Pestigon

Pestigon is een veelzijdig inzetbaar en krachtig spot-on middel dat speciaal is ontwikkeld voor honden, katten maar ook gebruikt kan worden voor fretten. Het biedt jouw huisdier bescherming tegen een breed scala aan parasieten, waaronder volwassen vlooien, vlooieneitjes, vlooienlarven en vlooienpoppen. Dit product is niet alleen effectief tegen vlooien, maar ook tegen teken en bijtende luizen, zodat jouw huisdier zich prettig en zorgeloos in zijn vachtje kan voelen. Pestigon is eenvoudig aan te brengen en biedt jouw huisdier een effectieve bescherming gedurende meerdere weken. Dit product is geschikt voor regelmatig gebruik en is een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een veelzijdige en effectieve oplossing tegen diverse parasieten. Kortom, Pestigon is een must have voor elke huisdiereigenaar die de gezondheid en welzijn van zijn huisdier serieus neemt!

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)
Pestigon Combo Spot-On Kat & Fret
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Pestigon Combo Spot-On Kat & Fret

€ 14,45 Prijs

Pestigon Combo Kat & Fret is een spot-on middel die werkzaam is tegen volwassen vlooien, vlooieneitjes, vlooienlarven, vlooienpoppen, teken en bijtende luizen.

Kat:

  • Beschermt 4 weken tegen volwassen vlooien en 6 weken tegen vlooieneitjes, -larven en -poppen.
  • Beschermt 2 weken tegen teken.
  • Werkzaam tegen bijtende luizen.

Fret:

  • Beschermt 4 weken tegen volwassen vlooien en 6 weken tegen vlooieneitjes, -larven en -poppen.
  • Beschermt 4 weken tegen teken.
  • Werkzaam tegen bijtende luizen.

Bevrijd jouw hond van vlooien en teken met Pestigon hond!

Pestigon hond is een krachtig spot-on middel dat speciaal is ontwikkeld voor honden. Het is effectief in het bestrijden van vlooien en teken. Dit zijn twee veelvoorkomende parasieten die problemen kunnen veroorzaken voor honden en hun eigenaren. Door de actieve ingrediënten in Pestigon hond worden vlooien snel en effectief gedood, waardoor jouw trouwe viervoeter verlost wordt van deze vervelende jeukbeestjes. Daarnaast is Pestigon ook werkzaam tegen teken, die niet alleen vervelend zijn, maar ook een gevaar voor de gezondheid van jouw hond kunnen zijn, en voor jezelf. Door gebruik te maken van dit middel kun je ervoor zorgen dat jouw hond beschermd blijft tegen deze parasieten, zodat hij of zij vrij en onbezorgd kan bewegen. Pestigon is eenvoudig aan te brengen in de nek van de hond en biedt een effectieve bescherming gedurende meerdere weken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over vlooien en teken bij jouw harige vriend.

Bescherm jouw huistijger tegen vlooien en teken met Pestigon kat

Pestigon kat is een betrouwbare en effectieve oplossing voor het bestrijden van vlooien en teken bij katten. Deze spot-on behandeling bevat actieve stoffen die vlooien en teken snel en efficiënt uitschakelen, waardoor jouw kat verlost raakt van deze vervelende parasieten. Vlooien kunnen niet alleen vervelend zijn voor jouw kat, maar ook leiden tot huidirritaties en allergieën. Tekenencefalitis vormt een groot risico voor katten die teken hebben opgepikt. Door Pestigon regelmatig te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat jouw kat beschermd blijft tegen vlooien en teken, zodat hij zich buiten vrij en onbezorgd kan bewegen. En jij als kattenbaasje kunt er ook gerust op zijn dat je kat geen nare ziektes door een tekenbeet oploopt. Pestigon kat is eenvoudig aan te brengen en biedt een effectieve bescherming gedurende meerdere weken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de gezondheid en welzijn van jouw kat. Let op: breng het middel altijd aan in de nek of een andere plek waar de kat niet bij kan komen om het vervolgens uit de vacht te likken. Katten houden tenslotte van een gepoetste vacht, maar het is niet de bedoeling dat zij dit middel oplikken.

Voorkom vlooien en teken bij jouw huisdier door Pestigon te kopen

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om teken en vlooien bij jouw hond of kat te bestrijden, dan is Pestigon de perfecte oplossing. Dit spot-on middel bevat krachtige en doeltreffende ingrediënten die vlooien en teken snel en efficiënt uitschakelen, zodat jouw huisdier geen last heeft van deze vervelende parasieten. Pestigon is gemakkelijk aan te brengen en biedt een effectieve bescherming gedurende meerdere weken, zodat je zeker bent van een goede gezondheid en welzijn van jouw huisdier. Bovendien is Pestigon beschikbaar voor zowel honden als katten. Of je nu een hond, kat of beiden in huis hebt rondlopen, je kunt erop vertrouwen dat Pestigon de juiste oplossing is om jouw huisdier te beschermen tegen teken en vlooien. Koop daarom vandaag nog voordelig en snel Pestigon bij Petpol en geef jouw huisdier de bescherming die het verdient!