Trovet Intestinal DPD
  • Trovet Intestinal DPD

Trovet Intestinal DPD

€ 24,95
Inclusief BTW

De Trovet Intestinal DPD is een licht verteerbare dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. Door het gebruik van aardappel als koolhydraatbron en door de toevoeging van zowel fermenteerbare als niet-fermenteerbare vezels, wordt extra aandacht geschonken aan de verteerbaarheid van de voeding en aan gezonde darmen.

Verder zijn er zo weinig mogelijk andere ingrediënten aan de voeding toegevoegd om het maagdarmstelsel minimaal te belasten en de kans op een allergische reactie te verkleinen. De Trovet Intestinal DPD bevat eend als enige dierlijke eiwitbron. Van eend is bekend dat deze eiwitbron zelden overgevoeligheidsreacties veroorzaakt. Hierdoor is de voeding geschikt voor honden met voedselovergevoeligheid.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 4,99
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Intestinal DPD is een licht verteerbare dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. Door het gebruik van aardappel als koolhydraatbron en door de toevoeging van zowel fermenteerbare als niet-fermenteerbare vezels, wordt extra aandacht geschonken aan de verteerbaarheid van de voeding en aan gezonde darmen. Verder zijn er zo weinig mogelijk andere ingrediënten aan de voeding toegevoegd om het maagdarmstelsel minimaal te belasten en de kans op een allergische reactie te verkleinen. De Trovet Intestinal DPD bevat eend als enige dierlijke eiwitbron. Van eend is bekend dat deze eiwitbron zelden overgevoeligheidsreacties veroorzaakt. Hierdoor is de voeding geschikt voor honden met voedselovergevoeligheid.

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Aardappel, Eendenmeel, Pluimveevet, Bietenpulp, Lijnzaad, Gevogeltelever (hydrolisaat), Zonnebloemolie, Johannesbrood, Fructooligosacchariden (FOS), Lecithine, Gistextract hydrolisaat (bron van manno-oligosacchariden (MOS)), Monocalciumfosfaat, Vitaminen en sporenelementen, Cholinechloride, Bentoniet

Contra-indicaties

  • Dieetvereisten met laag eiwit en/of vet
  • Overgevoeligheid voor eiwit van eend
  • Puppy’s van (extra) grote rassen jonger dan 12 maanden
9815377

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811001397

Je bent misschien ook geïnteresseerd in