Trovet Hepatic HLD Blik 100 gram
  • Trovet Hepatic HLD Blik 100 gram

Trovet Hepatic HLD Blik (kat)

€ 13,95
Inclusief BTW

De Trovet Hepatic HLD voeding is een licht verteerbare dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de leverfunctie. Gezien de belangrijke taak van de lever in de verwerking van vet en het reguleren van de vetstofwisseling is het van belang de lever te voorzien van stoffen die de vetstofwisseling ondersteunen.

Deze zogenaamde lipotrope stoffen (bv. L-carnitine, lecithine en choline) zijn in verhoogde gehalten in de Trovet Hepatic HLD aanwezig. Hierdoor wordt de kans op vetstapeling in de lever verkleind, neemt de belasting van de lever af en wordt het herstel van leverweefsel ondersteund.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
3 5% Tot € 2,09
Aantal

De Trovet Hepatic HLD voeding is een licht verteerbare dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de leverfunctie. Gezien de belangrijke taak van de lever in de verwerking van vet en het reguleren van de vetstofwisseling is het van belang de lever te voorzien van stoffen die de vetstofwisseling ondersteunen. Deze zogenaamde lipotrope stoffen (bv. L-carnitine, lecithine en choline) zijn in verhoogde gehalten in de Trovet Hepatic HLD aanwezig. Hierdoor wordt de kans op vetstapeling in de lever verkleind, neemt de belasting van de lever af en wordt het herstel van leverweefsel ondersteund.

Ingrediënten / Samenstelling

Rijst, Pluimveemeel, Pluimveevet, Maïsgluten, Gevogeltelever (hydrolisaat), Gist, Natriumchloride, Visolie, Vitaminen en mineralen

Contra-indicaties

  • Hyperlipidemie

9800701

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811031721

Je bent misschien ook geïnteresseerd in