Trovet Mobility & Geriatrics MGD
  • Trovet Mobility & Geriatrics MGD

Trovet Mobility & Geriatrics MGD (hond)

€ 21,75
Inclusief BTW

Trovet Mobility & Geriatrics MGD is een volledige dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie. De voeding is preventief in te zetten ter voorkoming van artrose en andere gewrichtsgerelateerde problemen. De dieetvoeding bevat natuurlijke producten met actieve ingrediënten zoals; Duivelsklauw en Boswelliahars.

Deze helpen verdere afbraak van kraakbeen tegen te gaan en hebben een ontstekingsremmende werking. Een combinatie van gelatine, glucosamine en chondroïtinesulfaat leveren de bouwstenen voor gewrichtskraakbeen.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 4,35
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Trovet Mobility & Geriatrics MGD is een volledige dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie. De voeding is preventief in te zetten ter voorkoming van artrose en andere gewrichtsgerelateerde problemen. De dieetvoeding bevat natuurlijke producten met actieve ingrediënten zoals;  Duivelsklauw en Boswelliahars. Deze helpen verdere afbraak van kraakbeen tegen te gaan en hebben een ontstekingsremmende werking. Een combinatie van gelatine, glucosamine en chondroïtinesulfaat leveren de bouwstenen voor gewrichtskraakbeen.

Toegevoegde visolievetzuren hebben een bewezen ontstekingsremmende werking en helpen pijn bij beweging te verminderen. Hierdoor kan het gebruik van pijnstillende medicatie veelal verminderd en soms zelfs achterwege gelaten worden. Door een verlaagd energiegehalte wordt overgewicht tegengegaan. Tevens is het fosfor- en eiwitgehalte van deze voeding verlaagd, waardoor de nieren van de ouder wordende hond wordt ontlast.

Ingrediënten / Samenstelling

Rijst, Maïs, Gerst, Pluimveemeel, Bietenpulp, Visolie, Lijnzaadolie, Collageen (hydrolisaat), Pluimveevet, Rijstzemelen, Gist, Cellulose, Lijnzaad, Gevogeltelever (hydrolisaat), Mineralen, Extract van schaal- en weekdieren (bron van glucosamine), Groenlipmossel (GLM) (bron van omega 3 vetzuren), Chondroïtinesulfaat

Contra-indicaties

  • Puppy’s
  • Drachtige en lacterende honden

9815388

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811001175

Je bent misschien ook geïnteresseerd in