Virbac

Virbac is exclusief toegewijd aan gezondheidszorg voor zowel gezelschapsdieren als voedselproducerende dieren door aan dierenartsen en diereigenaren een compleet pakket aan innovatieve producten en diensten aan te bieden.

Er zijn 81 producten.

Item 1-12 van 81 in totaal item(s)
Epiotic SIS Oorreiniger - 125 ml
Snel bekijken Quick View

Epiotic SIS Oorreiniger - 125 ml

€ 16,95 Prijs

Epi-Otic is een niet-irriterende, indrogende oorreiniger voor honden en katten met ontsmettende eigenschappen. Het is speciaal ontwikkeld ter preventie of ondersteuning van de behandeling van otitis externa. Salicylzuur is keratolytisch werkzaam (hoornlaagverwekend) en daardoor ontstekings- en jeukremmend en heeft een indrogend effect.

Etiderm Shampoo 200 ml
 • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Etiderm Shampoo - 200 ml

€ 19,45 Prijs

Etiderm is een mild reinigende shampoo die gebruikt kan worden bij oppervlakkige pyodermie, zoals bij:

 • Pyotraumatische dermatitis
 • Huidplooidermatitis
 • Impetigo
 • Folliculitis
 • Chronische papulopustuleuze pyodermie.
 • Lokale behandeling van seborroe.
BackHome Compact MAX chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome Compact MAX chipreader

€ 355,95 Prijs

De BackHome Compact Max reader van Datamars is een compacte chipreader voor het uitlezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels. Met deze reader is het mogelijk om de meest voorkomende chips uit te lezen zoals weten ISO FDX-B en FDX-A FECAVA.

Doormiddel van de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de uitgelezen chipnummers door te zenden naar de computer. Dit kan zowel real-time als achteraf gebeuren. De reader is (spat)waterdicht.

BackHome Omni Max Chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome Omni Max Chipreader

€ 696,95 Prijs

De BackHome Omni reader van Datamars is een chipreader voor het uitlezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels). Deze reader leest een zeer breed spectrum aan transponders uit:

 • ISO FDX-B 
 • FDX-A FECAVA 
 • TROVAN 
 • AVID encrypted USA

Hierdoor is het apparaat ideaal voor gebruik bij dieren waarvan de afkomst onbekend is of bij dieren die te maken hebben met import of export. Doormiddel van de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de uitgelezen chipnummers door te zenden naar de computer. Dit kan zowel real-time als achteraf (geheugen van 2 GB) gebeuren. De reader is (spat)waterdicht.

Back Home Omni MAX Bluetooth Chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome Omni MAX Bluetooth Chipreader

€ 999,95 Prijs

De BackHome Omni Bluetooth reader van Datamars is een bluetooth chipreader voor het uitlezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels). Met deze reader is het mogelijk om contact de maken via bluetooth met mobiele apparaten zoals mobiele telefoons en pads. Deze reader leest een zeer breed spectrum aan transponders uit:

 • ISO FDX-B 
 • FDX-A FECAVA 
 • TROVAN 
 • AVID encrypted USA

Hierdoor is het apparaat ideaal voor gebruik bij dieren waarvan de afkomst onbekend is of bij dieren die te maken hebben met import of export. Doormiddel van de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de uitgelezen chipnummers door te zenden naar de computer. Dit kan zowel real-time als achteraf (geheugen van 2 GB) gebeuren. De reader is (spat)waterdicht.

BackHome F1 Chipreader BackHome F1 Chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome F1 Chipreader

€ 294,95 Prijs

De BackHome F1 reader van Virbac is een compacte chipreader van het aflezen van transponders (chips) van gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels.   Met de reader is het mogelijk om  ISO FDX-B én HDX transponders af te lezen. De gegevens in het geheugen zijn doormiddel van een USB kabel via de PC uit te lezen.

BackHome V800 Bluetooth Chipreader
Snel bekijken Quick View

BackHome V800 Bluetooth Chipreader

€ 329,95 Prijs

De BackHome V800 reader is een compacte bluetooth chipreader voor het aflezen dan transponders (chips) bij gezelschapsdieren zoals honden, katten, fretten en vogels. De reader leest ISO FDX-B én HDX transponders af conform ISO Norm 11784/5, FDX-A (Destron/Fecava), Avid/Fecava en EM H4102. Doormiddel van de meegeleverde USB-kabel is het mogelijk om de uitgelezen chipnummers door te zenden naar de computer.

Fortiflex 225 (-15 kg) - 30...
Snel bekijken Quick View

Fortiflex 225 (-15 kg) - 30 tabletten

€ 29,95 Prijs

Fortiflex 225 van Virbac is een aanvullend diervoeder op basis van natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van de gewrichten bij honden en katten kleiner dan 15 kg lichaamsgewicht. Het middel bevat o.a. Chondroïtinesulfaat, Chitosanide en 2 antioxidanten (Selenium en Epigallocathechinegallaat (EGCG)). Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor een optimale bescherming en aanmaak van kraakbeen. 

Fortiflex 375 (15 t/m 25 kg) - 30 tabletten
Snel bekijken Quick View

Fortiflex 375 (15 t/m 25 kg) - 30 tabletten

€ 37,95 Prijs

Fortiflex van Virbac is een aanvullend diervoeder op basis van natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van de gewrichten bij honden met een lichaamsgewicht tussen de 15 t/m 25 kg. Het middel bevat o.a. Chondroïtinesulfaat, Chitosanide en 2 antioxidanten (Selenium en Epigallocathechinegallaat (EGCG)). Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor een optimale bescherming en aanmaak van kraakbeen. 

Fortiflex 525 (25 t/m 40 kg) - 30 tabletten
Snel bekijken Quick View

Fortiflex 525 (25 t/m 40 kg) - 30 tabletten

€ 44,95 Prijs

Fortiflex van Virbac is een aanvullend diervoeder op basis van natuurlijke ingrediënten ter ondersteuning van de gewrichten bij honden met een lichaamsgewicht van 25 t/ 40 kg. Het middel bevat o.a. Chondroïtinesulfaat, Chitosanide en 2 antioxidanten (Selenium en Epigallocathechinegallaat (EGCG)). Deze combinatie van ingrediënten zorgen voor een optimale bescherming en aanmaak van kraakbeen. 

Vet Aquadent Fr3sh 250 ml Vet Aquadent Fr3sh 250 ml
Snel bekijken Quick View

Vet Aquadent Fr3sh

Vanaf € 14,95 Prijs

Vet Aquadent Fr3sh is een mondwater voor honden en katten op basis van natuurlijke ingrediënten. Deze smakelijke vloeistof kan ingezet worden ter bestrijding van tandplaque, tandsteen en een slechte adem. Het kan eenvoudig aan het drinkwater van de hond of kat worden toegevoegd.

Een gemakkelijke en effectieve gebitsverzorging gedurende de hele dag. Ideaal als aanvullende ondersteuning bij de dagelijkse verzorging van het gebit. 

Vet Aquadent FR3SH beschikt over drie actieve ingediënten:

 • Granaatappel reinigt en voorkomt de vorming van tandplaque.
 • Erythritol heeft een verfrissende werking en werkt antimicrobieel.
 • Inuline, een prebioticum, zorgt voor een gezonde darmflora.

Virbac

De gezondheid van dieren staat voorop voor Virbac! Gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook de grotere dieren zoals paarden verdienen de beste zorg. U kunt het zo gek niet bedenken of Virbac heeft het ontwikkeld voor al deze dieren; voedingssupplementen, behandelingen tegen vlooien en tekensnacks en diverse verzorgingsproducten. Virbac is er voor alle (huis)diereigenaren, maar ook dierenartsen vallen terug op de producten die kwaliteit, effectiviteit en gebruiksgemak bezitten.

Virbac kattenvoer

Veterinaire voeding voor jouw kat, dat is Virbac kattenvoer. Het is volledig afgestemd op de natuur en voeding dat helemaal past bij zijn of haar instinct en nutritionele behoeften. Een kat is van oorsprong een carnivoor en dat lijken veel merken die kattenvoeding produceren te vergeten. Naast kattenvoer weet Virbac producten te ontwikkelen om het geven van medicatie een stuk eenvoudiger te maken. Wanneer u precies weet wat een kat lekker vindt, gaat dat veel makkelijker.

Virbac hondenvoer

Jouw trouwe viervoeter zal dol zijn op het Virbac hondenvoer en al het voer dat je geeft met de aanvullende voeding van dit Franse merk. De verschillende supplementen zijn smakelijke aanvullers die de conditie en gezondheid ondersteunen. Gebruik bijvoorbeeld Virbac bij jouw eigen hondenvoer om zo de essentiële vetzuren, zink en vitaminen te geven die jouw hond nodig heeft. Vergeet trouwens niet om je hond regelmatig te ontwormen! Dit is ook belangrijk voor zijn of haar gezondheid.

Virbac tandpasta

Bij een goede verzorging hoort meer dan goed eten geven. Het gebit van jouw hond en kat heeft ook aandacht nodig. Met de speciale Virbac tandpasta en tandenborstel wordt het reinigen van het gebit een fluitje van een cent. Regelmatige gebitsverzorging is van groot belang om parodontale aandoeningen te voorkomen. Met een vingerborstel kun je al vroeg beginnen met het aanleren. Later kun je eventueel overstappen op de wat grotere borstels. De Virbac tandpasta is voor jouw huisdier een traktatie!

Virbac online bestellen

Bij Petpol kun je eenvoudig Virbac online bestellen. Wij zorgen dan dat je zo snel mogelijk jouw bestelling thuisgestuurd krijgt, zodat je direct kunt beginnen met de verzorging van jouw dier. Zeker na een zware inspanning is wat extra aandacht voor de spieren en gewrichten wel zo prettig. Wacht daarom niet te lang met Virbac online bestellen bij Petpol. Wij hebben praktisch alles in huis voor jouw hond, kat en paard!

Virbac kopen

Je kunt met een gerust hart Virbac kopen voor jouw dier. Dit Franse farmaceutische bedrijf stelt de gezondheid van jouw dier namelijk voorop. De naam geeft dit al aan. Deze is ontstaan door het samenvoegen van twee belangrijke studies, virologie (de studie naar virussen) en bacteriologie (bestuderen van bacteriën). Ga je Virbac kopen, dan weet je zeker dat je een goed product koopt dat effectief is. Moet je jouw kat nog ontwormen? Gebruik Virbac!