Trovet Hypoallergenic (Lamb) LRD 500 gram

Trovet Hypoallergenic (Lamb) LRD (kat)

€ 29,95
Inclusief BTW

De Trovet Hypoallergenic (Lamb) LRD voeding is een hypoallergeen dieet voor katten dat zo weinig mogelijk ingrediënten beavt, zodat de kans op een allergische reactie wordt geminimaliseerd. Alle Trovet hypoallergene diëten zijn gebaseerd op één (dierlijke) eiwitbron en één koolhydraatbron en bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de optimale hoeveelheden.

Het toevoegen van een vitaminen- en mineralenmix is dan ook niet nodig. Alle varianten Trovet hypoallergene dieetvoeding kunnen levenslang worden gegeven. Door toevoeging van een urineverzurende stof is de droogvoeding van Trovet Hypoallergenic (Lamb) LRD ook geschikt ter preventie van struvietvorming.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 5,99
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Hypoallergenic (Lamb) LRD voeding is een hypoallergeen dieet voor katten dat zo weinig mogelijk ingrediënten beavt, zodat de kans op een allergische reactie wordt geminimaliseerd. Alle Trovet hypoallergene diëten zijn gebaseerd op één (dierlijke) eiwitbron en één koolhydraatbron en bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de optimale hoeveelheden. Het toevoegen van een vitaminen- en mineralenmix is dan ook niet nodig. Alle varianten Trovet hypoallergene dieetvoeding kunnen levenslang worden gegeven. Door toevoeging van een urineverzurende stof is de droogvoeding van Trovet Hypoallergenic (Lamb) LRD ook geschikt ter preventie van struvietvorming.

Belangrijkste productkenmerken

  • Hypoallergeen dieet gebaseerd op één dierlijke eiwitbron (lam) en één koolhydraatbron (rijst).
  • Voorkomt immunologische reacties (voedselallergie) of niet-immunologische reacties (voedselintolerantie) in de vorm van huidklachten en/of maagdarmklachten (diarree, braken).
  • Overstappen op een hypoallergeen dieet reduceert de kans op jeuk. Minder jeuk zorgt voor minder krabben, schuren en bijten en helpt mogelijke secundaire huidlaesies voorkomen.
  • Helpt struvietvorming voorkomen.

Ingrediënten / Samenstelling

Rijst, Lamsmeel, Rijsteiwit, Pluimveevet, Gevogeltelever (hydrolisaat), Vitaminen en sporenelementen, Visolie, Gist, Natriumchloride

Contra-indicaties

9815357

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811000116

Je bent misschien ook geïnteresseerd in