Audevard Ekyflex Arthro Evo 450 gram
 • Audevard Ekyflex Arthro Evo 450 gram
 • Audevard Ekyflex Arthro Evo Maatschepje

Audevard Ekyflex Arthro EVO

€ 64,10
Inclusief BTW

Ekyflex Arthro Evo van Audevard is een aanvullend diervoeder voor paarden dat een driedubbele bescherming voor de gewrichten en kraakbeen biedt. Het middel bevat de volgende klinisch bewezen niet-dierlijke ingrediënten:

 • Plantaardige glucosamine.
 • Fytosterolen uit advocado en soja onverzeepbaar (ASU).
 • Proanthocyanidines (PAC) uit druivenpitextract en druivenschil.
 • Peptagen II®: mix van collageenprecursor aminozuren speciaal aangepast voor paarden en van niet-dierlijke oorsprong.
 • MSM: DMSO-metaboliet.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 6,41
3 7.5% Tot € 14,42
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Ekyflex Arthro Evo van Audevard is een aanvullend diervoeder voor paarden dat een driedubbele bescherming voor de gewrichten en kraakbeen biedt. Het middel bevat de volgende klinisch bewezen niet-dierlijke ingrediënten:

 • Plantaardige glucosamine.
 • Fytosterolen uit advocado en soja onverzeepbaar (ASU).
 • Proanthocyanidines (PAC) uit druivenpitextract en druivenschil.
 • Peptagen II®: mix van collageenprecursor aminozuren speciaal aangepast voor paarden en van niet-dierlijke oorsprong.
 • MSM: DMSO-metaboliet.
 • Glucosaminesulfaat 2KCl: De Audevard Ekyflex Arthro Evo dezelfde vorm Glucosaminesulfaat als de voorganger Audevard Ekyflex Arthro, maar nu uit gefermenteerde planten in plaats van uit extractie van schaaldieren. Deze methode is milieuvriendelijker en levert een veel hogere kwaliteit pure glucosamine op. Gericht op kraakbeen en gewrichtsvloeistof.
 • Peptageen II: Dit is een complex van aminozuurpeptiden (kleine eiwitketens) dat exact hetzelfde collageen type 2 vormt dat in het kraakbeen van paarden wordt aangetroffen. Collageen is de ruggengraat van kraakbeen en is uitermate belangrijk omdat het helpt bij de aanmaak van hyaluronzuur. Dit is een niet-dierlijke bron van collageen, normaal gesproken wordt het gewonnen uit kippen- haaien- of runderkraakbeen. Gericht op kraakbeen.
 • MSM: Dit is een natuurlijke organische zwavelverbinding afgeleid van DMSO. Antioxidant en ontstekingsremmende eigenschappen; bescherming tegen oxidatieve schade, beschermende werking tegen vrije radicalen. Gericht op kraakbeen en gewrichtsvloeistof.
 • ASU (avocado-soja onverzeepbaar): Klinische studies hebben aangetoond dat het helpt om erosie en afbraak van kraakbeen te voorkomen, maar het bevat ook een hoog gehalte aan omega 3 en dus ontstekingsremmende / antioxiderende eigenschappen. Het voorkomt degradatie van kraakbeen, bevordert kraakbeenherstel, verbetert de samenstelling van de synoviale vloeistof en de gewrichtsfunctie, verminderd de productie van vrije radicalen en ongemak en stijfheid. Gericht op kraakbeen en het subchondraal bot.
 • Druivenschil- en -pitextract rijk aan OPC (oligo proanthocyanidine) = resveratrol: Dit is een zeer krachtige antioxidant (hoogste concentraties flavonolen) die de microcirculatie van het bloed verrijkt en waarvan is aangetoond dat het botgenezing en botdichtheid bevordert. Antioxidant, ontstekingsremmend, chondroprotectief, bescherming en versterking van het subchondraal bot. Gericht op subchondraal bot.

Toediening / Dosering

Ondersteunende dosis: 1 maatschep eenmaal per dag tijdens periodes van competitie, intense activiteit of gedurende 1 tot 2 maanden voor een wedstrijd. De dosis kan worden verdubbeld op advies van uw dierenarts.

Onderhoudsdosering: 1 halve maatschep tijdens niet-intensieve periodes. Deel voor een pony de maten door 2: ondersteuning: 1/2 dosis, onderhoud: 1/4 dosis.1 dosis = 30 gram.

De verpakkingen zijn uitgerust met een maatschepje.

Ingrediënten / Samenstelling

Samenstelling per KG:

Glucosamine sulfaat 2KCl (niet-dierlijke oorsprong) 333 000 mg, alfalfa, lithothamnion, MSM (methylsulfonylmethaan), ASU (avocado/soja  onverzeepbare) 33.300  mg  gestandaardiseerd  op  >30%  fytosterolen,  Johannesbrood, Maïs bijproduct, Suikerbietmelasse

Toevoegingen per KG:

Aromatische stoffen: 2b485 druivenpit- en schil extract (Vinis vinifera)  gestandaardiseerd op PAC (>60% proanthocyanidine) 33.300  mg, Peptagen II® (2b17034 glycine 47.000  mg, 2b17019 L-proline 31.000 mg, 2b17002 L-alanine 15.000 mg), Appelaroma 25.000 mg, Stevia extract (CoE552) 5 000 mg. 

Aminozuren, de zouten en analoge stoffen ervan: Peptagen II® (3c361 L-arginine 7.000 mg

Analytische bestanddelen per KG:

Vocht < 10%, Ruw eiwit 23.6%, Ruwe celstof 4.1%, Ruw vet 1.8%, As 26.4%, Calcium 6%, Natrium 0.87%

9807101

Datasheet

BTW:
9%

Specifieke referenties

ean13
3515650002801

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

 • PrimeVal Gelatinaat Paard
  Snel bekijken Quick View

  PrimeVal Gelatinaat Paard

  Vanaf € 79,95 Prijs

  PrimeVal Gelatinaat is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden voor de smering van gewrichten. Hierdoor behoud uw paard een gezond en veerkrachtig kraakbeen. Naast de smering van de gewrichten verstevigt PrimeVal Gelatinaat ook de botten, banden en pezen van uw paard en houdt het de hoeven sterk en gezond.

  PrimeVal Gelatinaat is een onmisbare aanvulling op de voeding van drachtige merries, veulens in de groei, sportpaarden en dekhengsten. Het is samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Het bevat het unieke “fortigel” collageenhydrolysaat in combinatie met collageen type II van hoge kwaliteit. PrimeVal Gelatinaat zorgt ervoor dat uw paard zich tot op hoge leeftijd soepel kan blijven bewegen.

 • PUUR Glucosamine 600 gram
  Snel bekijken Quick View

  PUUR Glucosamine - 600 gram

  € 55,95 Prijs

  PUUR Glucosamine is voedingssupplement met de ideale verhouding van ingrediënten om het bewegingsstelsel van paarden en pony’s soepel te houden. Goed voor gewrichten, kraakbeen, gewrichtsvloeistof, pezen, banden, kapsels en ligamenten.