• -10%
Specific Organic Chicken F-BIO-W - 8 x 100 gram
 • Specific Organic Chicken F-BIO-W - 8 x 100 gram
 • Specific Organic Chicken F-BIO-W - 8 x 100 gram

Specific Organic Chicken F-BIO-W - 8 x 100 gram

€ 14,42
€ 12,98 10% korting
Inclusief BTW

De Specific Organic Chicken F-BIO-W is een volledige uitgebalanceerde dagelijkse natvoeding voor gezonde volwassen katten. De hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten zorgen voor optimale opname van alle voedingsstoffen die een volwassen kat nodig heeft. Deze biologische voeding is ook geschikt voor katten met diabetes mellitus en idiopatische cystitis en bevat een gematigd energiegehalte voor behoud van een ideaal lichaamsgewicht

Minimaal 95% van de ingrediënten die gebruikt worden in de voeding zijn van gecontroleerde, gecertificeerde biologische oorsprong.

Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Specific Organic Chicken F-BIO-W is een volledige uitgebalanceerde dagelijkse natvoeding voor gezonde volwassen katten. De hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten zorgen voor optimale opname van alle voedingsstoffen die een volwassen kat nodig heeft. Deze biologische voeding is ook geschikt voor katten met diabetes mellitus en idiopatische cystitis en bevat een gematigd energiegehalte voor behoud van een ideaal lichaamsgewicht.

Toediening / Dosering

Zie voedingsrichtlijn op de verpakking. Indien nodig de hoeveelheid aanpassen om het ideale lichaamsgewicht te bereiken of te handhaven. Deze hoeveelheid kan worden verdeeld over twee of meerdere maaltijden per dag. Zorg altijd voor voldoende, vers drinkwater. 

Samenstelling / Ingrediënten

Varken* en Rund*, Kip* (tenminste 9,8%), Koolzaadolie*, Mineralen, Vitaminen en spoorelementen. *: van gecontroleerde, gecertificeerde biologische herkomst. Bevat geen toegevoegde kunstmatige antioxidanten, kleur- en smaakstoffen. 

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3 160 IE, Zink 19.6 mg (zinksulfaat monohydraat), Mangaan 5.2 mg (mangaansulfaat monohydraat), Jodium 0.5 mg (calciumjodaat anhydraat), Taurine 1.3 g. 

Analytische bestanddelen: Metaboliseerbare energie 398 kJ/100 g (95 kcal/100 g), Eiwit 8.9%, Vetgehalte 6.0%, Ruwe celstof 0.2%, Ruwe as 1.6%, Vocht 81.0%. 

Zie voor meer informatie over deze voeding de bijsluiter.

9801507

Datasheet

EAN-code:
5701170822113
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

 • Yarrah Biologische Kauwstaafjes voor de Kat - 25 x 15 gram
  • -10%
  Snel bekijken Quick View

  Yarrah Biologische Kauwstaafjes voor de Kat - 25 x 15 gram

  € 39,38 Normale prijs € 43,75 -10% Prijs

  Een overheerlijke kattensnack bestaande uit drie kauwstaafjes met biologische kip en MSC-vis, met in totaal wel 95% vlees. Geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Een snack om je kat echt mee te verwennen! Zuivere ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. Katten zijn gek op de kauwstaafjes. Ze kunnen in zijn geheel worden gegeven of in kleinere stukjes worden gebroken.

  De kauwstaafjes zijn gedroogd met de hitte van de generatoren die in de fabriek gebruikt worden bij de productie van andere producten. Een milieubewuste snack dus!

 • Specific Organic Fish F-BIO-W - 8 x 100 gram Specific Organic Fish F-BIO-W - 8 x 100 gram
  • -10%
  Snel bekijken Quick View

  Specific Organic Fish F-BIO-W - 8 x 100 gram

  € 13,36 Normale prijs € 14,84 -10% Prijs

  De Specific Organic Fish F-BIO-W is een volledige uitgebalanceerde dagelijkse natvoeding voor gezonde volwassen katten. De hoogwaardige en goed verteerbare ingrediënten zorgen voor optimale opname van alle voedingsstoffen die een volwassen kat nodig heeft. Deze biologische voeding is ook geschikt voor katten met diabetes mellitus en idiopatische cystitis en bevat een gematigd energiegehalte voor behoud van een ideaal lichaamsgewicht.

  Minimaal 95% van de ingrediënten die gebruikt worden in de voeding zijn van gecontroleerde, gecertificeerde biologische oorsprong.

 • Specific Organic Treats FT-BIO - 8 x 50 gram
  • -10%
  Snel bekijken Quick View

  Specific Organic Treats FT-BIO - 8 x 50 gram

  € 14,99 Normale prijs € 16,66 -10% Prijs

  De Specific Organic Treats FT-BIO zijn biologische koekjes voor gezonde katten van alle leeftijden en rassen. Minimaal 95% van de gebruikte ingrediënten zijn van gecontroleerde, gecertificeerde biologische oorsprong. De treats zijn geproduceerd op basis van een graanvrij recept met een laag gehalte aan koolhydraten en zijn geschikt voor katten met diabetes mellitus