Trovet Weight & Diabetic WRD 500 gram
  • Trovet Weight & Diabetic WRD 3 kg

Trovet Weight & Diabetic WRD (kat)

€ 27,95
Inclusief BTW

De Trovet Weight & Diabetic WRD dieetvoeding is ontwikkeld om uw kat te ondersteunen bij het afvalproces in het geval van overgewicht (obesitas). Het is een complete dieetvoeding met een verlaagd vet- en energiegehalte. Een verhoogd vezelgehalte zorgt voor verzadiging na een maaltijd. Tevens is het eiwitgehalte verhoogd om spierafbraak gedurende het afvallen te helpen voorkomen en zijn de vitaminen- en mineralengehalten in dit dieet zodanig aangepast dat er geen nutriënttekorten optreden, ondanks de lagere voedergift.

De Trovet Weight & Diabetic WRD is ook inzetbaar bij (niet-chronische) constipatie door de verschillende typen vezels die aanwezig zijn in deze voeding.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 5,59
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Weight & Diabetic WRD dieetvoeding is ontwikkeld om uw kat te ondersteunen bij het afvalproces in het geval van overgewicht (obesitas). Het is een complete dieetvoeding met een verlaagd vet- en energiegehalte. Een verhoogd vezelgehalte zorgt voor verzadiging na een maaltijd. Tevens is het eiwitgehalte verhoogd om spierafbraak gedurende het afvallen te helpen voorkomen en zijn de vitaminen- en mineralengehalten in dit dieet zodanig aangepast dat er geen nutriënttekorten optreden, ondanks de lagere voedergift.

De Trovet Weight & Diabetic WRD is ook inzetbaar bij (niet-chronische) constipatie door de verschillende typen vezels die aanwezig zijn in deze voeding.

Vanwege het verhoogde vezelgehalte en het gebruik van langzaam verteerbare koolhydraten, is dit dieet ook geschikt voor dieren die moeite hebben met het op peil houden van de suikerspiegel.

Indicaties

Ingrediënten / Samenstelling

Pluimveemeel, Maïs, Rijst, Maïsgluten, Gevogeltelever (hydrolisaat), Vismeel, Cellulose, Ei, Gist, Vitaminen en mineralen, Visolie, Natriumchloride

Contra-indicaties

  • Kittens
  • Drachtige & lacterende poezen
9815486

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811001250

Je bent misschien ook geïnteresseerd in