Milpro Ontwormtabletten

Milpro van Virbac is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor hond en kat dat veilig in gebruik is en effectief tegen de belangrijke wormen. De Milpro tabletten zijn bovendien smakelijk, dus makkelijk toe te dienen.

Milpro bevat als werkzame stoffen milbemycine en praziquantel. Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen en zweepwormen en bij de preventie van hartworm. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen (inclusief de vossenlintworm).

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)
Milpro Grote Hond (+5 kg) - 4 tab Milpro Grote Hond (+5 kg) - 4 tab
Snel bekijken Quick View

Milpro Grote Hond (+5 kg)

Vanaf € 22,95 Prijs

Milpro Hond > 5 kg is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor honden > 5 kg dat veilig in gebruik is en effectief is tegen de belangrijkste wormsoorten.

Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen voor in Zuid- en Oost-Europa en worden overgebracht door met larven besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.

Milpro Kleine Hond - 24 tabletten Milpro Kleine Hond - 24 tabletten
Snel bekijken Quick View

Milpro Kleine Hond - 24 tabletten

€ 45,95 Prijs

Milpro Kleine hond / Pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor kleine honden rassen en puppy’s dat veilig in gebruik is en effectief is tegen de belangrijkste wormsoorten. Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen voor in Zuid- en Oost-Europa en worden overgebracht door met larven besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.

Milpro Grote Kat (+ 2 kg) - 4 tab Milpro Grote Kat (+ 2 kg) - 4 tab
Snel bekijken Quick View

Milpro Grote Kat (+ 2 kg)

Vanaf € 22,95 Prijs

Milpro Grote Kat is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor katten dat veilig in gebruik is en effectief tegen de belangrijkste wormsoorten. De Milpro tabletten zijn deelbaar, dus makkelijk toe te dienen. Daarbij zijn de tabletten zeer smakelijk. Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Praziquantel is de meest effectieve werkzame stof bij een lintwormbesmetting.

Milpro Kitten / Kleine Kat - 24 tabletten Milpro Kitten / Kleine Kat - 24 tabletten
Snel bekijken Quick View

Milpro Kitten / Kleine Kat - 24 tabletten

€ 57,95 Prijs

Milpro Kitten / Kleine Kat is een breedspectrum ontwormingsmiddel (op basis van Milbemycine en Praziquantel) voor katten dat veilig in gebruik is en effectief tegen de belangrijkste wormsoorten. De Milpro tabletten voor Kitten / Kleine Kat zijn deelbaar, dus makkelijk toe te dienen. Daarbij zijn de tabletten zeer smakelijk.

Milbemycine is werkzaam tegen spoelwormen, haakwormen, zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Praziquantel is de meest effectieve werkzame stof bij een lintwormbesmetting.

Milpro

Wanneer je de trotse eigenaar van een kat of hond bent, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je huisdier geen last van wormen krijgen. Milpro is bijvoorbeeld een goed ontwormingsmiddel om te gebruiken in de strijd tegen diverse soorten wormen zoals: haakwormen, spoelwormen, zweepwormen en hartwormen. Een ontwormingsmiddel zoals Milpro dient om de drie tot vier maanden aan je huisdier te worden gegeven, zodat je kwispelende of miauwende maatje gezond en sterk blijft. Bij Petpol kun je de ontwormingstabletten van Milpro altijd voordelig bestellen!

Milpro hond

Of je nu in het bezit bent van een grote, kleine hond of zelfs een puppy, Milpro heeft voor elke hond een geschikte ontwormingskuur samengesteld. Lees voordat je jouw huisdier ontwormt altijd nauwkeurig de bijsluiter door, zodat je zeker weet dat je de juiste dosering aan je trouwe viervoeter geeft. Overigens zul je minder tot geen problemen hebben met het aanbieden van deze ontwormingstabletten omdat ze van een vleessmaak zijn voorzien. Daardoor is Milpro voor zowel de hond als de baas een hele prettige manier om te ontwormen.

Milpro ontworming hond

Voordat je een pup of volwassen hond aanschaft, is het verstandig om je te verdiepen in wat medische kennis. Zo is het belangrijk om je huisdier met bijvoorbeeld Milpro ontworming voor de hond te ontwormen. Voor pups geldt dat ze met 2, 4, 6 en 8 weken worden ontwormd. Nu wordt dit door de fokker gedaan, maar controleer hier als nieuwe eigenaar ook op door het paspoort nauwkeurig door te nemen. Daarna is het aan jou om je pup tot de leeftijd van zes maanden met Milpro ontworming voor de hond elke maand te ontwormen. Daarna een heel hondenleven lang om de vier maanden. Bij Petpol weten we dat dit belangrijk is. En daarom vind je bij ons alle producten die je nodig hebt om voordelig en goed te kunnen ontwormen bij je hond!

Milpro kat

Het is niet alleen belangrijk om je hond goed te ontwormen, ook voor de gezondheid van je kat is dit een vereiste. En daarom is er Milpro kat, een breed spectrum ontwormingsmiddel dat zeer effectief is tegen de meest voorkomende wormensoorten. De tabletjes zijn makkelijk te breken dankzij de deelstreep, zo kun je de dosering heel precies afmeten op het gewicht van je kat. Daar komt nog eens bij dat de tabletten lekker worden gevonden door je kat, omdat er een vleessmaak aan zit. Mocht Milpro kat toch niet zo in de smaak vallen bij je poes of kat? Dan kun je het ontwormingstabletje ook met een van onze voordelige katten snacks mengen!

Milpro kitten

Ben je de trotse eigenaar van een schattige kitten geworden? Dat is natuurlijk heel leuk en vermakelijk, maar het is ook belangrijk om met een middel zoals Milpro kitten te ontwormen. Het is ten zeerste aan te raden om tot een leeftijd van zes maanden maandelijks een ontwormingskuur aan je kitten te geven. Daarna is het bij een volwassen kat belangrijk om vier keer per jaar te ontwormen. Houd er altijd rekening mee dat je de dosering vooraf goed bepaalt. Milpro kitten is voor een volwassen kat te licht qua dosering en Milpro kat is te zwaar voor een kitten. Op Petpol.nl wordt er altijd duidelijk aangegeven welk middel geschikt is voor jouw hond of kat. Wist je dat we ook ontwormingsmiddelen voor konijnen en knaagdieren voordelig aanbieden?

Milpro kopen

Bij Petpol is het altijd prettig online afrekenen, daar zorgen wij wel voor. Zo kun je de ontwormingstabletten van Milpro voordelig kopen en dat niet alleen, wij hebben nog veel meer voordelige producten en artikelen voor je huisdier(en) in ons assortiment. Wist je dat we ook voordelige verzorging voor je paard en vogels verkopen? Van wondhelende honingzalf tot aan hoefverzorging , shampoo’s, conditioners en ontwormingsmiddelen van Milpro. Kopen kun je het allemaal betaalbaar en wel op Petpol.nl. Zo houden we fitte dieren en blije baasjes!