Booster bevat citroenmelisse-vezels, tijm- en pepermuntextract, samen met prebiotica, elektrolyten en magnesium.

Audevard Ekyrenal + 1 liter Audevard Ekyrenal + 1 liter
Snel bekijken Quick View

Audevard Ekyrenal +

Vanaf € 42,95 Prijs

Tijdens inspanning en ziekte produceert het lichaam van een paard oxiderende en schadelijke afvalproducten (vrije radicalen en melkzuur), die een invloed hebben op de lever en de nieren. Lichaamsbeweging vermindert ook de energiereserves van het lichaam. Daarom is er tijdens herstelperiodes specifieke voedingsondersteuning nodig om het paard te helpen zijn energie op te bouwen.

Audevard Ekyrenal + (met abrikozen smaak) helpt om paarden de voedingsondersteuning te bieden die ze nodig hebben. 

Audevard Myostem Mass 2.1 kg Audevard Myostem Mass 2.1 kg
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Mass

Vanaf € 113,95 Prijs

Audevard Myostem Mass is een aanvullend diervoeder dat rijk is aan essentiële en beperkende aminozuren en is ontworpen om voedingsondersteuning te bieden voor de spierontwikkeling van paarden die worden getraind en paarden die ouder zijn van vorm, herstellen van een ziekte en veulens in de groei.

Audevard Myostem Protec 900 ml Audevard Myostem Protec 900 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Myostem Protec

Vanaf € 61,20 Prijs

Audevard Myostem Protec is een aanvullend diervoeder om de spierkracht (bij oxidatieve stress) bij sportpaarden te helpen versterken (antioxidanten, aminozuren en meer) na inspanning. 

Audevard Redplex Booster - 60 ml Audevard Redplex Booster - 60 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Redplex Booster - 60 ml

€ 11,90 Prijs

Audevard Redplex Booster is een aanvullend diervoeder voor paarden dan ontworpen is om extra voeding te geven aan paarden die in training zijn of wedstrijden moeten rijden, maar ook paarden die ondermaats presteren. De Audevard Redplex Booster levert voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen (o.a. ijzer) die een boost geven aan het paard.

Audevard Tifene Gel - 150 ml Audevard Tifene Gel - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Tifene Gel - 150 ml

€ 31,35 Prijs

De conditie van de huid is een belangrijk aspect van de gezondheid van een paard, en speelt ook een rol bij de prestaties en esthetische aantrekkingskracht. De Audevard Tifene Gel is speciaal voor paarden die een intensieve huidverzorging nodig hebben. De formule van de gel combineert zeven geconcentreerde etherische oliën en hyaluronzuur in een isotone gelbasis, die een beschermende film vormt tijdens het drogen.

Audevard Tifene Pommade - 250 ml Audevard Tifene Pommade - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Audevard Tifene Pommade - 250 ml

€ 34,80 Prijs

Paarden kunnen het hele jaar door lichte irritaties, schaafwonden en een gebarsten huid krijgen. Audevard Tifene Pommade op basis van drie essentiële oliën met een olieachtige basis, is speciaal ontwikkeld om de huid van paarden te beschermen tegen omgevingsinvloeden zoals water, stof en insecten.

Audevard

In de paardenwereld is Laboratoires Audevard al jarenlang bekend. Het is een van de weinige farmaceutische bedrijven die zich volledig richten op het welzijn, de gezondheid en de prestaties van het paard. De formules van hun producten worden ontwikkeld door dierenartsen. Audevard biedt een breed assortiment aan hoogwaardige voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid van paarden & pony's. Zo heeft Audevard onder andere supplementen ter ondersteuning van de huid, vacht, hoeven, gewrichten en spieren.

Audevard paard

Doe jij aan paardensport? Gebruik dan Audevard voor jouw paard! De prestaties zullen verhogen, maar je hoeft je niet druk te maken om de gezondheid van jouw dier. Audevard doet mee aan een anti-doping programma. Dit betekent dat er geen ingrediënten gebruikt worden waardoor er bij een dopingtest een positief resultaat zou kunnen verschijnen. Wat ook fijn is om te weten is dat de producten van Audevard voor jouw paard worden getest door het LCH, het laboratorium voor paardenrennen.

Audevard Ekygard

Het aanvullende Audevard Ekygard is een voedingssupplement ter ondersteuning van de maag van paarden. Bij inspanning of stress kan de zuurgraad aangetast worden in de maag. Dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van leven van het paard, zijn vermogen om voedsel op te nemen en natuurlijk zijn prestaties. Deze kritieke periodes vereisen daarom specifieke voedingsondersteuning. Audevard Ekygard geeft dit!

Audevard balsamic

Paarden zijn veel buiten. In de wei, bossen, op het strand of in de manege. Toch zijn er paarden die bijzonder gevoelig zijn voor de kwaliteit van de lucht die ze inademen. Gebruik daarom Audevard balsamic. Dit is een aanvullend diervoeder samengesteld om ondersteuning te bieden bij koud weer en wanneer hun ademhaling behoeften groter zijn. Naast Audevard balsamic hebben we bij Petpol meer producten voor de verzorging van jouw paard. Denk bijvoorbeeld ook aan de hoefverzorging. Je koopt alles eenvoudig online!