• Aanbieding!

Sanimed Weight Reduction Worst - 15 x 400 gram

€ 64,25
Inclusief BTW

1Sanimed Weight Reduction is een volledig dieetvoeder voor volwassen honden ter vermindering van overgewicht. Steeds meer honden lijden aan overgewicht. Overgewicht bij uw hond verhoogt het risico op gezondheidsproblemen. Heeft uw hond overgewicht, dan is het belangrijk om de voeding van uw hond aan te passen. Om dit te reduceren en terug te brengen naar het streefgewicht kunt u gebruik maken van de voeding van Sanimed Weight Reduction.
Belangrijkste kenmerken:

  • Heeft één van de laagste energiegehalten van alle gewichtsreducerende diëten.
  • Helpt bij de afbraak van vetten dankzij L-carnitine.
  • Zorgt dat honden relatief veel voeding kunnen eten en toch afvallen, dankzij het hoge gehalte aan ruwe celstof en de zeer lage energiewaarde.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 6,43
3 7.5% Tot € 14,46
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Sanimed Weight Reduction is een volledig dieetvoeder voor volwassen honden ter vermindering van overgewicht. Steeds meer honden lijden aan overgewicht. Overgewicht bij uw hond verhoogt het risico op gezondheidsproblemen. Heeft uw hond overgewicht, dan is het belangrijk om de voeding van uw hond aan te passen. Om dit te reduceren en terug te brengen naar het streefgewicht kunt u gebruik maken van de voeding van Sanimed Weight Reduction.

Ingrediënten / Samenstelling

Lamsvlees (18.8%), Cellulose (8.5%), Aardappeleiwit, Rijst, Gedehydreerd gevogelte, Plasma-eiwit, Gehydrolyseerde kippenlever, Mineralen

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 15%, Ruw vet 4%, Ruwe celstof 7%, Ruwe as 3%, Vocht 63%, Energiewaarde 0.425 MJ/100 g (101 kcal/100g)

9805449

Datasheet

EAN-code:
8714469002544
BTW:
21%
Commentaar (0)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in