• -10%
Specific Kitten FPW - 7 x 100 gram
  • Specific Kitten FPW - 7 x 100 gram

Specific Kitten FPW - 7 x 100 gram

€ 9,37
€ 8,43 10% korting
Inclusief BTW

Specific Kitten FPW is een licht verteerbare-, uitgebalanceerde- en complete natvoeding voor kittens van alle rassen. De voeding is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen ter bevordering van een optimale groei. De toegevoegde Omega-3 vetzuren ondersteunen de ontwikkeling van de ogen en de hersenen.

De Specific Kitten FPW kan gegeven worden aan kittens tot 12 maanden of totdat ze gesteriliseerd/gecastreerd worden. De voeding kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende poezen die extra energie en kracht kunnen gebruiken.

Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Specific Kitten FPW is een licht verteerbare-, uitgebalanceerde- en complete natvoeding voor kittens van alle rassen. De voeding is rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen ter bevordering van een optimale groei. De toegevoegde Omega-3 vetzuren ondersteunen de ontwikkeling van de ogen en de hersenen. De Specific Kitten FPW kan gegeven worden aan kittens tot 12 maanden of totdat ze gesteriliseerd/gecastreerd worden. De voeding kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende poezen die extra energie en kracht kunnen gebruiken.

Dosering / Toediening

Dosering Specific FPW

Ingrediënten / Samenstelling

Varken, Vis, Eipoeder, Rijst, Visolie, Zonnebloemolie, Mineralen, Vitaminen en sporenelementen (inclusief gecheleerde sporenelementen), Psyllium husk, Cellulose poeder, Dextrose, Taurine, Xylose, Methionine

Bevat geen toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Zie voor meer informatie over deze voeding de bijsluiter.

9809471

Datasheet

EAN-code:
5701170220711
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in