PhytoTreat Equidermal - 100 ml
  • PhytoTreat Equidermal - 100 ml

PhytoTreat Equidermal - 100 ml

€ 23,95
Inclusief BTW

Equidermal van PhytoTreat is een beschermende en verzachtende zalf op basis van donkere boekweithoning en plantenextracten (o.a. Pioenroos, Tea-tree en Kruidnagel) die o.a. ingezet kan worden bij paarden voor de behandeling van mok, wondjes of zomereczeem.

De Equidermal werkt tegen ongewenste micro-organisme en zorgt ervoor dat de aangetaste huid snel hersteld. De werking van de zalf wordt ondersteund met wetenschappelijke onderzoeken. 

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,39
3 7.5% Tot € 5,39
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Equidermal van PhytoTreat is een beschermende en verzachtende zalf op basis van donkere boekweithoning en plantenextracten (o.a. Pioenroos, Tea-tree en Kruidnagel) die o.a. ingezet kan worden bij paarden voor de behandeling van mok, wondjes of zomereczeem. De Equidermal werkt tegen ongewenste micro-organisme en zorgt ervoor dat de aangetaste huid snel hersteld. De werking van de zalf wordt ondersteund met wetenschappelijke onderzoeken. 

Dosering / Toediening

Bij klachten 2 x daags de wond of beschadigde huid behandelen met Equidermal. Zorg eerst dat de wond goed schoongemaakt is. Als onderhoud kan de zalf 1 x daags aangebracht worden.

Ingrediënten / Samenstelling

Mel (Noord-Amerikaanse boekweit honing), Caryophylli floris aetheroleum, Paeonolum, Propionylacetovanillonum, Melaleucae zetheroleum, Unguentum Lanette, Acidum sorbicum, Kalii sorbas, Aqua purificata

9803738

Datasheet

EAN-code:
8718403360059
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in