Geplaatst in:"2023 - Januari"

 
Sorteer op:
 • Frontpro: Dé kauwtablet tegen Vlooien, Teken, Demodex en Schurft!
  Frontpro: Dé kauwtablet tegen Vlooien, Teken, Demodex en Schurft!
  10558 Keer bekeken

  Het advies om je hond enkel in de zomer te behandelen tegen vlooien en teken is al lang verleden tijd. Het veranderend klimaat heeft tot gevolg dat teken gedurende een veel langere periode in het jaar aanwezig zijn. En vlooien, die hebben de winter altijd wel weten te overleven door zich binnenshuis te vestigen. Het hele jaar rond behandelen, dat is het enige juiste advies en dit is zoveel efficiënter en gemakkelijker met een smakelijke kauwtablet zoals Frontpro.

  Lees meer
 • Welke oorreiniger is het meest geschikt voor mijn dier?
  Welke oorreiniger is het meest geschikt voor mijn dier?
  3536 Keer bekeken
  1 Opmerking
  (5.0)

  Het reinigen van de oren van je huisdier is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet indien je dier een pijnlijke oorontsteking heeft. In dit blog lees je hoe je dit het beste aanpakt en welke oorreiniger je het beste voor jouw dier gebruikt.

  Lees meer
 • Voedingsadvies voor senior en geriatrische katten
  Voedingsadvies voor senior en geriatrische katten
  2055 Keer bekeken

  Oudere katten worden vaak onder één noemer geplaatst, maar dit is alle behalve correct. We zien grote verschillen in voedingsbehoefte tussen senior katten en geriatrische katten waarbij energiebehoefte en eiwitgehalte centraal staan. Wanneer je kat te maken krijgt met ouderdomskwaaltjes wordt het geven van de juiste voeding nog belangrijker. In dit blog maken we je wegwijs in de wereld van de senior voedingen, zowel voor gezonde vitale katten als voor katten met typische ouderdomsklachten.

  Lees meer
Toont 1 tot 3 van 3 (1 pagina's)
Blog navigation

Laatste berichten

Laatste Reacties