Vet Animal Care

Het bedrijf Vet Animal Care ontwikkelt en produceert diverse hoogwaardige dierbenodigdheden om ervoor te zorgen dat je huisdier fit wordt of fit blijft. Deze producten zijn verkrijgbaar als poedervorm of vloeibaar, waardoor je het heel eenvoudig toe kunt voegen aan de voeding van je huisdier. Bij Petpol kun je terecht voor verschillende uitvoeringen van Vet Animal Care. Deze heb je niet alleen snel in huis, bij ons ben je ook verzekerd van een standaard lage prijs, dus bestel vandaag nog voordelig online!

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)
Excellent Pets Cat Salmon Oil - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Cat Salmon Oil

Vanaf € 10,95 Prijs

Excellent Cat Salmon Oil is een hoogwaardige 100% pure zalmolie van superieure kwaliteit, die van nature zeer rijk is aan essentiële Omega 3-vetzuren die gegeven kan worden aan katten ter ondersteuning van een gezonde huid, een glanzende vacht, soepele gewrichten en een gezond immuunsysteem. 

Productkenmerken:

 • Cat Salmon Oil bevat de originele pure zalmolie en zit boordevol essentiële Omega-3 vetzuren.
 • Cat Salmon Oil voor behoud van een gezonde huid, geeft een prachtige glanzende vacht, zorgt voor soepele gewrichten en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Cat Salmon Oil is verpakt in een handige doseerflacon en uitstekend geschikt om katten in topconditie te krijgen en te houden.
Excellent Catnip Spray - 150 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Catnip Spray - 150 ml

€ 10,95 Prijs

Catnip Spray van Excellent is gemaakt van een geconcentreerde kattenkruidolie die ervoor zorgt dat je kat een aangenaam en ontspannen gevoel krijgt. De spray is toepasbaar op speeltjes, ligkussens, krabpalen en transportmanden. 

Excellent Pets No Stress Mix - 100 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets No Stress Mix

Vanaf € 13,95 Prijs

Excellent No Stress Mix is een voedingssupplement voor honden en katten op basis van L-tryptofaan dat ingezet kan worden ter ondersteuning bij stress bij dieren. Het middel is 100% natuurlijk en bevat naast L-tryptofaan ook een hoog aandeel aan magnesium met toegevoegde vitaminen en mineralen. Excellent No Stress Mix kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Vuurwerk
 • Reizen
 • Bezoek aan dierenarts of trimsalon
 • Gezonde slaap
 • Onweer
Excellent Pets Cat Flex - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Cat Flex - 250 ml

€ 34,75 Prijs

Cat Flex van Excellent is een voedingssupplement voor ter ondersteuning van de smering van soepele gewrichten, pezen, botten en banden bij katten.

Productkenmerken:

 • Cat Flex bevat MSM, gehydrolyseerd Collageen type II, Glucosamine (HCL), Chondroïtinesulfaat, Vitamine C en lichaamseigen smeerstof Hyaluronzuur.
 • Cat Flex verstevigt de pezen, banden en ondersteunt het behoud van kraakbeen.
 • Cat Flex is zeer geschikt als onderhoud voor katten op hogere leeftijd. Omdat vermindering van bewegelijkheid door ongemak bij een oudere kat niet altijd even goed zichtbaar is.
Excellent Pets Dog Salmon Oil 250 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Dog Salmon Oil

Vanaf € 9,95 Prijs

Excellent Dog Salmon Oil is een hoogwaardige 100% pure zalmolie van superieure kwaliteit, die van nature zeer rijk is aan essentiële Omega 3-vetzuren die ingezet worden ter ondersteuning van een gezonde huid, dikke glanzende vacht, soepele gewrichten en een gezond immuunsysteem bij de hond. 

Productkenmerken:

 • Dog Salmon Oil bevat de originele pure zalmolie en zit boordevol essentiële Omega 3-vetzuren.
 • Dog Salmon Oil voor behoud van een gezonde huid, geeft een prachtige glanzende vacht, zorgt voor soepele gewrichten en ondersteunt het immuunsysteem.
 • Dog Salmon Oil is verpakt in een handige doseerflacon en uitstekend geschikt om honden in topconditie te krijgen en te houden.
Excellent Pets Itch Stop Feed - 250 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Itch Stop Feed - 250 ml

€ 15,95 Prijs

Excellent Itch Stop Feed is een mix van zuivere plantaardige oliën en bevat van nature essentiële Omega 6- en Omega 3-vetzuren, Vitamine E en Vitamine C en verzorgt en beschermt bij een droge en gevoelige huid, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor behoud van een glanzende vacht bij honden en katten.

Excellent Pets Dog Mobility+ 100 gram
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Dog Mobility+

Vanaf € 14,95 Prijs

Dog Mobility Plus van Excellent is een voedingssupplement met een complete formule voor smering en ondersteuning van pezen, kraakbeen, banden en gewrichten bij honden.

Productkenmerken:

 • Dog Mobility Plus is samengesteld uit o.a. Glucosamine, Chrondroïtine, MSM, Hyaluronzuur en Vitamine C.
 • Dog Mobility Plus bevat naast deze specifieke gewrichtsvoedingsstoffen, Groenlipmossel (Perna canaliculus) met helende eigenschappen bij belasting en bescherming van de gewrichten.
 • Dog Mobility Plus ondersteunt de normale smering van de gewrichten en draagt bij aan het instandhouden van het kraakbeen.
Excellent Pets Cat L-Lysine 50 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Cat L-Lysine

Vanaf € 14,95 Prijs

Excellent Cat L-Lysine is een aanvullend diervoeder voor katten dat essentiële bouwstoffen bevat die het natuurlijke immuunsysteem ondersteunt en bijdraagt aan de vorming van afweerstoffen.

Excellent Pets Dog Flex 250 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Pets Dog Flex

Vanaf € 29,95 Prijs

Dog Flex van Excellent is een voedingssupplement voor ter ondersteuning van de smering van soepele gewrichten, pezen, botten en banden bij honden.  

Productkenmerken:

 • Dog Flex bevat MSM, gehydrolyseerd Collageen type II, Glucosamine (HCL), Chondroïtinesulfaat, Vitamine C en lichaamseigen smeerstof Hyaluronzuur.
 • Dog Flex verstevigt de pezen, banden en ondersteunt het behoud van kraakbeen.
 • Dog Flex is zeer geschikt als onderhoud voor honden op hogere leeftijd.

Excellent Deep Ice Gel - 500 ml
Snel bekijken Quick View

Excellent Deep Ice Gel

Vanaf € 21,95 Prijs

Excellent Cooling Gel is geen koelingsgel die ideaal in te zetten is bij het paard of uzelf voor het koelen na intensieve arbeid. Door de unieke samenstelling zal de Deep Ice Gel eerst koelen en daarna verwarmen.

De Deep Ice gel werkt daarnaast ook perfect ter verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten.

Excellent Zand-Weg (Sand-Away) - 1.2 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Excellent Zand-Weg (Sand-Away) - 1.2 kg

€ 30,50 Prijs

Excellent Zand-Weg is een aanvullend diervoeder voor paarden op basis van psyllium dat ingezet kan worden voor het verwijderen en bevorderen van de passage van zand in het maag- en darmstelsel. Psyllium is een bron van vezels die zorgt dat de ontlasting een geleiachtige massa vormt en op deze wijze zorgt dat zand makkelijk de darmen verlaat. 

Vet Animal Care

Het bedrijf Vet Animal Care ontwikkelt en produceert diverse hoogwaardige dierbenodigdheden om ervoor te zorgen dat je huisdier fit wordt of fit blijft. Deze producten zijn verkrijgbaar als poedervorm of vloeibaar, waardoor je het heel eenvoudig toe kunt voegen aan de voeding van je huisdier. Bij Petpol kun je terecht voor verschillende uitvoeringen van Vet Animal Care. Deze heb je niet alleen snel in huis, bij ons ben je ook verzekerd van een standaard lage prijs, dus bestel vandaag nog voordelig online!

Vet Animal Care webshop

Als officiële Vet Animal Care webshop vind je bij ons uiteraard diverse artikelen van dit merk, die je eenvoudig en snel online kunt bestellen. Of het nu gaat om een hond die last heeft van zijn heupen, of een jonge kitten die wel wat ondersteuning kan gebruiken na de geboorte, bij ons vind je wat je nodig hebt. Bovendien hebben wij als Vet Animal Care webshop natuurlijk ook een groot assortiment met andere hulpmiddelen, die je heel makkelijk en voordelig mee kunt bestellen!

Vet Animal Care producten

Onze verschillende Vet Animal Care producten zijn bewezen effectief tegen verschillende klachten, kwalen en andere aandoeningen bij bijvoorbeeld katten en honden. Met een product van dit merk heb je een betaalbare oplossing om ervoor te zorgen dat je huisdier weer snel pijnvrij door het leven gaat. Een groot voordeel van dit merk is dat je de Vet Animal Care producten heel eenvoudig toe kunt voegen aan de voeding, doordat dit in poedervorm of als druppels wordt geleverd.

Vet Animal Care kopen

Wil je Vet Animal Care kopen voor een vaste lage prijs? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Petpol hebben wij een ruim assortiment aan producten die je voordelig kunt bestellen. En mocht je toevallig ook nog andere dieren in huis hebben naast een hond of een kat, dan kun je ook bij ons terecht voor je paard of konijn/knaagdier. Net als wanneer je producten van Vet Animal Care wilt kopen, ben je ook dan altijd verzekerd van vaste lage prijzen voor de beste kwaliteit voedingssupplementen en toebehoren!