Synovium Agility - 1 KG

€ 73,95
Inclusief BTW

Synovium Agility is een voedingssupplement ter ondersteuning van behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten bij paarden. Het positieve effect van het middel is aangetoond doormiddel van placebogecontroleerde studies.

De Synovium Agility is hypoallergeen en 100% vrij van additieven. Het kan ingezet worden bij paarden die intensief werken of trainen, maar ook ter ondersteuning van de gewrichten bij oudere paarden of voor de ontwikkeling van een optimale kraakbeenkwaliteit en een gezond skelet bij veulens. 

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 7,40
3 7.5% Tot € 16,64
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Synovium Agility is een voedingssupplement ter ondersteuning van behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten bij paarden. Het positieve effect van het middel is aangetoond doormiddel van placebogecontroleerde studies. De Synovium Agility is hypoallergeen en 100% vrij van additieven. Het kan ingezet worden bij paarden die intensief werken of trainen, maar ook ter ondersteuning van de gewrichten bij oudere paarden of voor de ontwikkeling van een optimale kraakbeenkwaliteit en een gezond skelet bij veulens. 

Toediening / Dosering

Paard, pony en veulen: Dagelijks 25-50 gram door het drinkwater of over het voer.

Opstartdosering eerste week 50 gram per dag,  gevolgd door een onderhoudsdosering van 25 gram per dag.

Ingrediënten / Samenstelling

Bioactieve collageen peptides, neutraal van smaak en geur.

9805499

Datasheet

EAN-code:
8718469190744
BTW:
9%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in