De Groene Os Solidago Complex Hond & Kat - 50 ml
 • De Groene Os Solidago Complex Hond & Kat - 50 ml

De Groene Os Solidago Complex Hond & Kat - 50 ml

€ 24,35
Inclusief BTW

De Groene Os Solidago Complex (voorheen De Groene Os Blaas & Nier Compositum) is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden, katten en konijnen ter ondersteuning van de nieren en urinewegen.

Het middel zorgt voor een beter filterwerking van de nieren en het schoon houden van de blaas en urinewegen. Daarnaast verhoogt het de weerstand in de blaas en bevordert het een goede vochthuishouding. 

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,44
3 7.5% Tot € 5,48
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Groene Os Solidago Complex (voorheen De Groene Os Blaas & Nier Compositum) is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden, katten en konijnen ter ondersteuning van de nieren en urinewegen. Het middel zorgt voor een beter filterwerking van de nieren en het schoon houden van de blaas en urinewegen. Daarnaast verhoogt het de weerstand in de blaas en bevordert het een goede vochthuishouding. 

Toediening / Dosering

Het is het beste om de druppels buiten de voertijden om te geven. Dit kan eenvoudig door het compositum op een stukje brood of stukje vlees (honden/katten) te druppelen en het op die manier toe te dienen.

Gebruik in de vorm van een kuur van 6 weken. Afhankelijk van de resultaten kan de kuur daarna verlengd worden. Na 6 weken gebruik steeds een stopweek inlassen.

 • Katten en honden < 10 kilo: 2 maal daags 5 druppels
 • Honden 10 t/m 25 kilo: 2 maal daags 7 druppels
 • Honden 25 t/m 40 kilo: 2 maal daags 12 druppels
 • Honden > 40 kilo: 2 maal daags 15 druppels

Tenzij de dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

20 druppels = 1 ml

Ingrediënten / Samenstelling

Ethanol 51,51% v/v, Glycerine, Solidago virgaurea (guldenroede), Arctostaphylos uva ursi (beredruif), Betula pendula (berk), Echinacea purpurea (rode zonnehoed), Orthosiphon stamineus (kattensnor), Hydrastis canadensis extract (Canadese geelwortel), Berberis vulgaris (zuurbes), Uncaria tomentosa (kattenklauw).

 • Berendruif (Arctostaphylos uva ursi) helpt de urinewegen schoon te houden. Daarnaast is het door de looistoffen, ursolzuur, hyperoside en arbutine ook verzachtend.
 • Berk (Betula alba) bevordert een gezonde vochthuishouding. Als nierdrainagemiddel werkt het reinigend.
 • Canadese geelwortel (Hydrastis canadensis) bevat de krachtige inhoudsstoffen hydrazine en berberine. Het verhoogd de weerstand in de blaas.
 • Guldenroede (Solidago virgaurea) ondersteunt een gezonde vochthuishouding.
 • Javaanse nierthee/kattensnor (Orthosiphon stamineus) wordt ook wel stenenbreker genoemd. Het ondersteunt een gezonde nierfunctie.
 • Kattenklauw (Uncaria tomentosa), heeft een breed, ondersteunend effect. Naast het onderhouden van een normale weerstand verzorgt kattenklauw het slijmvlies.
 • Rode zonnehoed (Echinacea purpurea) is een bekend kruid om het immuunsysteem een boost te geven.

Waarschuwingen

Bij chronische nieraandoeningen alleen gebruiken op advies van de dierenarts. Niet gebruiken bij auto-immuunaandoeningen. Gebruik tijdens de dracht- en lactatieperiode alleen in overleg met de dierenarts of therapeut.

Voor en na openen droog, donker en koel bewaren.

9809387

Datasheet

EAN-code:
8716378999328
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in