Synovium

Net als jij weet Synovium dat ieder paard anders is. Goed voer is van groot belang, maar kan natuurlijk nooit volledig in de individuele behoefte van het paard of de atleet voorzien. Hiervoor zijn juist specifieke voedingsmiddelen van groot belang. Synovium onderzoekt het paard en kijkt naar haar atletisch vermogen. Zo wordt met de juiste additieven de best mogelijke prestatie behaald. Alle producten van Synovium worden uitvoerig wetenschappelijk getest; eerst in het laboratorium en vervolgens in de verschillende disciplines van de paardensport. In de rensport waar vooral gezondheid, fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen voorop staan. Maar ook in de spring-, dressuur- en eventingsport waar met name kracht en souplesse geboden is.

Er zijn 30 producten.

Item 1-12 van 30 in totaal item(s)
Synovium Immunomodulator
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Immunomodulator

Vanaf € 49,95 Prijs

Synovium Immunomodulator heeft door de toevoeging van een hoogwaardige probiotische gist een positief effect op het immuunsysteem van het paard. Dit unieke supplement, in brokvorm, biedt paarden met een verzwakt immuunsysteem, door of na ziekte, de nodige ondersteuning en bevordert de gezondheid van het paard. Door de probiotische werking van het supplement is het ook geschikt voor paarden die last hebben van darm problemen zoals dunne of waterige mest.

Synovium Mudcare - 500 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Mudcare - 500 gram

€ 33,95 Prijs

Synovium Mudcare heeft een unieke formule van voldoende zwavel en natuurlijke honing voor een optimale huidverzorging. Zwavel is een van mineralen die het lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden nodig heeft. Het collageen in de huid is sterk afhankelijk van de aanwezigheid van voldoende zwavel. Zwavel leent zich goed voor uitwendige toepassingen. Het verzorgt en ondersteunt het herstel van huidweefsel.

Honing wordt al sinds de oudheid ingezet om de huid te verzorgen. Honing heeft een lage pH-waarde. Bacteriën kunnen niet overleven in een zuur milieu. Honing is bovendien verzorgend voor de huid door de aanwezigheid van natuurlijke enzymen. Lanoline houdt de huid soepel en is vochtwerend.

Synovium Hoof Health - 2.5 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Hoof Health - 2.5 kg

€ 84,95 Prijs

Synovium Hoof Health is een hoogwaardig voedingssupplement en ondersteunt de gezondheid, groei en kwaliteit van de hoeven van het paard. Door de hoge dosering Biotine die Synovium Hoof Health bevat is het een zeer geschikt voedingssupplement voor paarden met hoeven van mindere kwaliteit of paarden die last hebben van droge brokkelhoeven.

Naast Biotine bevat dit supplement de hoef ondersteunende ingrediënten Methionine, Zink en Koper, in cheleerde vorm. Synovium Hoof Health is een supplement in brokvorm waardoor het gemakkelijk te voeren is en beter wordt opgenomen door het paard.

Synovium Calmingard - 5 x 10 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Calmingard - 5 x 10 ml

€ 43,95 Prijs

Synovium Calmingard bevat natuurlijke extracten van krachtige kruiden die een kalme gemoedsstand bevorderen. Dit supplement is daarom zeer geschikt voor nerveuse en gespannen paarden. Voornamelijk tijdens stressvolle situaties zoals tijdens transport, een verhuizing of wedstrijden biedt Synovium Calmingard ondersteuning en zorgt voor een kalmere gemoedsstand van het paard.

Synovium Lactaplus - 6 x 40 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Lactaplus - 6 x 40 gram

€ 68,95 Prijs

Synovium Lactaplus bevordert spierherstel na zware inspanning en draagt bij aan de energiecapaciteit van de spieren. Het supplement bevat de krachtige anti-oxidant Alfa-Liponzuur, die spierschade voorkomt, in combinatie met de nodige B-vitamines. Omdat het supplement in handige kleine zakjes is verpakt is dit ook ideaal, ter ondersteuning van het lichaam van het paard, tijdens meerdaagse concoursen.

Synovium Airplus Liquid - 1...
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Airplus Liquid - 1 liter

€ 35,95 Prijs

Synovium Airplus bevat de essentiële oliën van Eucalyptus, Pijnboom, Anijs, Rosemarijn, Tijm in combinatie met Kalium Jodide. Paarden die voornamelijk tijdens de lente of zomer last hebben van pollen of stofdeeltjes, die een effect hebben op de luchtwegen en symptomen veroorzaken zoals hoesten of productie van overtollig slijm, hebben baat bij supplementatie van dit product.

Door middel van de toevoeging van de essentiële oliën ondersteunt Synovium Airplus de normale werking van het ademhalingsstelsel en zorgt ervoor dat het paard vrijer kan ademen.

Synovium Agility Dog - 300 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Agility Dog - 300 gram

€ 33,95 Prijs

Synovium Agility Dog bevordert de smering van de gewrichten en zorgt voor gezond en veerkrachtig kraakbeen bij honden. Bovendien verstevigt kan dit supplement de botten, banden en pezen verstevivan de hond. Synovium Agility  Dog is zeer geschikt voor grote hondenrassen waarbij de gewrichten extra aandacht behoeven. Ook ondersteunt het product de gewrichten van oudere honden.

Geef Synovium Agility Dog tijdens de dracht ter ondersteuning van de conditie van de drachtige teef en de ongeboren pup. Ook voor opgroeiende pups vormt Synovium Agility Dog een uitstekende aanvulling.

 • Goed voor de opbouw van het kraakbeen en behoud van soepele gewrichten.
 • Voor pups, werk- en sporthonden, oudere honden en bij dracht.
 • Hypoallergeen en 100% vrij van additieven.
 • Makkelijk en doeltreffend te doseren.
Synovium Electrolytes Q - 2.5 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Electrolytes Q - 2.5 kg

€ 42,95 Prijs

Synovium Electrolytes Q is een uitgebalanceerd elektrolyten supplement voor paarden. Het ondersteunt het herstel van het lichaam na intensieve activiteit door het onderhouden van de elektrolyten balans in het lichaam. Synovium Electrolytes Q is voornamelijk geschikt voor tijdens het zomerseizoen wanneer paarden meer zweten en elektrolyten verloren gaan.

Synovium Paraffin Oil (Paraffine Olie) - 5 liter
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Paraffin Oil (Paraffine Olie) - 5 liter

€ 44,95 Prijs

Synovium Paraffine Olie is een in te zetten bij obstipatie van het maag- en darmsysteem en ter preventie van verstoppingskoliek bij paarden. De Synovium Paraffin Oil is een zuivere witte minerale olie met een hoge viscositeit, zo extreem verfijnd dat deze olie geschikt is voor intern gebruik. 

Synovium Motion JMT P
Snel bekijken Quick View

Synovium Motion JMT P

Vanaf € 74,95 Prijs

Synovium Motion JMT P is een voedingssupplement ter ondersteuning van de gewrichten en soepele gewrichten bij paarden. De ingrediënten zorgen ook voor de aanmaak, opbouw en bescherming  van kraakbeen. Ook kan de Synovium Motion JMT P ingezet worden bij het herstel na peesblessures. 

Synovium Sand Oil 369
Snel bekijken Quick View

Synovium Sand Oil 369

Vanaf € 57,95 Prijs

Synovium Sand Oil 369 is een voedingssupplement op basis van Psyllium vezels ter ondersteuning van de darmwerking en de spijsvertering bij paarden en pony's. De Psyllium vezels hebben een vocht aantrekkende werking, waardoor een gelvormige substantie gevormd wordt die ervoor zorgt dat vuil en zand in de darmen afgevoerd wordt.

Daarnaast bevat Synovium Sand Oil 369 een hoge concentratie aan Omega 3-, 6-, en 9 olie die zorgen voor o.a. een betere kwaliteit van vacht, huid en hoeven.

Synovium Hippochol - 1 liter
Snel bekijken Quick View

Synovium Hippochol - 1 liter

€ 37,35 Prijs

Synovium Hippochol is een voedingssupplement ter ondersteuning van de leverfunctie bij paarden. Het middel heeft een ondersteunende en reinigende werking zodat de lever van het paard optimaal functioneert. Het zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en opname van zo veel mogelijk voedingsstoffen in de voeding. Daarnaast kan Synovium Hippochol ook gegeven worden aan paarden ter ondersteuning bij het wisselen van de vacht.

Synovium

Om je paard zo goed mogelijk te laten presteren tijdens de training en de wedstrijdsport is er Synovium. Alle producten van dit merk zijn ontstaan uit tientallen jaren van wetenschap van voeding bij sportpaarden. Bovendien moeten de producten aan hoge eisen voldoen als het gaat om de energiebehoeften van sportpaarden. Dit om te voorkomen dat de dieren niet op de dopinglijst terechtkomen. De producten van Synovium brengen jou en jouw paard op een eerlijke manier verder. Bestel de producten voordelig op Petpol.nl!

Synovium paard

Het is altijd zoeken naar het beste voer dat precies geschikt is voor je paard. Voor een optimale gezondheid en prestatievermogen raden we je aan om producten van Synovium door het voer te mengen. De voedingssupplementen van dit merk zijn van groot belang om je paard of pony zo goed mogelijk te laten presteren tijdens een wedstrijd. Ook ter ondersteuning van de gezondheid kunnen de producten van Synovium paard ingezet worden. Bijvoorbeeld wanneer je trouwe ros problemen met de huid & vacht heeft.

Synovium magnesium

Een tekort aan het mineraal magnesium bij je paard kan zich uiten in symptomen zoals nerveusheid, gespannenheid en de blessuregevoeligheid kan toenemen. In sommige gevallen is het aan de buitenkant zichtbaar doordat een paard letterlijk op zijn benen staat te trillen. In eerste instantie haalt een paard of pony magnesium uit het ruwvoer, maar het kan zijn dat dit niet goed wordt opgenomen of dat er onvoldoende magnesium in het voer zit. Door Synovium magnesium aan het voer toe te voegen breng je de spieren en het zenuwstelsel van je paard weer terug in balans.

Synovium kopen

Bij Petpol zijn de producten van Synovium voordelig in te kopen, want we weten wel hoe kostbaar het bezit van een paard is. Bovendien wil je dat je paard zich zo prettig mogelijk voelt. Je kunt daarom bij ons niet alleen de producten van Synovium tegen aantrekkelijk prijzen kopen, ook hoefverzorging en producten voor de verzorging zoals shampoo’s & conditioners, maar ook oogverzorging en wondverzorging zijn bij ons voordelig verkrijgbaar. Kortom, alles om je paard van buiten en van binnen spik en span er bij te laten lopen.