• -10%
Yarrah Biologische Kauwstaafjes voor de Kat - 25 x 15 gram
  • Yarrah Biologische Kauwstaafjes voor de Kat - 25 x 15 gram

Yarrah Biologische Kauwstaafjes voor de Kat - 25 x 15 gram

€ 43,75
€ 39,38 10% korting
Inclusief BTW

Een overheerlijke kattensnack bestaande uit drie kauwstaafjes met biologische kip en MSC-vis, met in totaal wel 95% vlees. Geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Een snack om je kat echt mee te verwennen! Zuivere ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. Katten zijn gek op de kauwstaafjes. Ze kunnen in zijn geheel worden gegeven of in kleinere stukjes worden gebroken.

De kauwstaafjes zijn gedroogd met de hitte van de generatoren die in de fabriek gebruikt worden bij de productie van andere producten. Een milieubewuste snack dus!

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 15% Tot € 13,13
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Een overheerlijke kattensnack bestaande uit drie kauwstaafjes met biologische kip en MSC-vis, met in totaal wel 95% vlees. Geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Een snack om je kat echt mee te verwennen! Zuivere ingrediënten, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO. Katten zijn gek op de kauwstaafjes. Ze kunnen in zijn geheel worden gegeven of in kleinere stukjes worden gebroken. De kauwstaafjes zijn gedroogd met de hitte van de generatoren die in de fabriek gebruikt worden bij de productie van andere producten. Een milieubewuste snack dus!

Ingrediënten / Samenstelling

80% Afsnijdsels van Rundvlees* en Runderhart*, 10% Varkenszwoerd*, 4% MSC Gedroogde Vis, 1% Gedroogde Kip*, Tarwe, Maïs*, Zout, Duindoorn*, Zeewier* en Spirulina*

* = biologisch

9805789

Datasheet

EAN-code:
8714265973574
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in