Sensipharm

Sensipharm is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en distribueren van voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor mens en dier. Alle Sensipharm supplementen bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen, veelal op basis van Chinese kruiden, van de hoogste kwaliteit. 

Er zijn 21 producten.

Item 1-12 van 21 in totaal item(s)
Sensipharm Feelingscontrol 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Feelingscontrol 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Feelingscontrol 1000 mg - 90 tabletten

€ 41,95 Prijs

Feelings Control van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor honden, katten en knaagdieren op basis van Chinese kruiden om in te zetten tegen stress. Het middel zorgt ervoor dat uw dier minder stress ervaart in stresssituaties, zonder dat het versuft raakt. Het is ook veilig in te zetten bij puppy’s en kittens. Feelings Control is o.a. in te zetten bij:

 • Bezoek aan de dierenarts.
 • Bezoek aan de trimmer.
 • Vuurwerkangst
 • Reizen en transport.
 • Wedstrijden en training.

Sensipharm Gastro Entero Comfort 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Gastro Entero Comfort 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Gastro Entero Comfort 1000 mg - 90 tabletten

€ 41,95 Prijs

Gastro Entero Comfort van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor honden op basis van Chinese kruiden ter bevordering van de spijsvertering. Het kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Diarree of dunne ontlasting.
 • Opgeblazen gevoel na het eten.
 • Winderigheid
 • Ter bevordering van een evenwichtige darmflora.
Sensipharm Gastro Entero Comfort 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Gastro Entero Comfort 250 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Gastro Entero Comfort 250 mg - 90 tabletten

€ 25,95 Prijs

Gastro Entero Comfort van Sensipharm is een 100% natuurlijk voedingssupplement voor kleine honden en katten op basis van Chinese kruiden ter bevordering van de spijsvertering. Het kan o.a. ingezet worden bij de volgende indicaties:

 • Diarree of dunne ontlasting.
 • Opgeblazen gevoel na het eten.
 • Winderigheid
 • Ter bevordering van een evenwichtige darmflora.
Sensipharm Obesitas Stop 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Obesitas Stop 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Obesitas Stop 1000 mg - 90 tabletten

€ 41,95 Prijs

Obesitas Stop van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden voor honden dat ingezet kan worden om dieren met overgewicht weer op het juiste gewicht te krijgen. Het stimuleert de darmwerking, helpt de spijsvertering, voor het behoud van een optimaal gewicht.

De Sensipharm Obesitas Stop mag langdurig gegeven worden aan dieren van alle leeftijden.

Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Omniderma 250 mg - 90 tabletten

€ 25,95 Prijs

Omniderma van Sensipharm is een uitgebalanceerde mix van 100% natuurlijke Chinese kruiden die ingezet kan worden ter ondersteuning van de gevoelige huid en vacht bij kleine honden, katten en knaagdieren. Deze kruidenmix is afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formulie “Xiao Feng San” die een ondersteunende en herstellende functie op de huid heeft. Het middel is veilig in gebruik en mag voor een langere periode gegeven worden. 

Sensipharm Pulmitranq 1000 mg - 90 tabletten Sensipharm Pulmitranq 1000 mg - 90 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Pulmitranq 1000 mg - 90 tabletten

€ 41,95 Prijs

Pulmitranq van Sensipharm is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden ter ondersteuning van de luchtwegen bij honden. Het is gebaseerd op de bekende Chinese “Bu Fei Tang” formule die al duizend jaar gebruikt wordt om weer vrijer te ademen. 

Sensipharm Pulmitranq is een veilig middel dat langdurig aan dieren van alle leeftijden gegeven kan worden.

Sensipharm L-Lysine Hond & Kat - 100 capsules
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Sensipharm L-Lysine Hond & Kat - 100 capsules

€ 19,95 Prijs

L-Lysine van Sensipharm voor honden en katten is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van de weerstand. L-Lysine is een aminozuur en is van belang voor de productie van elementaire lichaamseiwitten. Daarnaast bevordert het de groei en ondersteuning van het weefsel vanwege de collageenvormende eigenschappen en het vermogen calcium te absorberen. Sensipharm gebruikt alleen de hoogste kwaliteit grondstoffen in hun supplementen, dus ook bij deze L-Lysine.

Sensipharm's L-Lysine is gemakkelijk te doseren door de capsules. Geef deze rechtstreeks uit de hand, of maak ze open en strooi het over het voer heen. Het middel is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Sensipharm Multivitamins & Minerals Hond 100 tabletten
Snel bekijken Quick View

Sensipharm Multivitamins & Minerals Hond

Vanaf € 17,95 Prijs

Sensipharm Multivitamins & Minerals is een 100% natuurlijk voedingssupplement met een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de vitaliteit van jouw hond. Het middel is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Net als andere dieren hebben honden ook vitamines en mineralen nodig voor een gezond en vitaal leven. Helaas bevat niet elk hondenvoer de nodige voedingsstoffen, waardoor een aanvullend vitamine en mineralen supplement belangrijk kan zijn, vooral voor senioren honden. Vitamines en mineralen kunnen bijdragen aan onder andere de weerstand en het immuunsysteem van je hond, maar ook aan de hersenen, energie, botten, gewrichten, huid, vacht en spijsvertering.

Sensipharm

Met een ervaring van ruim 30 jaar in het samenstellen en de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor dieren, is Sensipharm een begrip bij dierenartsen en specialisten. De samenstellingen van deze producten zijn perfect uitgebalanceerd en bevatten nauwkeurig geselecteerde mineralen, vitaminen, kruiden en enzymen. Sensipharm smeedt het beste van de natuur en de wetenschap tot een geheel, waar je hondkat of paard beter van in zijn vel gaat zitten.

Sensipharm hond

Heeft jouw viervoeter klachten waar die maar niet van af lijkt te komen, ondanks dat je van alles hebt geprobeerd? Misschien dat de producten van Sensipharm voor je hond verzachting bieden. Je dierenarts is de aangewezen persoon voor het advies voor de juiste supplementen of verzorging. Sensipharm hond heeft verschillende soorten middelen voor allerlei kwaaltjes en gezondheidsproblemen zoals, problemen met de nieren, urinewegenallergie & huid aandoeningen en overgewicht. Bij Petpol vind je ondersteunende en verzachtende middelen die je dier(en) weer fit en blij maken!

Sensipharm urologist aid

Een van de producten dat geschikt is ter ondersteuning bij klachten aan de nieren en urinewegen is Sensipharm urologist aid. Dit middel is geschikt voor honden, katten en knaagdieren. Om een goede blaasfunctie en weerstand te krijgen én behouden is Sensipharm urologist aid een geschikt supplement om aan je huisdier te geven. Deze geconcentreerde en uitgebalanceerde mix op basis van Chinese kruiden zorgt ervoor dat de blaas van je hond, kat of knaagdier schoon blijft. Voordat je het bij Petpol aanschaft vraag dan voor de zekerheid even bij je dierenarts na of je dit middel aan je dier kunt geven. Het wordt namelijk afgeraden om toe te dienen aan dieren die drachtig zijn, last van diarree hebben of bij zwakke dieren.

Sensipharm bitterspray

Heeft je huisdier een wondje? Dan is het niet bevorderlijk voor de genezing dat hij of zij aan de wond gaat likken, want dit kan een lelijke infectie opleveren. Sensipharm bitterspray voorkomt dat je huisdier gaat likken of knagen aan wondjes of de vacht. Heb je een konijn of ander knaagdier dat vrij door je huis mag lopen? Leuk! Maar niet wanneer er aan je meubilair of bedrading wordt geknabbeld. Om dit te voorkomen kun je bepaalde delen insprayen met Sensipharm bitterspray, zodat het niet meer smaakt voor je knager. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat dit middel vlekken maakt en bovendien is het geheel geurloos.

Sensipharm kopen

Bij Petpol kun je alle producten van Sensipharm voordelig online kopen. En wanneer je boven een bedrag van € 49 besteedt leveren wij je bezorging gratis thuis af. Zijn jij of jouw huisdier onverhoopt niet tevreden over een product? Dan mag je het gratis retour sturen. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Je krijgt op werkdagen sowieso binnen 24 uur reactie. Voor fitte dieren en blije baasjes is het slim om Sensipharm bij Petpol te kopen!