Virbac

Virbac is exclusief toegewijd aan gezondheidszorg voor zowel gezelschapsdieren als voedselproducerende dieren door aan dierenartsen en diereigenaren een compleet pakket aan innovatieve producten en diensten aan te bieden.

Er zijn 77 producten.

Item 1-12 van 77 in totaal item(s)
Vitaminthe Pasta Vitaminthe Pasta
Snel bekijken Quick View

Vitaminthe

Vanaf € 18,95 Prijs

De ontwormingspasta van Vitaminthe is een breed werkzaam middel voor honden en katten van alle leeftijden. Het is makkelijk achter de tong toe te dienen en is dankzij de werkzame bestandsdelen Niclosamide en Oxibendazol werkzaam tegen zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen.

Gebruiken bij worminfecties bij honden door:

 • Spoelwormen: Toxocara canis &Toxascaris leonina
 • Zweepwormen: Trichuris Vulpis
 • Haakwormen: Ancylostoma caninum & Uncinaria stenocephala
 • Lintwormen: Dipylidium spp & Taenia spp.

Gebruiken bij worminfecties bij katten door:

 • Spoelwormen: Toxocara cati & Toxascaris leonina
 • Haakwormen: Ancylostoma tubaeforme & Uncinaria stenocephala
 • Lintwormen: Dipylidium spp. & Taenia spp.
C.E.T. Vingertandenborstel Hond & Kat - 6 stuks
Snel bekijken Quick View

C.E.T. Vinger Tandenborstel Hond & Kat - 6 stuks

€ 20,85 Prijs

De vinger tandenborstel van Virbac is speciaal ontworpen voor het aanleren van het tandenpoetsen bij honden en katten. Met de vingerborstel is het gemakkelijk om op lastige plekjes te komen zonder hierbij de wang of het tandvlees te beschadigen. 

1 verpakking bevat 6 vingerborstels.

Hexagel - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Hexagel - 100 ml

€ 16,75 Prijs

Hexagel van Virbac kan worden gebruikt voor, tijdens of na tandsteenverwijdering. Voor dagelijkse verzorging kan het worden gebruikt om de mond van hond of kat te reinigen na iedere maaltijd. De antimicrobiële activiteit van chloorhexidine kan bijdragen in het voorkomen van gebitsaandoeningen. Hexagel helpt om een normale bacteriële flora te behouden. 

Hexarinse Spoelvloeistof - 237 ml
Snel bekijken Quick View

Hexarinse Spoelvloeistof - 237 ml

€ 19,95 Prijs

Hexarinse van Virbac is een verzachtende, verfrissende en smakelijke spoeloplossing voor honden en katten die chloorhexidinegluconaat bevat. De antimicrobiële activiteit van deze stof, in combinatie met de anti-tandplak en anti-tandsteeneigenschappen van zink, kan bijdragen in het voorkomen van tand- en tandsteenaandoeningen.

De chloorhexidine komt langzaam uit de microcapsules vrij en heeft een langdurige werking. Hexarinse geeft het huisdier een aangename adem en bevordert het herstel van lichte tandvleesirritatie. Het kan worden gebruikt om dagelijks de mond van hond of kat te spoelen na iedere maaltijd, tenzij het advies van de dierenarts anders luidt.

Ophta-Clean - 100 ml
Snel bekijken Quick View

Ophta-Clean - 100 ml

€ 12,95 Prijs

Ophta-Clean van Virbac is een oogreiniger voor honden en katten met rustgevende eigenschappen, bestemd voor de reiniging van de oogleden, traanstrepen of voor het verwijderen van een vreemde voorwerp. De zuurtegraad is identiek aan die van de tranen van honden en katten en is niet irriterend voor de ogen.

Sebolitic SIS Shampoo - 200 ml
Snel bekijken Quick View

Sebolitic SIS Shampoo - 200 ml

€ 19,50 Prijs

Sebolitic SIS shampoo is een unieke reinigende shampoo die ingezet kan worden bij honden en katten met een droge of vettige huid (keratoseborroe). De shampoo zorgt voor de verwijdering van schilfers, korsten en overmatige talg van de huid. Daarnaast zorgt de Sebolitic shampoo voor de regulering van de talgproductie en zorgt voor een aangename geur van de vacht.

Allerderm Foam Cleanser 100 ml
 • Nieuw
Snel bekijken Quick View

Allerderm Foam Cleanser

Vanaf € 15,50 Prijs

Allerderm Foam Cleanser van Virbac is een micellair reinigingsschuim voor de vacht van de hond en de kat. Allerderm Foam is gemakkelijk in gebruik en dient voor een milde en snelle reiniging van de huid en vacht van uw huisdier tussen wasbeurten door.

Het is een micellaire oplossing die geschikt is voor ieder huidtype, zelfs voor de gevoelige huid.

BackHome Compact MAX chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome Compact MAX chipreader

€ 295,95 Prijs

De BackHome Compact Max reader van Datamars is een compacte chipreader voor het uitlezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels. Met deze reader is het mogelijk om de meest voorkomende chips uit te lezen zoals weten ISO FDX-B en FDX-A FECAVA.

Doormiddel van de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de uitgelezen chipnummers door te zenden naar de computer. Dit kan zowel real-time als achteraf gebeuren. De reader is (spat)waterdicht.

BackHome Omni Max Chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome Omni Max Chipreader

€ 595,95 Prijs

De BackHome Omni reader van Datamars is een chipreader voor het uitlezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels). Deze reader leest een zeer breed spectrum aan transponders uit:

 • ISO FDX-B 
 • FDX-A FECAVA 
 • TROVAN 
 • AVID encrypted USA

Hierdoor is het apparaat ideaal voor gebruik bij dieren waarvan de afkomst onbekend is of bij dieren die te maken hebben met import of export. Doormiddel van de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de uitgelezen chipnummers door te zenden naar de computer. Dit kan zowel real-time als achteraf (geheugen van 2 GB) gebeuren. De reader is (spat)waterdicht.

Back Home Omni MAX Bluetooth Chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome Omni MAX Bluetooth Chipreader

€ 795,95 Prijs

De BackHome Omni Bluetooth reader van Datamars is een bluetooth chipreader voor het uitlezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels). Met deze reader is het mogelijk om contact de maken via bluetooth met mobiele apparaten zoals mobiele telefoons en pads. Deze reader leest een zeer breed spectrum aan transponders uit:

 • ISO FDX-B 
 • FDX-A FECAVA 
 • TROVAN 
 • AVID encrypted USA

Hierdoor is het apparaat ideaal voor gebruik bij dieren waarvan de afkomst onbekend is of bij dieren die te maken hebben met import of export. Doormiddel van de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de uitgelezen chipnummers door te zenden naar de computer. Dit kan zowel real-time als achteraf (geheugen van 2 GB) gebeuren. De reader is (spat)waterdicht.

BackHome F1 Chipreader BackHome F1 Chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome F1 Chipreader

€ 249,95 Prijs

De BackHome F1 reader van Virbac is een compacte chipreader van het aflezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels.   Met de reader is het mogelijk om  ISO FDX-B én HDX transponders af te lezen. De gegevens in het geheugen zijn doormiddel van een USB kabel via de PC uit te lezen.

Virbac

De gezondheid van dieren staat voorop voor Virbac! Gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook de grotere dieren zoals paarden verdienen de beste zorg. U kunt het zo gek niet bedenken of Virbac heeft het ontwikkeld voor al deze dieren; voedingssupplementen, behandelingen tegen vlooien en tekensnacks en diverse verzorgingsproducten. Virbac is er voor alle (huis)diereigenaren, maar ook dierenartsen vallen terug op de producten die kwaliteit, effectiviteit en gebruiksgemak bezitten.

Virbac kattenvoer

Veterinaire voeding voor jouw kat, dat is Virbac kattenvoer. Het is volledig afgestemd op de natuur en voeding dat helemaal past bij zijn of haar instinct en nutritionele behoeften. Een kat is van oorsprong een carnivoor en dat lijken veel merken die kattenvoeding produceren te vergeten. Naast kattenvoer weet Virbac producten te ontwikkelen om het geven van medicatie een stuk eenvoudiger te maken. Wanneer u precies weet wat een kat lekker vindt, gaat dat veel makkelijker.

Virbac hondenvoer

Jouw trouwe viervoeter zal dol zijn op het Virbac hondenvoer en al het voer dat je geeft met de aanvullende voeding van dit Franse merk. De verschillende supplementen zijn smakelijke aanvullers die de conditie en gezondheid ondersteunen. Gebruik bijvoorbeeld Virbac bij jouw eigen hondenvoer om zo de essentiële vetzuren, zink en vitaminen te geven die jouw hond nodig heeft. Vergeet trouwens niet om je hond regelmatig te ontwormen! Dit is ook belangrijk voor zijn of haar gezondheid.

Virbac tandpasta

Bij een goede verzorging hoort meer dan goed eten geven. Het gebit van jouw hond en kat heeft ook aandacht nodig. Met de speciale Virbac tandpasta en tandenborstel wordt het reinigen van het gebit een fluitje van een cent. Regelmatige gebitsverzorging is van groot belang om parodontale aandoeningen te voorkomen. Met een vingerborstel kun je al vroeg beginnen met het aanleren. Later kun je eventueel overstappen op de wat grotere borstels. De Virbac tandpasta is voor jouw huisdier een traktatie!

Virbac online bestellen

Bij Petpol kun je eenvoudig Virbac online bestellen. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk jouw bestelling thuisgestuurd krijgt, zodat je direct kunt beginnen met de verzorging van jouw dier. Zeker na een zware inspanning is wat extra aandacht voor de spieren en gewrichten wel zo prettig. Wacht daarom niet te lang met Virbac online bestellen bij Petpol. Wij hebben praktisch alles in huis voor jouw hond, kat en paard!

Virbac kopen

Je kunt met een gerust hart Virbac kopen voor jouw dier. Dit Franse farmaceutische bedrijf stelt de gezondheid van jouw dier namelijk voorop. De naam geeft dit al aan. Deze is ontstaan door het samenvoegen van twee belangrijke studies, virologie (de studie naar virussen) en bacteriologie (bestuderen van bacteriën). Ga je Virbac kopen, dan weet je zeker dat je een goed product koopt dat effectief is. Moet je jouw kat nog ontwormen? Gebruik Virbac!