Geplaatst in:"2023 - Juni"

 
Sorteer op:
  • Mijn dier is gestoken door een insect, wat moet ik nu doen?
    Mijn dier is gestoken door een insect, wat moet ik nu doen?
    1239 Keer bekeken

    Honden en katten zijn zeer nieuwsgierige dieren en steken maar al te graag hun neus overal in. Helaas moeten ze dit ondernemende gedrag, vooral tijdens de warmere maanden, vaak bekopen met een pijnlijke beet of steek. De last dat een dier hiervan ondervindt is afhankelijk van het type insect. Vaak blijven de klachten beperkt tot de plaats van de beet of steek zelf, maar soms reageren dieren allergisch wat gevaren met zich meer kan brengen. 

    Lees meer
  • Welke voedingsbestanddelen zijn gevaarlijk voor mijn hond & kat?
    Welke voedingsbestanddelen zijn gevaarlijk voor mijn hond & kat?
    1197 Keer bekeken

    De meeste huisdiereigenaren hebben het al wel eens meegemaakt: je draait je rug en je dier gaat ervandoor met een stuk chocolade of zit met zijn neus in je bord. In vele gevallen is dit geen groot probleem, maar niet alles wat wij eten is ook geschikt voor honden en katten. Om correct te kunnen handelen is het belangrijk een idee te hebben welke voedingsmiddelen ongezond en schadelijk kunnen zijn en dat kom je te weten in dit blog.

    Lees meer
  • Een optimale vertering: het belang van een gezonde darmflora en lichtverteerbare voeding bij honden
    Een optimale vertering: het belang van een gezonde darmflora en lichtverteerbare voeding bij honden
    1972 Keer bekeken
    2 Opmerkingen
    (5.0)

    In dit blog lees je meer over het normale verteringsproces bij honden en ontdek je hoe de juiste voeding en het ondersteunen van een evenwichtige darmflora kunnen bijdragen aan het verminderen van spijsverteringsproblemen en het bevorderen van de algehele gezondheid en vitaliteit.

    Lees meer
Toont 1 tot 3 van 3 (1 pagina's)
Blog navigation

Laatste berichten

Laatste Reacties