Linkskin - 32 tabletten
  • Linkskin - 32 tabletten

Linkskin - 32 tabletten

€ 35,95
Inclusief BTW

Linkskin van DRN zijn tabletten voor honden en katten ter ondersteuning van een gezonde huid- en darmflora. De Linkskin bevat levende en vitale lactobacillen (Probiotica) die een positief effect hebben op de darm- en huidfunctie.

Daarnaast kan het middel ook gebruikt worden ter ondersteuning bij honden en katten met allergische atopische dermatitis. Naast de lacotbacillen bevat Linkskin ook Komkommer extract, Teneunisbloemolie en Vitamine D3 die een natuurlijk beschermingsmechanisme zijn voor de huid en darmen.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 3,60
3 7.5% Tot € 8,09
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Linkskin van DRN zijn tabletten voor honden en katten ter ondersteuning van een gezonde huid- en darmflora. De Linkskin bevat levende en vitale lactobacillen (Probiotica) die een positief effect hebben op de darm- en huidfunctie. Daarnaast kan het middel ook gebruikt worden ter ondersteuning bij honden en katten met allergische atopische dermatitis. Naast de lacotbacillen bevat Linkskin ook Komkommer extract, Teneunisbloemolie en Vitamine D3 die een natuurlijk beschermingsmechanisme zijn voor de huid en darmen.

Dosering / Toediening

  • Hond: 1 x 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht
  • Kat: 1 x 0.5 tablet per 5 kg lichaamsgewicht

Linkskin mag ook gebruikt worden i.c.m. andere medicatie. Voor dieren onder de 3 kg lichaamsgewicht en/of jonger dan 12 maanden kan de Linskin spray gebruikt worden.

Ingrediënten / Samenstelling

Mineralen, Plantaardige polyfenolen van gehydroliseerde lignocellulose, Gist, Gedehydrateerde dierlijke eiwitten, Maltodextrine, Lactobacillus rhamnosus SGL06, Magnesium organische zure zouten, Komkommer droog extract, Teunisbloemolie, Bèta-caseine, Lactobacillus reuteri SGL01, Biest, Dierlijke proteïnen (bètadefensinen).

9818103

Datasheet

EAN-code:
8032644301313
BTW:
21%
Commentaar (0)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in