MSD Animal Health

Al decennialang is MSD Animal Health bezig met de vernieuwing van producten die zich richten op de gezondheid van dieren. De essentie van het bedrijf is door de jaren heen, zelfs met de overname van verschillende bedrijven zoals Intervet, altijd hetzelfde gebleven. MSD Animal Health staat voor innovatieve oplossingen voor het verbeteren van diergezondheid. Daar willen ze graag op een eerlijke en prettige manier aan werken. Hun visie is duidelijk. Vanuit een sterke research- en kennisbasis leveren ze praktische hulpmiddelen die de gezondheid van dieren verbeteren en de kwaliteit van samenleven tussen mens en huisdier helpen verbeteren.

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)
Caninsulin VetPen
Snel bekijken Quick View

Caninsulin VetPen Starterskit

Vanaf € 71,95 Prijs

De VetPen van MSD Animal Health een insulinepen voor honden en katten die leiden aan diabetes waarmee u gemakkelijk de dagelijkse dosering Caninsulin insuline kunt toedienen. Met de VetPen is het mogelijk om makkelijker en nauwkeuriger te doseren doormiddel van de simpele doseerknop. De VetPen is verkrijgbaar in twee varianten de 0.5-8 IE en de 1-16 IE. 

De naalden van de VetPen zijn los bij te bestellen.

Lees voor de meest gestelde vragen over de VetPen de bijsluiter die hieronder is toegevoegd.

Scalibor Protector Band Small & Medium Scalibor Protector Band Small & Medium
Snel bekijken Quick View

Scalibor Protector Band Small & Medium

Vanaf € 28,95 Prijs

De Scalibor protector halsband kan ingezet worden bij de bestrijding van de volgende indicaties:

  • Teken (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) gedurende 5 tot 6 maanden.
  • Zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5 tot 6 maanden.
  • Volwassen muggen (Culex pipiens pipiens) gedurende 6 maanden.
Scalibor Protector Band Large Scalibor Protector Band Large
Snel bekijken Quick View

Scalibor Protector Band Large

Vanaf € 29,95 Prijs

De Scalibor protector halsband kan ingezet worden bij de bestrijding van de volgende indicaties:

  • Teken (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus) gedurende 5 tot 6 maanden.
  • Zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5 tot 6 maanden.
  • Volwassen muggen (Culex pipiens pipiens) gedurende 6 maanden.

MSD Animal Health vind je in onze webshop

Wil je veelvoorkomende parasieten, zoals teken, zandvliegen en muggen tegengaan bij je hond, koop dan de producten van MSD Animal Health. Je vindt deze gewoon online in onze webshop. Het voordeel van bestellen bij Petpol? Dat is dat we een ruim aanbod hebben met de beste merken die, net als ons, het liefst fitte dieren en blije baasjes zien! De producten van MSD Animal Health helpen de kwaliteit van samenleven tussen mens en huisdier verbeteren.

De VetPen en andere producten

MSD Animal Health is toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid van dieren overal ter wereld. Deze toewijding uit zich in hun eersteklas producten en begeleiding van dierenartsen. Het bedrijf is onder andere bekend van veel verkochte producten die teken tegengaan, chronische gastritis verminderen en de VetPen. Dit is een ideaal hulpmiddel voor het nauwkeurig toedienen van insuline. Diabetes kan namelijk ook bij uw hond of kat voorkomen.

Waar kun je MSD Animal Health kopen?

Wil je voordelig de verschillende producten van MSD Animal Health kopen? Dan zit je altijd goed bij Petpol! Niet alleen vind je in ons online assortiment talloze producten voor uiteenlopende doeleinden, je bent ook nog eens verzekerd van een vaste lage prijs voor topkwaliteit. Bestel de hulpmiddelen die je nodig hebt voor je hond, kat of ander gezelschapsdier, en je krijgt je bestelling zo snel mogelijk thuisbezorgd. Dat is wel zo fijn wanneer je bijvoorbeeld bijna door je voorraad naalden heen bent.