Hond

Er zijn 893 producten.

Item 1-12 van 893 in totaal item(s)

Actieve filters

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility Hill's Prescription Diet K/D + Mobility
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Hill's Prescription Diet K/D + Mobility

Vanaf € 37,95 Prijs

De Hill's Prescription Diet K/D + Mobility dieetvoeding is speciaal ontworpen voor honden die zowel met chronische gewrichts- als nierproblemen te maken hebben. De voeding zorgt ervoor dat de ontwikkeling van verder problemen aan de nieren wordt afgeremd en uw hond weer spoepeler zal kunnen bewegen.

Royal Canin Senior Mature Consult Small Dogs 0 t/m 10 kg Royal Canin Senior Mature Consult Small Dogs 0 t/m 10 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Senior Mature Consult Small Dogs 0 t/m 10 kg

Vanaf € 12,87 Normale prijs € 14,30 -10% Prijs

Kleine honden < 10 kg kunnen vanaf 8 jaar al de eerste ouderdomsverschijnselen krijgen. Royal Cnain heeft voor de kleine hond vanaf 8 jaar Royal Canin Senior Mature Consult Small Dogs ontwikkeld. Een speciale voeding om de gezondheid van je oudere hond te ondersteunen. De voeding geeft o.a. ondersteuning tegen de vorming van tandplak/tandsteen en ondersteunt de urinewegen tegen de vorming van blaaskristallen (struviet).

Royal Canin Neutered Small Dog 0 t/m 10 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Neutered Adult Small Dogs 0 t/m 10 kg

Vanaf € 13,05 Normale prijs € 14,50 -10% Prijs

De Royal Canin Neutered Adult Small Dogs voeding kan ingezet worden bij kleine honden onder de 10 kg lichaamsgewicht na castratie of sterilisatie. Omdat de stofwisseling van het na de operatie kan veranderen hebben veel dieren meer aanleg tot overgewicht. Deze voeding zorgt ervoor dat uw hond mooi op gewicht blijft, voorkomt de aanmaak van tandplak/tandsteen en werkt preventief tegen die aanmaak van blaaskristallen zoals bijvoorbeeld struviet.

Royal Canin Neutered Adult Medium Dogs 10 t/m 25 kg Royal Canin Neutered Adult Medium Dogs 10 t/m 25 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Neutered Adult Medium Dogs 10 t/m 25 kg

Vanaf € 24,75 Normale prijs € 27,50 -10% Prijs

Is je hond gecastreerd of gesteriliseerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling van de hond. Je gecastreerde/gesteriliseerde hond heeft minder calorieën nodig terwijl de eetlust kan toenemen. De Royal Canin Neutered Adult Medium Dogs 10 t/m 25 kg is een voeding die erin voorziet dat uw hond mooi op gewicht blijft. Daarnaast bevordert deze voeding de spijsvertering en zorgt het ervoor dat uw hond een mooie glanzende vacht krijgt.

Royal Canin Neutered Junior Large Dogs 25 t/m 45 kg - 12 kg Royal Canin Neutered Junior Large Dogs 25 t/m 45 kg - 12 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Neutered Junior Large Dogs 25 t/m 45 kg - 12 kg

€ 80,06 Normale prijs € 88,95 -10% Prijs

Is je pup gecastreerd of gesteriliseerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling en heeft je hond minder calorieën nodig, terwijl zijn eetlust kan toenemen. De Royal Canin Neutered Junior Large Dogs is speciaal hiervoor ontwikkeld. Het zorgt voor ondersteuning voor de spijsvertering, botten en gewrichten van de opgroeiende pup tot 15 maanden.

Royal Canin Neutered Junior Medium Dogs 10 t/m 25 kg Royal Canin Neutered Junior Medium Dogs 10 t/m 25 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Neutered Junior Medium Dogs 10 t/m 25 kg

Vanaf € 26,28 Normale prijs € 29,20 -10% Prijs

Is je jonge hond gecastreerd of gesteriliseerd? Dan veroorzaakt dit veranderingen in de stofwisseling. Je pup heeft minder calorieën nodig terwijl zijn eetlust kan toenemen. De Royal Canin Neutered Junior Medium Dogs 10 t/m 25 kg is een voeding voor de gecastreerde / gesteriliseerde pup die toch nog extra voedingsstoffen nodig heeft. De voeding ondersteund de natuurlijke weerstand, botten en gewrichten.

Royal Canin Large Dogs Adult 25 t/m 45 kg Royal Canin Large Dogs Adult 25 t/m 45 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Large Dogs Adult 25 t/m 45 kg

Vanaf € 23,76 Normale prijs € 26,40 -10% Prijs

Heeft jouw hond door zijn formaat ondersteuning van zijn gewrichten nodig? Dat zie je vaak bij grote honden. Het grote lichaam eist namelijk nogal wat zijn gewrichten. De Royal Canin Large Dog adult ondersteunt volwassen honden vanaf 15 maanden met het ondersteunen van de gewrichten en zorgt voor een goede spijsvertering.

Royal Canin Calm
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Calm

Vanaf € 20,39 Normale prijs € 22,65 -10% Prijs

Het Royal Canin Calm dieet is een voeding voor honden die vaak stress ervaren. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten stress zoals, verlatingsangst, verhuizing, nieuwe gezinsleden, harde geluiden of vernielzucht.

Royal Canin Dental Medium & Large Dogs Royal Canin Dental Medium & Large Dogs
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Dental Medium & Large Dogs

Vanaf € 40,68 Normale prijs € 45,20 -10% Prijs

Het Royal Canin Dental dieet is een voeding voor honden groter dan 10 kg lichaamsgewicht. Het bevat een gebit reinigende werking en zorgt ervoor dat uw dier minder snel tandplak en tandsteen zal aanmaken en fris uit z’n bek ruikt.

Royal Canin Dental Special Small Dogs Royal Canin Dental Special Small Dogs
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Dental Special Small Dogs

Vanaf € 12,38 Normale prijs € 13,75 -10% Prijs

Het Royal Canin Dental Special Small Dogs is een dieet voeding voor honden tot 10 kg lichaamsgewicht met een gebit reinigende werking. De voeding zorgt ervoor dat uw dier minder snel tandplak en tandsteen zal aanmaken en frissen uit z’n bek ruikt.

Royal Canin Small Dog Adult 0 t/m 10 kg Royal Canin Small Dog Adult 0 t/m 10 kg
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Small Dog Adult 0 t/m 10 kg

Vanaf € 15,66 Normale prijs € 17,40 -10% Prijs

De Royal Canin Small Dog Adult is een onderhoudsvoeding voor volwassen honden (vanaf 10 maanden) van kleine rassen onder de 10 kg lichaamsgewicht. Deze voeding voorkomt de vorming van tandsteen en ondersteunt de spijsvertering en urinewegen. Daarnaast zorgt de Royal Canin Small Dog Adult voor een gezonde en glanzende vacht.

Royal Canin Skin Care
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Royal Canin Skin Care

Vanaf € 16,15 Normale prijs € 17,95 -10% Prijs

Wringt je hond zich in alle bochten om te krabben? Zit hij voortdurend te bijten in zijn vacht? Valt zijn haar uit? Veel honden hebben last van huidaandoeningen. De oorzaak van een huidaandoening is soms lastig te achterhalen. Dieetvoeding kan ondersteuning van de huidfunctie bieden bij huidaandoeningen en overmatige haaruitval.

Royal Canin Skin Care ondersteunt de barrièrefunctie van de huid. Ook helpt het een gezonde spijsvertering te behouden. Royal Canin Skin Care is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die levenslang gegeven kan worden.