Alfasan

Alfasan produceert sinds 1975 praktische en innovatieve voedingssupplementen en pproducten voor de verzorging en gezondheid van gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Bij PetPol beschikken wij o.a. over bekende producten zoals:

Er zijn 17 producten.

Item 1-12 van 17 in totaal item(s)
Zymosan 120 gram
Snel bekijken Quick View

Zymosan Pancreaspoeder

Vanaf € 35,95 Prijs

Zymosan van Alfasan is een aanvullend diervoeder voor honden en katten dat ondersteuning biedt in gevallen waarin de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten onvoldoende is. 

Let op de 120 gram verpakking heeft een THT van 31-05-2024!

Flexasan - 90 Chews Flexasan - 90 Chews
Snel bekijken Quick View

Flexasan - 90 Chews

€ 59,95 Prijs

Flexasan van Alfasan is een smakelijk voedingssupplement voor honden dat ondersteuning biedt aan het metabolisme van gewrichten in geval van osteoartritis (Artrose). Flexasan Advanced bevat EPA, Omega-3 & Omega-6 vetzuren die een antioxiderende eigenschappen bevatten.

Het toegevoegde ongedenatureerd type II collageen bevordert de gezondheid van de gewrichten. Boswellia Seratta is als ingrediënt toegevoegd ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie. 

PEA-San 50 mg - 60 capsules PEA-San 50 mg - 60 capsules
Snel bekijken Quick View

PEA-San 50 mg - 60 capsules

€ 24,95 Prijs

PEA-San Capsules van Alfasan is een aanvullend diervoeder op basis van palmitoylethanolamide (PEA) ter ondersteuning van de huid bij honden en katten. Het kan o.a. ingezet worden ter behandeling van huidaandoeningen zoals overmatig haarverlies en dermatose. PEA is een lichaamseigen stof die normaal door het dier zelf aangemaakt wordt en een natuurlijke ontstekingsremmende werking heeft. 

PEA-San heeft bij 80% van de dieren binnen 1 maand een positief effect wanneer deze last hebben van allergische reacties en atopische klachten. PEA-San is zowel in capsule als een crème variant verkrijgbaar.

PEA-San 150 mg - 60 capsules PEA-San 150 mg - 60 capsules
Snel bekijken Quick View

PEA-San 150 mg - 60 capsules

€ 32,95 Prijs

PEA-San Capsules van Alfasan is een aanvullend diervoeder op basis van palmitoylethanolamide (PEA) ter ondersteuning van de huid bij honden. Het kan o.a. ingezet worden ter behandeling van huidaandoeningen zoals overmatig haarverlies en dermatose. PEA is een lichaamseigen stof die normaal door het dier zelf aangemaakt wordt en een natuurlijke ontstekingsremmende werking heeft. 

PEA-San heeft bij 80% van de dieren binnen 1 maand een positief effect wanneer deze last hebben van allergische reacties en atopische klachten. PEA-San is zowel in capsule als een crème variant verkrijgbaar.

PEA-San Crème - 50 gram PEA-San Crème - 50 gram
Snel bekijken Quick View

PEA-San Crème - 50 gram

€ 19,95 Prijs

PEA-San crème van Alfasan is een crème op basis van palmitoylethanolamide (PEA) die ingezet kan worden in het geval van een geïrriteerde en jeukende huid bij honden, katten en paarden. PEA ofwel palmitoylethanolamide is een lichaamseigen stof die een ontstekingsremmende werking bevat.

Lacrisan Kunsttraan - 10 ml
Snel bekijken Quick View

Lacrisan Kunsttraan - 10 ml

€ 16,95 Prijs

Lacrisan kunsttranen kunnen worden toegepast bij honden en katten bij alle omstandigheden waarbij er te weinig traanvocht geproduceerd wordt of wanneer er kans is op uitdrogen van de oogbol, bijvoorbeeld bij algehele anaesthesie. Tevens kunnen de druppels worden gebruikt bij oogonderzoek (gonioscopie), voor het reinigen van de ogen en ter voorkoming en voor het verwijderen van traanstrepen.

Auricidum Zure Oordruppels - 20 ml Auricidum Zure Oordruppels - 20 ml
Snel bekijken Quick View

Auricidum Zure Oordruppels - 20 ml

€ 11,95 Prijs

Auricidum Zure Oordruppels van Alfasan zijn oordruppels voor honden en katten op basis van azijnzuur. Het azijnzuur maakt het milieu in de externe gehoorgang zuurder waardoor dit ongunstig wordt voor micro-organismen.

Soloclear Oorreiniger - 20 x 5 ml
Snel bekijken Quick View

Soloclear Oorreiniger - 20 x 5 ml

€ 19,95 Prijs

Soloclear is een oorreiniger op basis van melkzuur, salicylzuur, chloorhexidine en natriumlaurylsulfaat. De oorreiniger wordt toegepast bij honden en katten voor het verweken en verwijderen van overmatig oorsmeer en ontstekingsmateriaal in de uitwendige gehoorgang. Toediening is eenvoudig met de handzame 5 ml flacons. De monodosis stimuleert hygiënisch gebruik, wat de kans op kruisbesmetting tussen de oren beperkt.

Alpramil Hond 5 mg / 50 mg (-10 kg) - 4 tabletten
Snel bekijken Quick View

Alpramil Hond 5 mg / 50 mg (-10 kg)

Vanaf € 15,95 Prijs

Alpramil van Alfasan is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor honden met een gewicht kleiner dan 10 kg lichaamsgewicht op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Alpramil kan ingezet worden voor de behandeling van menginfecties met volwassen cestoden en nematoden zoals:

  • Ancylostoma caninum (haakworm)
  • Toxocara canis (spoelworm / rondworm)
  • Toxascaris leonina (spoelworm)
  • Trichuris vulpis (zweepworm)
  • Crenosoma vulpis (Reductie van het infectie niveau) (vossenlongworm)
  • Angiostrongylus vasorum (Reductie van het infectie niveau) (hartworm)
  • Dipylidium caninum (lintworm)
  • Taenia spp. (lintworm)
  • Echinococcus spp. (lintworm)
  • Mesocestoides spp.

Alfasan

Uiteraard wil je als baas of bazin dat je huisdier zo lekker mogelijk in zijn of haar vel zit. En daar zorg jij voor met Alfasan! Heeft je kat of hond last van een maag-darmaandoening? Dan is het mogelijk om Alfadiar te geven. Dankzij de tabletten met smaakstof zijn deze makkelijk toe te dienen aan je trouwe viervoeter en voelt hij of zij zich snel beter! Bij twijfel over de dosering of andere gezondheidsvragen omtrent je huisdier is het belangrijk dat je je dierenarts raadpleegt. Alfasan weet ook raad bij de ondersteuning van andere gezondheidsproblemen, zoals een slechte vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten: Zymosan is dan het aangewezen supplement om aan je huisdier te geven. Hoe dan ook, voordelig supplementen inkopen voor je hond, kat, paard, konijn & knaagdier doe je op Petpol.nl!

Alfasan producten voor de gezondheid van je dier

In ons aanbod van Alfasan kun je terecht voor producten voor diverse kwaaltjes en aandoeningen van je huisdier. Bij Petpol vind je onder andere Lacrisan kunsttranen die helpen om de ogen van je huisdier te bevochtigen. Heeft je huisdier last van een geïrriteerde en jeukende huid? Dan is de PEA-San crème onder de Alfasan producten voor de gezondheid van dieren zeer geschikt om bij jouw huisdier, maar ook bij je paard te gebruiken. De lichaamseigen stof palmitoylethanolamide heeft een ontstekingsremmende werking. Je kunt dit middel voordelig op Petpol.nl bestellen! Heb je een vraag over de dosering of eventuele contra-indicaties? Raadpleeg dan je dierenarts.

Alfasan producten

Je huisdier zal je dankbaar zijn wanneer je Alfasan producten voor hem of haar in huis haalt. Bij vervelende kwaaltjes of aandoeningen bieden deze heilzame producten uitkomst. Of je hond, kat of paard nu last van zijn huid, ogen of maag-darmstelsel heeft, deze hoogwaardige producten stellen nooit teleur. Naast dat je bij Petpol terecht kunt voor de hoogwaardige Alfasan producten, ben je bij hier ook aan het juiste online adres voor alle andere zaken die je je maar kunt bedenken voor de verzorging van je kat, hond, paard, konijn & knaagdier. Heeft je dier bijvoorbeeld last van stress? Of zoek je een speciale dieetvoeding? Voor al deze scherp geprijsde producten kun je terecht op Petpol.nl!

Alfasan kopen

De producten van Alfasan kopen is met een paar klikken gebeurd via Petpol.nl. En schrikken van de prijs? Dat doe je bij ons niet. Bestel meteen een nieuwe zak dieetvoeding mee, wat lekkere en gezonde snacks en een fijne knuffel voor je huisdier om mee te spelen. Je bestelling wordt namelijk gratis afgeleverd vanaf een bedrag van € 59! Ben je benieuwd naar informatie over bepaalde aandoeningen van je huisdier of wil je lezen hoe je een bepaald supplement het beste kunt inzetten bij de klachten van jouw trouwe viervoeter? Lees dan onze blogs, door dierenartsen geschreven! Mocht je naar aanleiding daarvan nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op voordat je Alfasan of een ander product gaat kopen.