Specific

Specific dierenvoedingen zijn onderdeel van Dechra. Door hun jarenlange ervaring met diergeneeskunde kunnen wij optimale voeding en voedingsstoffen ontwikkelen voor het onderhoud en herstel van een goede gezondheid bij honden en katten.

Er zijn 80 producten.

Item 1-12 van 80 in totaal item(s)
Specific Weight Reduction CRD-1
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Weight Reduction CRD-1

Vanaf € 16,93 Normale prijs € 18,81 -10% Prijs

Specific Weight Reduction CRD-1 is een dieetvoeding die ervoor zorgt dat honden met overgewicht (obesitas) afvallen. Deze voeding zit zeer laag in vetten en calorieën, maar is rijk aan vezels en eiwitten dat ervoor zorgt dat uw hond ondanks dat deze aan het diëten is geen honger heeft. De toegevoegde L-carnitine is een aminozuur dat ervoor zorgt dat vet sneller zal worden verbrand. De voeding is rijk aan Omega-3 vetzuren dat zorgt voor soepele gewrichten en een mooie en gezonde vacht en huid.

Deze voeding kan ook ingezet worden bij honden met Diabetes mellitus.

Het Specific Weight Reduction CRD-1 dieet als beste uit de test gekomen op het gebied van smaak en prestaties bij honden met overgewicht. 

Specific Hypoallergenic Treats CT-HY - 5 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Hypoallergenic Treats CT-HY - 300 gram

Vanaf € 6,71 Normale prijs € 7,46 -10% Prijs

De Specific Hypoallergenic Treats CT-HY zijn glutenvrij en gemaakt van gehydrolyseerd zalm eiwit. De hydrolysatie van dierlijke eiwitten zorgt ervoor dat het lichaam van hond deze eiwitten niet herkent en ook geen allergische reacties zal vertonen. Naast honden met een voedselallergie en/of -intolerantie kunnen de Specific Hypoallergenic Treats ook gebruikt worden bij honden met andere spijsverteringsproblemen.  

Specific Healthy Treats CT-H - 5 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Healthy Treats CT-H - 300 gram

Vanaf € 4,55 Normale prijs € 5,06 -10% Prijs

De Specific Healthy Treats CT-H is een gezonde beloningssnack voor honden van alle rassen en leeftijden. De snack zit zeer laag in het vetgehalte en is rijk aan vezels waardoor ze uw hond een verzadigd gevoel geven. Deze snack is ideaal voor honden die moeten afvallen of voor honden die diabetes hebben. Daarnaast bevat de snack een hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.

Met toegevoegde ingrediënten voor een gezond gebit door tandplak en tandsteen te verminderen.

 • Hexametafosfaat helpt tandsteen te voorkomen door zich te binden aan calcium in het speeksel, wat plakvorming voorkomt.
 • Groene-thee-extract, eucalyptusolie en peterselieolie voor een frisse adem.

Specific Healthy Treats Mini CT-HM - 6 x 300 gram
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Healthy Treats Mini CT-HM - 300 gram

Vanaf € 4,63 Normale prijs € 5,14 -10% Prijs

De Specific Healthy Mini Treats CT-HM is een gezonde beloningssnack voor honden van kleine rassen van alle leeftijden. De snack zit zeer laag in het vetgehalte en is rijk aan vezels waardoor ze uw hond een verzadigd gevoel geven. Deze snack is ideaal voor kleine honden die moeten afvallen of voor kleine honden met diabetes. Daarnaast bevat de snack een hoog gehalte aan Omega-3 vetzuren ter ondersteuning van een gezonde huid en vacht.

Met toegevoegde ingrediënten voor een gezond gebit door tandplak en tandsteen te verminderen:

 • Hexametafosfaat helpt tandsteen te voorkomen door zich te binden aan calcium in het speeksel, wat plakvorming voorkomt.
 • Groene-thee-extract, eucalyptusolie en peterselieolie voor een frisse adem.

Specific Food Allergen Management CDD-HY
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Food Allergen Management CDD-HY

Vanaf € 22,08 Normale prijs € 24,53 -10% Prijs

Het Specific Food Allergen Mangement CDD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben een voedselallergie en/of -intolerantie maar ook bij allergische reacties op externe allergenen. Naast het gebruik van gehydrolyseerd zalmeiwitten bevat de voeding ook hoge gehaltes aan Omega-3 vetzuren ter ondersteuning van de huid en vacht. Daarnaast is de voeding ook zeer geschikt voor honden die last hebben van chronische diarree.  

Specific Allergen Management Plus
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Allergen Management Plus COD-HY

Vanaf € 23,80 Normale prijs € 26,44 -10% Prijs

Specific Allergen Management Plus COD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een voedselallergie en/of -intolerantie, maar ook omgeving gerelateerde allergieën. Om allergische reacties te beperken zijn de dierlijke eiwitten (zalm) in deze voeding gehydrolyseerd. Hierdoor zal het lichaam deze niet meer herkennen en ook niet allergisch reageren. 

Dit dieet is ook voorzien van een zeer hoog Omgea-3 en 6 vetzuren gehalte dat zorgt voor een gezonde vacht en huid en ontstekingsreacties remt. Door de licht verteerbare ingrediënten is deze voeding ook geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen.

Om de versheid van het product te garanderen wordt de 12 kg verpakking geleverd in een doos van 3 zakken van 4 kg.

Specific Endocrine Support CED-DM
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Endocrine Support CED-DM

Vanaf € 24,32 Normale prijs € 27,02 -10% Prijs

Specific Endocrine Support CED-DM is een dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van de hormonen. Het kan o.a. ingezet worden bij honden die te maken hebben met Diabetes, Hypothyreoïdie (Schildklieraandoening) en het syndroom van Cushing.

Het dieet bevat o.a. haver en volkoren granen. Deze ingrediënten kenmerken zich door een lage glykemische en zijn rijk aan voedingsvezels. Daarnaast is de voeding rijk aan Omega-3 en -6 vetzuren. Dit alles zorgt ervoor dat de bloeddruk onder controle blijft en vergroot de gevoeligheid van de insuline in het lichaam.

Specific Digestive Support CID
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Digestive Support CID

Vanaf € 21,26 Normale prijs € 23,62 -10% Prijs

Specific Digestive Support CID is een volledig dieetvoeder voor honden voor de vermindering van intestinale absorptiestoornissen en de compensatie van een slechte spijsvertering en/of pancreasinsufficiëntie. Dit dieet is zeer goed verteerbaar en bevat verhoogde gehaltes aan natrium en kalium. Dit dieet ondersteunt een gezonde darm, voldoet volledig aan de voedingsbehoeften van honden en draagt bij aan hun gezondheid. 

Specific Joint Support 12 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Joint Support CJD

Vanaf € 20,74 Normale prijs € 23,04 -10% Prijs

Specific Joint Support CJD is een dieetvoeding voor honden ter ondersteuning en voorkoming van gewrichtsaandoeningen. De voeding bevat ingrediënten die het lichaamseigen (Omega-3 vetzuren) ontstekingsremmende proces ondersteunen en zorgen voor de verlichting van gewrichtspijnen, een gezond kraakbeen en een ideaal lichaamsgewicht. 

Daarnaast bevat het Specific Joint Support CJD dieet een krachtige combinatie van voedingstoffen die het kraakbeen ondersteunen te weten:

 • Collegeenpeptiden
 • ß-1,3 / 1,6-glucanen en chondroïtine.
 • Mangaan (om enzymen die kraakbeen aanmaken te activeren).
 • Anti-oxidanten (die vrije radicalen opruimen die het kraakbeen aantasten).

Specific Heart & Kidney Support CKD
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Specific Heart & Kidney Support CKD

Vanaf € 19,55 Normale prijs € 21,72 -10% Prijs

Specific Heart & Kidney Support CKD is een dieetvoeding die ingezet kan worden bij honden met een verminderde hart-, lever- of nierfunctie. Het dieet bevat een laag gehalte aan eiwitten om zo de nieren van de hond te ontlasten. Doordat deze eiwitten een hoge biologische waarde hebben krijgt de hond toch zijn voedingswaarde binnen. De hoge concentratie Omega-3 vetzuren in combinatie met L-Carnitine en Taurine ondersteunen daarnaast een goede hartfunctie. 

Het Specific Heart & Kidney Support CKD dieet kan ook preventief ingezet worden ter voorkoming van de aanmaak van calciumoxalaat-, uraat-, of cystinegruis tegen te gaan.

Om het goed vers te kunnen houden is de 12 kg verpakking verpakt in een 3 x 4 kg verpakking.

Specific

De diervoeding van Specific heeft iets wat het bijzonder en extra gezond maakt voor je dier. Dit dieetvoer is namelijk rijk aan omega 3-vetzuren uit duurzame bronnen van de zee. Volgens verschillende onderzoeken is omega-3 een van de meest belangrijke voedingsstoffen die er zijn. Dit waardevolle stofje zorgt er namelijk voor dat jouw trouwe viervoeter een gezonde vacht en huid krijgt. Bovendien houdt het de gewrichten soepel en biedt het ondersteuning bij de ontwikkeling van de ogen en de hersenen. En alsof dat nog niet genoeg is, versterkt het het immuunsysteem ook nog eens en draagt het bij aan een gezond, kloppend hart. Benieuwd wat de voeding van Specific voor jouw dier kan betekenen? Vraag ons gerust om advies!

Specific hondenvoer

Bij ons vind je allerlei soorten Specific hondenvoer in het assortiment. Zo hebben we speciale dieetvoeding voor honden met een voedingsintolerantie of voer dat geschikt is bij meerdere allergieën. Ook aan onze viervoeters die last van darmproblemen hebben is gedacht. Heeft je hond last van overgewicht? Specific hondenvoer heeft ook hier speciaal een lijn voor ontwikkeld. Heb je een hond die zeer actief is? Dan kun je die extra gezond en fit houden met de Specific Active lijn. Welk hondenvoer je ook zoekt, je vindt het op Petpol.nl!

Specific puppy

Wat zijn ze schattig hè, die puppy’s? Daar wil je natuurlijk alleen maar het allerbeste voor! Met Specific puppy weet je zeker dat die kleine doerak een goed en evenwichtig voedsel krijgt. In dit voer is er namelijk gedacht aan een beperkte energiewaarde waardoor de groeisnelheid onder controle blijft. Veel hondenrassen hebben de neiging om te snel te groeien van pup naar volwassen hond, dit kan op latere leeftijd tot problemen leiden. Wil je dit voorkomen? Dan raden we aan om Specific puppy aan je pup te voeren.

Specific kattenvoer

Ben je op zoek naar voer voor je kat met omega 3 erin? Dan is Specific kattenvoer helemaal wat je zoekt! Voor katten met een allergie is dit kattenvoer ook zeer geschikt. Maar ook gewone dagelijkse voeding voor jouw kat is van Specific verkrijgbaar. Wel is er in elke lijn omega 3 toegevoegd om jouw kat zo gezond en fit mogelijk te houden. Wat je kat ook voor specifieke behoefte heeft, Specific kattenvoer heeft voor elke kat wat lekkers en gezonds. En je koopt het allemaal voordelig op Petpol.nl!

Specific kitten

Ze zijn toch om op te vreten hè, die kittens? Om gezond en blij te kunnen opgroeien, hebben ze het beste eten nodig dat je ze maar kunt voorschotelen. En laat dat nu net Specific kitten zijn. Dit voer barst van de voedingsstoffen die je kitten nodig heeft. Het voer is ook geschikt voor drachtige en zogende poezen. Ook fijn, dit voer bevat yucca-extract om de geur van de ontlasting te neutraliseren. Heb je een kat of poes met gezondheidsklachten? Bijvoorbeeld slechte nieren of overgewicht? Dan vind je naast Specific kitten ook de Specific kidney support en Specific weight reduction lijn voordelig bij Petpol.

Specific kopen

Is jouw kat of hond al hopeloos verknocht aan het smakelijke eten van Specific? Kopen tegen een aantrekkelijke prijs doe je het op Petpol.nl! Ook voor je kitten of puppy vind je dit populaire voer bij ons in het assortiment. Heeft je viervoeter wat kwaaltjes of allergieën? Dan raden we je aan om het juiste Specific voer te kopen. Dit kan de kwaliteit van leven voor je huisdier enorm verbeteren. Voor advies op het gebied van voeding mag je altijd contact met ons opnemen. Vergeet je ook niet te abonneren op onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van onze aanbiedingen, nieuwtjes en blogs van onze dierenarts. Petpol: fitte dieren, blije baasjes!