Trovet Unique Protein (Lamb) UPL 200 gram
  • Trovet Unique Protein (Lamb) UPL 200 gram

Trovet Unique Protein (Lamb) UPL

€ 19,95
Inclusief BTW

De Trovet Unique Protein voedingen zijn in te zetten bij dieren met een voedingsallergie of -overgevoeligheid. Ze bevatten 100 % vlees van een dierlijke eiwitbron en zijn bedoelt voor het zelf bereiden van een eliminatiedieet voor uw hond of kat. Meestal zijn de bijzondere dierlijke eiwitten die de dierenarts voorschrijft moeilijk verkrijgbaar en is afwegen en bereiden van de voeding een tijdrovende bezigheid.

Daarnaast verspreiden sommige vleessoorten een onaangename geur tijdens de bereiding. Om een eliminatiedieet samen te stellen hoeft u alleen een koolhydraatbron te koken en de Trovet Unique Protein toe te voegen. De voorkeur gaat uit naar witte rijst of aardappel.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
3 5% Tot € 2,99
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Unique Protein voedingen zijn in te zetten bij dieren met een voedingsallergie of -overgevoeligheid. Ze bevatten 100 % vlees van een dierlijke eiwitbron en zijn bedoelt voor het zelf bereiden van een eliminatiedieet voor uw hond of kat. Meestal zijn de bijzondere dierlijke eiwitten die de dierenarts voorschrijft moeilijk verkrijgbaar en is afwegen en bereiden van de voeding een tijdrovende bezigheid. Daarnaast verspreiden sommige vleessoorten een onaangename geur tijdens de bereiding. Om een eliminatiedieet samen te stellen hoeft u alleen een koolhydraatbron te koken en de Trovet Unique Protein toe te voegen. De voorkeur gaat uit naar witte rijst of aardappel.

Belangrijkste productkenmerken

  • Geen verstoring van diagnose door andere componenten.
  • Bevat geen enkele toevoeging van vitaminen en mineralen. Gebruik Trovet Balance als aanvullende hypoallergene vitamine- en mineralenmix (zie gebruiksadviezen).
  • Enkel toevoeging van olijfolie en zonnebloemolie.
  • Inzetbaar als zelfkook-eliminatiedieet.

Ingrediënten / Samenstelling

Lam, Zonnebloemolie, Olijfolie

Contra-indicaties

  • Overgevoeligheid voor lam

9818807

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811031462

Je bent misschien ook geïnteresseerd in