Glandex

Glandex van Vetnique Labs heeft een grote passie: huisdieren! Die passie drijft hen om de best mogelijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten te produceren voor onze harige vrienden. Ze begrijpen dat onze huisdieren onze kinderen zijn en het is onze missie om ze jarenlang gelukkig en gezond te houden. Alle Glandex producten worden met trots gemaakt in de VS in een FDA-geregistreerde en cGMP-conforme faciliteit met natuurlijke ingrediënten geschikt voor humane consumptie. Ze maken gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedings- en veterinair onderzoek, en passen ultramoderne productieprocessen toe om de hoogste kwaliteit en consistentie te garanderen.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)
Glandex 30 chews Glandex 30 chews
Snel bekijken Quick View

Glandex Soft Chews

Vanaf € 17,50 Prijs

Glandex is geïndiceerd voor huisdieren met chronische anale sacculitis, huisdieren waarvan geregeld de anaalklieren moeten worden uitgedrukt, huisdieren die gevoelig zijn voor infecties en/of abcessen rond de anaalklieren en als alternatief voor de verwijdering van de anaalklieren. Glandex is ook werkzaam bij het oplossen van lichte gastro-intestinale problemen en colitis.

Glandex Cats & Dogs poeder Glandex Cats & Dogs poeder
Snel bekijken Quick View

Glandex Cats & Dogs poeder

Vanaf € 17,95 Prijs

Glandex is geïndiceerd voor huisdieren met chronische anale sacculitis, huisdieren waarvan geregeld de anaalklieren moeten worden uitgedrukt, huisdieren die gevoelig zijn voor infecties en/of abcessen rond de anaalklieren en als alternatief voor de verwijdering van de anaalklieren. Glandex is ook werkzaam bij het oplossen van lichte gastro-intestinale problemen en colitis.

Glandex Wipes Glandex Wipes
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Glandex Cats & Dogs - 24 Wipes (doekjes)

€ 15,95 Prijs

De Glandex Wipes zijn speciaal gemaakt om het achterwerk van uw huisdier te reinigen. De doekjes die Aloë en Vitamine E bevatten voorkomen nare geurtjes en hebben een jeuk stillende werking. De doekjes kunnen o.a. ingezet worden wanneer uw dier veel last heeft van de anaalklieren.

Glandex

Glandex van Vetnique Labs heeft een grote passie: huisdieren! Dit drijft hen om de best mogelijke voedingssupplementen en verzorgingsproducten te produceren voor onze harige vrienden. Ze begrijpen dat onze huisdieren onze kinderen zijn. De missie om ze jarenlang gelukkig en gezond te houden, is terug te zien in de producten van Glandex. Bij Petpol zijn we erg blij met de doeltreffende middelen tegen verstopte anaalklieren die dit merk ontwikkelt. Jij en je trouwe viervoeter zullen dit na gebruik ongetwijfeld ook zijn!

Glandex hond

Speciaal voor honden die vaak kampen met verstopte of zelfs ontstoken anaalklieren is er Glandex. Bij een hond raken de anaalklieren vaak verstopt als gevolg van slechte ontlasting. Deze kan bijvoorbeeld te zacht, te hard of te weinig zijn. Door je hond Glandex supplementen toe te dienen, zal de ontlasting voldoende zijn en de juiste textuur te hebben, zo kan het bijdragen aan de natuurlijke leging van de anaalklieren. Het resultaat met Glandex: je hond kan een lang en gelukkig leven leiden zonder jeuk of pijn.

Glandex Soft Chews

Verwennen en verzorgen doe je met Glandex Soft Chews. Dit zijn zachte snacks met pindakaassmaak. Je hond zal het als echte traktatie opeten, maar ze doen meer dan alleen verwennen. Ze bevorderen de spijsvertering en ondersteunen een natuurlijke leging van de anaalklieren. De overheerlijke Glandex Soft Chews zorgen ervoor dat de consistentie van de ontlasting voldoende is waardoor volle en geïrriteerde anaalklieren minder of helemaal niet meer voorkomen.

Glandex poeder

Alle producten, dus ook het Glandex poeder, worden met trots gemaakt in de VS in een FDA-geregistreerde en cGMP-conforme faciliteit. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten geschikt voor humane consumptie en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedings- en veterinair onderzoek. Samen met de moderne productieprocessen die ze toepassen, kunnen ze de hoogste kwaliteit en consistentie garanderen. Glandex poeder is daarom effectief!

Glandex kopen

Het makkelijkst en voordeligst Glandex kopen doe je online bij Petpol. Bestellen gaat eenvoudig op de bank met je trouwe viervoeter naast je. Bovendien kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden. Hiernaast hebben we nog veel meer voordelige producten en artikelen voor je huisdier(en) in ons assortiment. Denk aan de verzorging van je hond wanneer hij wondjes heeft, maar ook aan het weren van nare parasieten door je hond te ontwormen. Je kunt het allemaal samen met Glandex kopen bij Petpol!