NutraPro Equine - 750 gram
  • NutraPro Equine - 750 gram

NutraPro Equine - 750 gram

€ 62,95
Inclusief BTW

NutraPro Equine is een hoog geconcentreerd probiotisch kwaliteitsproduct voor paarden dat actieve levende gistculturen bevat die met name de vezelvertering verbeteren. NutraPro Equine kan worden ingezet bij paarden met ernstige of chronische darmproblemen, dunne ontlasting, gevoelige darmen, na een antibioticakuur of een anti-parasitaire behandeling. Tevens kan het gebruikt worden in perioden van herstel of om het immuunsysteem te ondersteunen.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 6,30
3 7.5% Tot € 14,16
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

NutraPro Equine is een hoog geconcentreerd probiotisch kwaliteitsproduct voor paarden dat actieve levende gistculturen bevat die met name de vezelvertering verbeteren. NutraPro Equine kan worden ingezet bij paarden met ernstige of chronische darmproblemen, dunne ontlasting, gevoelige darmen, na een antibioticakuur of een anti-parasitaire behandeling. Tevens kan het gebruikt worden in perioden van herstel of om het immuunsysteem te ondersteunen.

Een gezonde darm kan het voedsel beter benutten, zorgt voor een stabiele stofwisseling en een stabiele functie van de organen. Bovendien wordt het lichaamseigen afweersysteem in de darm versterkt. Het heeft een hoge werkzaamheid en bevat naast de probiotische micro-organismen ook vitaminen en mineralen en heeft een hoge acceptatie.

De probiotische organismen in NutraPro Equine hebben een dubbele coating. Dit maakt ze zuurbestendig en bijzonder stabiel voor de maag-darmpassage en zo kunnen de bacteriën levend de darm bereiken, hetgeen essentieel is voor een goede en snelle werking. De micro- organismen hechten zich aan de darmwand om zo het spijsverteringskanaal te koloniseren. De organismen concurreren om voedingsstoffen en bindplaatsen in de darmwand en produceren melkzuur, wat de pH in de dunne darm verlaagt. Dit zorgt ervoor dat deze darmgebieden ongunstig worden voor pathogene bacteriën en allerlei ziekteverwekkers, wat leidt tot een stabilisatie van de darmgezondheid. Het resultaat is een verbeterd, versterkt immuunsysteem en een beter algemeen welzijn voor het paard.

Wanneer kan ik NutraPro Equine inzetten?

  • In het geval van maag- en darmproblemen. Tijdens en na een antibioticakuur, bij koliek, zachte of waterige ontlasting. Na een ontwormingskuur, darmontsteking of chronische of andere spijsverteringsproblemen.
  • Bij metabole problemen: Huidproblemen, allergieën, jeuk, verstoorde orgaanfunctie, voederintoleranties.
  • Ondersteuning bij herstel:  Bij slechte fysieke conditie (ook veulens, show- en sportpaarden), verlies van eetlust, of als aanvulling op andere behandelingen.
  • Ondersteuning van het immuunsysteem: Na operaties, versterking van het immuunsysteem van het lichaam bij virus- en bacterie- infecties, stresssituaties.

Toediening / Dosering

Inhoud pot van 750 gram, voldoende voor 40 dagen bij 600 kg lichaamsgewicht paard.

1 x daags 1 maatschep (ca. 9 gram) per 300 kg lichaamsgewicht.

Dosering niet overschrijden, tenzij uw dierenarts anders voorschrijft. Raadpleeg uw dierenarts indien de klachten aanhouden of verergeren.

Samenstelling / Ingrediënten

Dextrose, Inuline (met probiotische eigenschappen), Maiszetmeel.

Nutritionele toevoegingsmiddelen:

  • Verteringsbevorderaar: Levende gist Saccharomyces cerevisiae (CBS 493.94) 7.5 x 1011 KVE/kg

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 8.5%, Ruwe As 1.3%, Ruw vet 1.2%, Ruwe vezel 0.5%, Vocht 3.4%.

9802199

Datasheet

EAN-code:
4260448150248
BTW:
9%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in