Milpro Ontwormtabletten

Milpro van Virbac is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor hond en kat dat veilig in gebruik is en effectief tegen de belangrijke wormen. De Milpro tabletten zijn bovendien smakelijk, dus makkelijk toe te dienen.

Milpro bevat als werkzame stoffen milbemycine en praziquantel. Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen en zweepwormen en bij de preventie van hartworm. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen (inclusief de vossenlintworm).

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Milpro Grote Hond (+5 kg) - 4 tab Milpro Grote Hond (+5 kg) - 4 tab
Snel bekijken Quick View

Milpro Grote Hond (+5 kg)

Vanaf € 18,95 Prijs

Milpro Hond > 5 kg is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor honden > 5 kg dat veilig in gebruik is en effectief is tegen de belangrijkste wormsoorten.

Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen voor in Zuid- en Oost-Europa en worden overgebracht door met larven besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.

Milpro Grote Kat (+ 2 kg) - 4 tab Milpro Grote Kat (+ 2 kg) - 4 tab
Snel bekijken Quick View

Milpro Grote Kat (+ 2 kg)

Vanaf € 18,95 Prijs

Milpro Grote Kat is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor katten dat veilig in gebruik is en effectief tegen de belangrijkste wormsoorten. De Milpro tabletten zijn deelbaar, dus makkelijk toe te dienen. Daarbij zijn de tabletten zeer smakelijk. Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm.  Praziquantel is de meest effectieve werkzame stof bij een lintwormbesmetting.

Milpro Kitten / Kleine Kat - 24 tabletten Milpro Kitten / Kleine Kat - 24 tabletten
Snel bekijken Quick View

Milpro Kitten / Kleine Kat - 24 tabletten

€ 51,95 Prijs

Milpro Kitten / Kleine Kat is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor katten dat veilig in gebruik is en effectief tegen de belangrijkste wormsoorten. De Milpro tabletten voor Kitten / Kleine Kat zijn deelbaar, dus makkelijk toe te dienen. Daarbij zijn de tabletten zeer smakelijk.

Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Praziquantel is de meest effectieve werkzame stof bij een lintwormbesmetting.

Milpro Kleine Hond - 24 tabletten Milpro Kleine Hond - 24 tabletten
Snel bekijken Quick View

Milpro Kleine Hond - 24 tabletten

€ 37,95 Prijs

Milpro Kleine hond / Pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor kleine honden rassen en puppy’s dat veilig in gebruik is en effectief is tegen de belangrijkste wormsoorten. Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen voor in Zuid- en Oost-Europa en worden overgebracht door met larven besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.