Audevard Immuno RS 1 kg
 • Audevard Immuno RS 1 kg
 • Audevard Immuno RS 1 kg
 • Audevard Immuno RS maatschepje

Audevard Immuno RS

€ 49,95
Inclusief BTW

Paarden worden door hun immuunsysteem beschermd tegen virussen, bacteriën, parasieten en andere schadelijke stoffen. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen tonen aan dat paarden met een verzwakte immuniteit of die leven in omstandigheden die vormverlies bevorderen (frequente wedstrijden, overmatige training, frequente wisseling van stalgenoten) passende voedingsondersteuning nodig hebben.

Audevard Immuno RS is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden wanneer deze extra voedingsbehoeftes hebben. 

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 5,00
3 7.5% Tot € 11,24
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Audevard Immuno RS is een voedingssupplement voor paarden dat ingezet kan worden wanneer deze extra voedingsbehoeftes hebben. Hier bij kunt u bijvoorbeeld denken aan: intensieve wedstrijden/trainingen, verandering van omgeving, verzwakte paarden, verandering van weersomstandigheden, spenen of verandering van stalgenoten. Het bevat o.a. Echinacea, B-Glucan, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E, Zink en Selenium.

Toediening / Dosering

2 x daags 50 gram toedienen gedurende 10 dagen tot 3 maanden.

Ingrediënten / Samenstelling

Calciumcarbonaat, Mineraal dicalciumfosfaat, Wei, Echinacea (Echinacea purpura), Suikerbietenmelasse, Glucafeed® (gistwandextract)

Toevoegingen (per kg)

Aromatische stoffen : appelsmaak 3 300 mg

Vitaminen, provitaminen en stoffen met analoge werking : Vitamine A 37 500 IE, Vitamine C 25 000 mg, Vitamine E 1 250 mg

Sporenelementen: Zinkchelaat 1 000 mg, Selenium (Selplex®) 2.5 mg

Verteringsbevorderaars : YEA SACC (Saccharomyces cerevisiae - CBS 493.94) 3.2 x 1010 CFU

Analytische bestanddelen

Vocht < 8 %, Ruw eiwit 6.7 %, Ruw vet 3.7 %, Ruwe as 47 %, Ruwe cellulose 1.5 %, Calcium 16 %, Fosfor 4 %, Natrium 1 %, Magnesium 0.5%.

9806969

Datasheet

BTW:
9%

Specifieke referenties

ean13
3401196950150

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

 • Audevard Ekyrenal + 1 liter Audevard Ekyrenal + 1 liter
  Snel bekijken Quick View

  Audevard Ekyrenal +

  Vanaf € 42,95 Prijs

  Tijdens inspanning en ziekte produceert het lichaam van een paard oxiderende en schadelijke afvalproducten (vrije radicalen en melkzuur), die een invloed hebben op de lever en de nieren. Lichaamsbeweging vermindert ook de energiereserves van het lichaam. Daarom is er tijdens herstelperiodes specifieke voedingsondersteuning nodig om het paard te helpen zijn energie op te bouwen.

  Audevard Ekyrenal + (met abrikozen smaak) helpt om paarden de voedingsondersteuning te bieden die ze nodig hebben. 

 • Audevard Myostem Mass 2.1 kg Audevard Myostem Mass 2.1 kg
  Snel bekijken Quick View

  Audevard Myostem Mass

  Vanaf € 113,95 Prijs

  Audevard Myostem Mass is een aanvullend diervoeder dat rijk is aan essentiële en beperkende aminozuren en is ontworpen om voedingsondersteuning te bieden voor de spierontwikkeling van paarden die worden getraind en paarden die ouder zijn van vorm, herstellen van een ziekte en veulens in de groei.

 • Audevard Redplex+ 1 liter Audevard Redplex+ 1 liter
  Snel bekijken Quick View

  Audevard Redplex +

  Vanaf € 24,60 Prijs

  Spierkracht en kracht hangen af ​​van hoe goed zuurstof wordt getransporteerd door rode bloedcellen. Dierenartsen doen daarom regelmatig bloedonderzoek bij sportpaarden. Deze kunnen wijzen op een behoefte aan een verhoogde voedingsinname, bijvoorbeeld om een ​​ijzertekort aan te pakken. Audevard Redplex+ is voedingssupplement met extra vitamines en mineralen voor paarden.

  Het kan ingezet worden in periodes van extra inspanning zoals gedurende het wedstrijdseizoen. De Audevard Redplex+ heeft een smakelijke appel-karamel smaak en bevat geen kunstmatige kleurstoffen.