VetPlus Synoquin EFA Medium Breed Hond - Tabletten
  • VetPlus Synoquin EFA Medium Breed Hond - Tabletten

VetPlus Synoquin EFA Medium Breed Hond - Tabletten

€ 26,95
Inclusief BTW

Synoquin van VetPlus is een gewrichtsondersteunend supplement dat zich onderscheid van andere supplementen door de superieure omega-3 preparaat ‘Dexahan’. Dexahan is een gezuiverde vorm van krillolie. De omega-3 vetzuren in deze garnaalachtigen hebben een andere structuur waardoor ze beter geabsorbeerd worden en bevatten het super antioxidant Astaxanthine.

Naast Dexahan bevat het Synoquin ook glucosamine en chondroïtine, de bouwstenen van kraakbeen alsook zink en vitamine C.

Inhoud
Aantal
Niet op voorraad, probeer een andere optie.

Synoquin van VetPlus is een gewrichtsondersteunend supplement dat zich onderscheid van andere supplementen door de superieure omega-3 preparaat ‘Dexahan’. Dexahan is een gezuiverde vorm van krillolie. De omega-3 vetzuren in deze garnaalachtigen hebben een andere structuur waardoor ze beter geabsorbeerd worden en bevatten het super antioxidant Astaxanthine. Naast Dexahan bevat het Synoquin ook glucosamine en chondroïtine, de bouwstenen van kraakbeen alsook zink en vitamine C.

Wat is een antioxidant?

Het ziekteproces van artrose is gekenmerkt door hoge oxidatieve stress. Oxidatieve stress betekent eigenlijk DNA-schade ten gevolge van de aanwezigheid van vrije radicalen. Vrij radicalen zijn bijproducten van allerlei processen in het lichaam. Antioxidanten vangen deze vrije radicalen weg en beschermen zo tegen oxidatieve stress. 

Astaxanthine is de stof die verantwoordelijk is voor de roze kleur van garnalen, zalm en kreeftachtigen (en flamingo’s!). Het is vele malen krachtiger dan antioxidanten zoals vitamine E (500 maal krachtiger) en bètacaroteen (40 maal krachtiger). De functie van het antioxidant in Synoquin is tweeledig. Het antioxidant heeft een positief effect in het lichaam (en de gewrichten) van je huisdier, maar beschermt ook de vetzuren in het supplement tegen het ranzig worden, een proces dat bij supplementen op basis van visolie vaak voorkomt. 

Waarom Zink?

Zink stimuleert de deling van kraakbeencellen en heeft net zoals Astaxanthin antioxidatieve eigenschappen. Dit maakt zink een belangrijk mineraal in de bescherming en ondersteuning van gewrichten. 

VetPlus is van mening dat je huisdier enkel het beste verdient. Maar wat is ‘het beste’? Als eigenaar heb je het recht om te weten waar grondstoffen vandaan komen en inzicht te verkrijgen in het productieproces. Het productieproces van Synoquin gebeurt volgens GMP richtlijnen en het bedrijf waar Dexahan vandaag komt is gecertificeerd door de Marine Stewardship Council. Door deze transparantie ben je gegarandeerd van de kwaliteit van het supplement.

Dosering / Toediening

Gedurende de eerste 6 weken:

  • 10 t/m 25 kg: 1 x daags 3 tabletten.

Onderhoudsdosering na 6 weken:

  • 10 t/m 25 kg: 1 x daags 1 tabletten.

Samenstelling / Ingrediënten

Dosering per tablet:

  • Glucosamine HCl (99%): 360 mg
  • Chondroïtinesulfaat (95%): 135 mg
  • Dexahan: 135 mg
  • Ascorbinezuur: 35 mg
  • Zinksulfaat: 20 mg

9821021

Datasheet

BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in