Feliway Classic F3 Spray 20 ml
  • Feliway Classic F3 Spray 20 ml

Feliway Classic F3 Spray

€ 18,65
Inclusief BTW

De Feliway Classic Spray kan ingezet worden bij katten die last van stress hebben en hierdoor bijvoorbeeld ongewenst gaan krabben of sproeien. De spray werkt op basis van feromonen, dit zijn stoffen waarvan een kat zich gelukkig gaat voelen. De Feliway Classic Spray is ideaal om te combineren in gebruik van de Feliway Classic verdamper. Vooral op plekken waar de verdamper niet te gebruiken is kan de Feliway Classic Spray uitkomst bieden. Denk hierbij aan:

  • Reizen
  • Bezoek aan dierenarts
  • Bezoek aan shows
Inhoud

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,87
3 7.5% Tot € 4,20
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Feliway Classic Spray kan ingezet worden bij katten die last van stress hebben en hierdoor bijvoorbeeld ongewenst gaan krabben of sproeien. De spray werkt op basis van feromonen, dit zijn stoffen waarvan een kat zich gelukkig gaat voelen. De Feliway Classic Spray is ideaal om te combineren in gebruik van de Feliway Classic verdamper. Vooral op plekken waar de verdamper niet te gebruiken is kan de Feliway Classic Spray uitkomst bieden. 

Dosering / Toediening

Bij krabben of sproeien: Eerst de te behandelen plek goed reinigen. Vervolgens 1 x daags 6 doses sprayen gedurende minimaal 1 maand. Wanneer de kat de plek met de kop begint te markeren kunt u stoppen. De Feliway Spray werkt het best i.c.m. de Feliway Classic verdamper.
Het effect van Feliway Spray duurt 4 tot 5 uur. Een flacon van 20 ml bevat voldoende hoeveelheid voor ongeveer 130 maal sprayen (+/- 15 toepassingen).

Ingrediënten / Samenstelling

  • Analoog van de F3 fractie van de gezichtsferomonen van de kat: 10%
  • Ethanol (90%) q.s.

9800018

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
3411112133000

Je bent misschien ook geïnteresseerd in