Geplaatst in:"2023 - september"

 
Sorteer op:
  • Haaruitval bij honden en katten: normale rui of een onderliggend probleem?
    Haaruitval bij honden en katten: normale rui of een onderliggend probleem?
    1091 Keer bekeken

    De rui, bij eigenaren vaak bekend als de periode waarin het huis bezaaid is met plukken haar. Maar hoe merk je nu het verschil tussen normale rui en overmatig haaruitval ten gevolge van een onderliggend probleem? In dit blog lees je meer over het ruiproces, abnormaal haaruitval en wat je kan doen om haaruitval zoveel mogelijk te beperken.

    Lees meer
  • Niesziekte bij katten
    Niesziekte bij katten
    1271 Keer bekeken

    Niesziekte is een veelvoorkomende, zeer besmettelijke infectieziekte bij katten die zich snel kan verspreiden onder katten in groepen, zoals in een asiel of cattery. De meeste katten ervaren slechts milde klachten, maar dit kan variëren afhankelijk van de vaccinatie- en gezondheidsstatus van je kat. Het ondersteunen van het immuunsysteem is cruciaal om de infectie snel te bestrijden en te voorkomen dat de aandoening chronisch wordt.

    Lees meer
  • Imby diervoeding en supplementen: gezondheid en duurzaamheid in ieder brokje!
    Imby diervoeding en supplementen: gezondheid en duurzaamheid in ieder brokje!
    1182 Keer bekeken

    Het groeiende bewustzijn van dierenmishandeling en de dringende CO2 problematiek vraagt voor innovatieve oplossingen in alle sectoren, zo ook in de diervoeding. En dat juichen we bij PetPol toe door ons gamma uit te breiden met de duurzame diervoeding en supplementen van Imby!

    Lees meer
  • Een hoestende hond: van kennelhoest tot hartproblemen
    Een hoestende hond: van kennelhoest tot hartproblemen
    3101 Keer bekeken

    Hoesten is een veelvoorkomende klacht bij honden en de oorzaken zijn talrijk. Een "kuchje" nu en dan lijkt misschien onschuldig, maar het kan een belangrijk signaal zijn van een onderliggend probleem, zoals een hartprobleem of kanker. In dit blog lees je meer over de mogelijk oorzaken van hoesten en wat je kan doen om de klachten te verzachten.

    Lees meer
Toont 1 tot 4 van 4 (1 pagina's)
Blog navigation

Laatste berichten

Laatste Reacties