De Groene Os Psyllium Husk - 125 gram
  • De Groene Os Psyllium Husk - 125 gram

De Groene Os Psyllium Husk - 125 gram

€ 18,35
Inclusief BTW

Psyllium Husk van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden en katten ter ondersteuning en vergemakkelijking van de darmpassage. De Psyllium Husk vezels hebben als eigenschap dat ze wel tot twintig maal hun eigen gewicht aan water kunnen opnemen. Hierdoor wordt de darminhoud zachter en volumineuzer en verloopt de darmpassage gemakkelijker.

Psyllium Husk kan echter ook bij te dunne ontlasting worden ingezet, omdat psyllium helpt deze dikker te maken. Daarnaast heeft het middel een milde darmreinigende werking en bevordert het de spijsvertering.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij de hond en kat.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,84
3 7.5% Tot € 4,13
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Psyllium Husk van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden en katten ter ondersteuning en vergemakkelijking van de darmpassage. De Psyllium Husk vezels hebben als eigenschap dat ze wel tot twintig maal hun eigen gewicht aan water kunnen opnemen. Hierdoor wordt de darminhoud zachter en volumineuzer en verloopt de darmpassage gemakkelijker. Psyllium Husk kan echter ook bij te dunne ontlasting worden ingezet, omdat psyllium helpt deze dikker te maken. Daarnaast heeft het middel een milde darmreinigende werking en bevordert het de spijsvertering.

Toediening / Dosering

  • Katten en honden < 10 KG: 1 maal daags 0.5 maatschep door het voer
  • Honden 10 t/m 25 KG: 1 maal daags 1 maatschep door het voer
  • Honden 25 t/m 40 KG: 1 maal daags 1,5 maatschep door het voer
  • Honden > 40 KG: 2 maal daags 1 maatschep door het voer

1 maatschep Hond & Kat = 2,2 gram

Het geven van Psyllium Husk gaat het beste over natvoer. Meng de bovenbeschreven hoeveelheid Psyllium Husk met wat water en meng door het voer. Het voer niet laten staan maar meteen aanbieden, de bindende werking van Psyllium Husk begint namelijk onmiddellijk. Bij toepassing tegen te dunne ontlasting kan er minder water gebruikt worden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Ingrediënten / Samenstelling

Psyllium Husk (plantago ovata)

Waarschuwingen

  • Het tegelijkertijd innemen van psylliumvezels met medicatie niet aan te raden, omdat psyllium de opname van medicijnen kan verminderen of vertragen.
  • Voor en na openen droog, donker en koel bewaren.
9808376

Datasheet

EAN-code:
8716378061186
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in