Trovet Intestinal FRD Blik 6 x 190 gram
  • Trovet Intestinal FRD Blik 6 x 190 gram

Trovet Intestinal FRD Blik (kat) - 6 x 190 gram

€ 15,95
Inclusief BTW

De Trovet Intestinal FRD voeding is speciaal samengestelde, complete hypoallergene dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. Deze natvoeding bevat zalm als enige dierlijke eiwitbron. De koolhydraatbron van deze dieetvoeding is rijst.

Door de toevoeging van zowel fermenteerbare als niet-fermenteerbare vezels, wordt extra aandacht geschonken aan de verteerbaarheid van de voeding en aan gezonde darmen. Toevoeging van omega 3 vetzuren (EPA en DHA), om ontstekingsreacties te helpen verminderen, maakt Trovet Intestinal FRD ook zeer geschikt voor katten die allergisch reageren op omgevingsfactoren (pollen, huisstofmijt etc.).

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,60
3 7.5% Tot € 3,59
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Intestinal FRD voeding is speciaal samengestelde, complete hypoallergene dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van het maagdarmstelsel. Deze natvoeding bevat zalm als enige dierlijke eiwitbron. De koolhydraatbron van deze dieetvoeding is rijst. Door de toevoeging van zowel fermenteerbare als niet-fermenteerbare vezels, wordt extra aandacht geschonken aan de verteerbaarheid van de voeding en aan gezonde darmen. Toevoeging van omega 3 vetzuren (EPA en DHA), om ontstekingsreacties te helpen verminderen, maakt Trovet Intestinal FRD ook zeer geschikt voor katten die allergisch reageren op omgevingsfactoren (pollen, huisstofmijt etc.).

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Kabeljauw, Visolie, Vitaminen en mineralen, Rijst, Bietenpulp, Cellulose, Betaglucanen, Fructo-oligosacchariden (FOS), Manno-oligosacchariden (MOS), Yucca

Contra-indicaties

  • Overgevoeligheid voor eiwit van kabeljauw

9815325

Datasheet

EAN-code:
8716811030878
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in