Linkskin Spray - 200 ml
  • Linkskin Spray - 200 ml

Linkskin Spray - 200 ml

€ 40,85
Inclusief BTW

Linkskin Spray van DRN is een spray ter ondersteuning van atopische dermatitis bij honden en katten. De spray op basis van lactobacillen, algenextracten en plantaardige polyfenolen ondersteunt de barrièrefunctie van de huid en creëert een gezonde huidflora. De Linkskin in tevens verkrijgbaar in tabletvorm.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 4,09
3 7.5% Tot € 9,19
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Linkskin Spray van DRN is een spray ter ondersteuning van atopische dermatitis bij honden en katten. De spray op basis van lactobacillen, algenextracten en plantaardige polyfenolen ondersteunt de barrièrefunctie van de huid en creëert een gezonde huidflora. De Linkskin in tevens verkrijgbaar in tabletvorm.

Toediening / Dosering

1-2 maal daags uw hond en/of kat tot op de huid goed insprayen. Bij dieren met een dikke vacht heeft u het beste effect wanneer u dit tegen de haargroei in doet. Niet uitspoelen of handmatig drogen. Herhaal de behandeling om de 15 dagen. De Linkskin spray mag in combinatie met medicatie gebruikt worden.

Ingrediënten / Samenstelling

Lactobacillen (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri), Plantaardige polyfenolen, Tamarinde droge stof, Algenextracten, Gezuiverd water.

9818104

Datasheet

EAN-code:
8032644301481
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in