Trovet Hepatic HLD 500 gram
  • Trovet Hepatic HLD 3 kg

Trovet Hepatic HLD

€ 26,95
Inclusief BTW

De Trovet Hepatic HLD voeding is een licht verteerbare dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de leverfunctie. Gezien de belangrijke taak van de lever in de verwerking van vet en het reguleren van de vetstofwisseling is het van belang de lever te voorzien van stoffen die de vetstofwisseling ondersteunen.

Deze zogenaamde lipotrope stoffen (bv. L-carnitine, lecithine en choline) zijn in verhoogde gehalten in Trovet Hepatic HLD aanwezig. Hierdoor wordt de kans op vetstapeling in de lever verkleind, neemt de belasting van de lever af en wordt het herstel van leverweefsel ondersteund.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
4 5% Tot € 5,39
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Trovet Hepatic HLD voeding is een licht verteerbare dieetvoeding voor katten ter ondersteuning van de leverfunctie. Gezien de belangrijke taak van de lever in de verwerking van vet en het reguleren van de vetstofwisseling is het van belang de lever te voorzien van stoffen die de vetstofwisseling ondersteunen. Deze zogenaamde lipotrope stoffen (bv. L-carnitine, lecithine en choline) zijn in verhoogde gehalten in Trovet Hepatic HLD aanwezig. Hierdoor wordt de kans op vetstapeling in de lever verkleind, neemt de belasting van de lever af en wordt het herstel van leverweefsel ondersteund.

Ingrediënten / Samenstelling

Rijst, Pluimveemeel, Pluimveevet, Maïsgluten, Gevogeltelever (hydrolisaat), Gist, Natriumchloride, Visolie, Vitaminen en mineralen

Contra-indicaties

  • Hyperlipidemie

9815346

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8716811000086
Commentaar (0)

Je bent misschien ook geïnteresseerd in