• -10%
Specific Allergen Management Plus
  • Specific Allergen Management Plus

Specific Allergen Management Plus COD-HY

€ 26,44
€ 23,80 10% korting
Inclusief BTW

Specific Allergen Management Plus COD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een voedselallergie en/of -intolerantie, maar ook omgeving gerelateerde allergieën. Om allergische reacties te beperken zijn de dierlijke eiwitten (zalm) in deze voeding gehydrolyseerd. Hierdoor zal het lichaam deze niet meer herkennen en ook niet allergisch reageren. 

Dit dieet is ook voorzien van een zeer hoog Omgea-3 en 6 vetzuren gehalte dat zorgt voor een gezonde vacht en huid en ontstekingsreacties remt. Door de licht verteerbare ingrediënten is deze voeding ook geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen.

Om de versheid van het product te garanderen wordt de 12 kg verpakking geleverd in een doos van 3 zakken van 4 kg.

Gewicht
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Specific Allergen Management Plus COD-HY is een dieetvoeding voor honden die te maken hebben met een voedselallergie en/of -intolerantie, maar ook omgeving gerelateerde allergieën. Om allergische reacties te beperken zijn de dierlijke eiwitten (zalm) in deze voeding gehydrolyseerd. Hierdoor zal het lichaam deze niet meer herkennen en ook niet allergisch reageren. 

Dit dieet is ook voorzien van een zeer hoog Omgea-3 en 6 vetzuren gehalte dat zorgt voor een gezonde vacht en huid en ontstekingsreacties remt. Door de licht verteerbare ingrediënten is deze voeding ook geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen.

Om de versheid van het product te garanderen wordt de 12 kg verpakking geleverd in een doos van 3 zakken van 4 kg.

Dosering

Voedingstabel Specific COD-HY

Ingrediënten / Samenstelling

Rijst, Rijsteiwit, Visolie, Gehydrolyseerd Zalmeiwit, Cellulosepoeder, Mineralen, Varkensvet, Gehydrolyseerd eiwit, Vitaminen en spoorelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), Borage olie, Psyllium husk, Rozemarijn extract.

Natuurlijke antioxidanten (Tocopherolen, Rozemarijn extract en Vitamine C).

Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Zie voor meer informatie over deze voeding de bijsluiter.

9800223

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
5701170111316

Je bent misschien ook geïnteresseerd in