Nieuwe producten

Er zijn 177 producten.

Item 1-12 van 177 in totaal item(s)
PantiVet Pulver 250 gram PantiVet Pulver 250 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

PantiVet Pulver

Vanaf € 44,95 Prijs

PantiVet Pulver van ReboVet is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van het maag- en darmstelsel bij honden en katten. Het poeder zorgt ervoor dat de spijsvertering goed en rustig verloopt en dat vetten, eiwitten en koolhydraten optimaal opgenomen worden. PantiVet Pulver mag ook bij honden en katten met diabetes gebruikt worden.

AA Zymovet 250 - 250 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

AA Zymovet 250 Pancreaspoeder - 250 gram

€ 59,95 Prijs

Honden en katten met een onvoldoende enzym productie van de pancreas hebben verteringsproblemen. Door de aanwezige verteringsenzymen in AA Zymovet 250 Pancreaspoeder wordt de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten in het dieet van de hond of kat ondersteund. Daarnaast is het belangrijk deze dieren een licht verteerbaar dieet, waarin eiwit en koolhydraten van hoogwaardige kwaliteit en een laag vetgehalte aan te bieden, bij voorkeur 3 x daags.

Brit Care Salmon Oil 250 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Brit Care Salmon Oil

Vanaf € 11,95 Prijs

Brit Care Salmon Oil bevat 100% zuivere zalmolie die als aanvullende diervoeding voor honden ingezet kan worden. De Brit Care Salmon Oil is een natuurlijke bron van Omega-3 vetzuren (EPA + DHA + DPA)

Productkenmerken:

 • Zorgt voor een glanzende vacht en gezonde huid.
 • Ondersteunt de stofwisselingsprocessen in het lichaam.
 • Ondersteunt de ontwikkeling van hersenen.
 • Beschikt over een natuurlijke ontstekingsremmende werking.
 • Ondersteunt het hart door de verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed.

Synovium Immunomodulator
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Immunomodulator

Vanaf € 49,95 Prijs

Synovium Immunomodulator heeft door de toevoeging van een hoogwaardige probiotische gist een positief effect op het immuunsysteem van het paard. Dit unieke supplement, in brokvorm, biedt paarden met een verzwakt immuunsysteem, door of na ziekte, de nodige ondersteuning en bevordert de gezondheid van het paard. Door de probiotische werking van het supplement is het ook geschikt voor paarden die last hebben van darm problemen zoals dunne of waterige mest.

Synovium Mudcare - 500 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Mudcare - 500 gram

€ 33,95 Prijs

Synovium Mudcare heeft een unieke formule van voldoende zwavel en natuurlijke honing voor een optimale huidverzorging. Zwavel is een van mineralen die het lichaam dagelijks in grotere hoeveelheden nodig heeft. Het collageen in de huid is sterk afhankelijk van de aanwezigheid van voldoende zwavel. Zwavel leent zich goed voor uitwendige toepassingen. Het verzorgt en ondersteunt het herstel van huidweefsel.

Honing wordt al sinds de oudheid ingezet om de huid te verzorgen. Honing heeft een lage pH-waarde. Bacteriën kunnen niet overleven in een zuur milieu. Honing is bovendien verzorgend voor de huid door de aanwezigheid van natuurlijke enzymen. Lanoline houdt de huid soepel en is vochtwerend.

Synovium Hoof Health - 2.5 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Hoof Health - 2.5 kg

€ 84,95 Prijs

Synovium Hoof Health is een hoogwaardig voedingssupplement en ondersteunt de gezondheid, groei en kwaliteit van de hoeven van het paard. Door de hoge dosering Biotine die Synovium Hoof Health bevat is het een zeer geschikt voedingssupplement voor paarden met hoeven van mindere kwaliteit of paarden die last hebben van droge brokkelhoeven.

Naast Biotine bevat dit supplement de hoef ondersteunende ingrediënten Methionine, Zink en Koper, in cheleerde vorm. Synovium Hoof Health is een supplement in brokvorm waardoor het gemakkelijk te voeren is en beter wordt opgenomen door het paard.

Synovium Calmingard - 5 x 10 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Calmingard - 5 x 10 ml

€ 43,95 Prijs

Synovium Calmingard bevat natuurlijke extracten van krachtige kruiden die een kalme gemoedsstand bevorderen. Dit supplement is daarom zeer geschikt voor nerveuse en gespannen paarden. Voornamelijk tijdens stressvolle situaties zoals tijdens transport, een verhuizing of wedstrijden biedt Synovium Calmingard ondersteuning en zorgt voor een kalmere gemoedsstand van het paard.

Synovium Lactaplus - 6 x 40 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Lactaplus - 6 x 40 gram

€ 68,95 Prijs

Synovium Lactaplus bevordert spierherstel na zware inspanning en draagt bij aan de energiecapaciteit van de spieren. Het supplement bevat de krachtige anti-oxidant Alfa-Liponzuur, die spierschade voorkomt, in combinatie met de nodige B-vitamines. Omdat het supplement in handige kleine zakjes is verpakt is dit ook ideaal, ter ondersteuning van het lichaam van het paard, tijdens meerdaagse concoursen.

Synovium Airplus Liquid - 1...
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Airplus Liquid - 1 liter

€ 35,95 Prijs

Synovium Airplus bevat de essentiële oliën van Eucalyptus, Pijnboom, Anijs, Rosemarijn, Tijm in combinatie met Kalium Jodide. Paarden die voornamelijk tijdens de lente of zomer last hebben van pollen of stofdeeltjes, die een effect hebben op de luchtwegen en symptomen veroorzaken zoals hoesten of productie van overtollig slijm, hebben baat bij supplementatie van dit product.

Door middel van de toevoeging van de essentiële oliën ondersteunt Synovium Airplus de normale werking van het ademhalingsstelsel en zorgt ervoor dat het paard vrijer kan ademen.

Synovium Agility Dog - 300 gram
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Agility Dog - 300 gram

€ 33,95 Prijs

Synovium Agility Dog bevordert de smering van de gewrichten en zorgt voor gezond en veerkrachtig kraakbeen bij honden. Bovendien verstevigt kan dit supplement de botten, banden en pezen verstevivan de hond. Synovium Agility  Dog is zeer geschikt voor grote hondenrassen waarbij de gewrichten extra aandacht behoeven. Ook ondersteunt het product de gewrichten van oudere honden.

Geef Synovium Agility Dog tijdens de dracht ter ondersteuning van de conditie van de drachtige teef en de ongeboren pup. Ook voor opgroeiende pups vormt Synovium Agility Dog een uitstekende aanvulling.

 • Goed voor de opbouw van het kraakbeen en behoud van soepele gewrichten.
 • Voor pups, werk- en sporthonden, oudere honden en bij dracht.
 • Hypoallergeen en 100% vrij van additieven.
 • Makkelijk en doeltreffend te doseren.
Synovium Electrolytes Q - 2.5 kg
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Electrolytes Q - 2.5 kg

€ 42,95 Prijs

Synovium Electrolytes Q is een uitgebalanceerd elektrolyten supplement voor paarden. Het ondersteunt het herstel van het lichaam na intensieve activiteit door het onderhouden van de elektrolyten balans in het lichaam. Synovium Electrolytes Q is voornamelijk geschikt voor tijdens het zomerseizoen wanneer paarden meer zweten en elektrolyten verloren gaan.

Synovium Paraffin Oil (Paraffine Olie) - 5 liter
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Synovium Paraffin Oil (Paraffine Olie) - 5 liter

€ 44,95 Prijs

Synovium Paraffine Olie is een in te zetten bij obstipatie van het maag- en darmsysteem en ter preventie van verstoppingskoliek bij paarden. De Synovium Paraffin Oil is een zuivere witte minerale olie met een hoge viscositeit, zo extreem verfijnd dat deze olie geschikt is voor intern gebruik.