Trovet Exclusion NVD
  • Trovet Exclusion NVD

Trovet Exclusion NVD (hond)

€ 21,25
Inclusief BTW

De Trovet Exclusion NVD is een volledige, zuiver plantaardige, hypoallergene dieetvoeding voor volwassen honden. Uit onderzoek is gebleken dat dierlijke eiwitten veelvuldig deze overgevoeligheden veroorzaken. De Trovet Exclusion NVD is een vegetarisch dieet en dus enkel gebaseerd op plantaardige grondstoffen. Dit maakt de voeding uniek in zijn soort en een ideaal dieet voor honden waarvan bekend is dat zij overgevoelig reageren op dierlijke eiwitbronnen. Alle voedingsstoffen die de hond nodig heeft, zijn in dit product aanwezig.

De Trovet Exclusion NVD kan veilig levenslang worden gegeven. Omdat dit dieet vrij is van dierlijke eiwitten kan het ook worden ingezet voor honden die blaasproblemen ontwikkelen in de vorm van uraat.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 4,25
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Exclusion NVD is een volledige, zuiver plantaardige, hypoallergene dieetvoeding voor volwassen honden. Uit onderzoek is gebleken dat dierlijke eiwitten veelvuldig deze overgevoeligheden veroorzaken. De Trovet Exclusion NVD is een vegetarisch dieet en dus enkel gebaseerd op plantaardige grondstoffen. Dit maakt de voeding uniek in zijn soort en een ideaal dieet voor honden waarvan bekend is dat zij overgevoelig reageren op dierlijke eiwitbronnen. Alle voedingsstoffen die de hond nodig heeft, zijn in dit product aanwezig. De Trovet Exclusion NVD kan veilig levenslang worden gegeven. Omdat dit dieet vrij is van dierlijke eiwitten kan het ook worden ingezet voor honden die blaasproblemen ontwikkelen in de vorm van uraat.

De belangrijkste productkenmerken

  • Hypoallergeen dieet gebaseerd op 100% plantaardige grondstoffen en mag daarom het officiële vegetariërs keurmerk dragen.
  • Voorkomt immunologische reacties (voedselallergie) of niet-immunologische reacties (voedselintolerantie) in de vorm van huidklachten en/of maagdarmklachten (diarree, braken).
  • Overstappen op een hypoallergeen dieet reduceert de kans op jeuk. Minder jeuk zorgt voor minder krabben, schuren en bijten en helpt mogelijke secundaire huidlaesies voorkomen.
  • Zeer geschikt als eliminatiedieet door het uitsluiten van dierlijke eiwitten.

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Maïs, Soja eiwit (concentraat), Zonnebloemolie, Vitaminen en mineralen, Aardappeleiwit, Rijst, Palmolie, Bietenpulp, Gist (hydrolisaat)

Contra-indicaties

  • Pups
  • Overgevoeligheid voor eiwit van soja

9815341

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811001526

Je bent misschien ook geïnteresseerd in