Trovet Hypoallergenic Horse HPD
  • Trovet Hypoallergenic Horse HPD

Trovet Hypoallergenic Horse HPD

€ 24,95
Inclusief BTW

De Trovet Hypoallergenic Horse HPD is een licht verteerbare dieetvoeding voor honden met een voedselallergie of voedselovergevoeligheid. Een hypoallergeen dieet bevat zo weinig mogelijk ingrediënten, zodat de kans op een allergische reactie wordt geminimaliseerd.

Alle Trovet hypoallergene diëten zijn gebaseerd op één (dierlijke) eiwitbron en één koolhydraatbron en bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de optimale hoeveelheden. Het toevoegen van een vitaminen- en mineralenmix is dan ook niet nodig. Alle varianten Trovet hypoallergene dieetvoeding kunnen levenslang worden gegeven.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 4,99
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Hypoallergenic Horse HPD is een licht verteerbare dieetvoeding voor honden met een voedselallergie of voedselovergevoeligheid. Een hypoallergeen dieet bevat zo weinig mogelijk ingrediënten, zodat de kans op een allergische reactie wordt geminimaliseerd. Alle Trovet hypoallergene diëten zijn gebaseerd op één (dierlijke) eiwitbron en één koolhydraatbron en bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de optimale hoeveelheden. Het toevoegen van een vitaminen- en mineralenmix is dan ook niet nodig. Alle varianten Trovet hypoallergene dieetvoeding kunnen levenslang worden gegeven.

Belangrijkste productkenmerken

  • Hypoallergeen dieet gebaseerd op één dierlijke eiwitbron (paard) en één koolhydraatbron (aardappel).
  • Voorkomt immunologische reacties (voedselallergie) of niet-immunologische reacties (voedselintolerantie) in de vorm van huidklachten en/of maagdarmklachten (diarree, braken).
  • Overstappen op een hypoallergeen dieet reduceert de kans op jeuk. Minder jeuk zorgt voor minder krabben, schuren en bijten en helpt mogelijke secundaire huidlaesies voorkomen.

Indicaties

  • Voedselallergie
  • Voedselintolerantie
  • Pups m.u.v.; zie contra-indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Aardappel, Paardenmeel, Pluimveevet, Bietenpulp, Gevogeltelever (hydrolisaat), Vitaminen en mineralen, Visolie, Natriumchloride, Fructo-oligosacchariden (FOS), Lecithine, Gistextract hydrolisaat (bron van manno-oligosacchariden (MOS)).

Contra-indicatie

  • Overgevoeligheid voor eiwit van paard
  • Pups van (extra) grote rassen jonger dan 12 maanden

9815350

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811030113

Je bent misschien ook geïnteresseerd in