Orozyme

Orozyme is een bekend merk dat mondverzorging voor honden en katten produceert. Het product is speciaal ontwikkeld om de tanden en het tandvlees van dieren gezond te houden en te beschermen tegen bacteriën en tandplak. Veel huisdieren kunnen namelijk net als mensen last krijgen van tandproblemen, waaronder tandbederf en tandvleesontstekingen. Door het gebruik van Orozyme kunnen deze problemen worden voorkomen, waardoor je huisdier een gezond gebit blijft houden. Het product is niet alleen effectief, maar ook veilig voor honden en katten en zorgt voor een schone en gezonde mond van je harige vriend of vriendin.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq
 • -10%
Snel bekijken Quick View

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq

Vanaf € 13,01 Normale prijs € 14,45 -10% Prijs

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq zijn smakelijke koekjes op basis van algen dat zowel tandsteen verwijderd als voorkomt. Daarnaast werkt het ook uitstekend tegen slechte adem als gevolg van tandproblemen bij honden en katten.

Orozyme Enzymatische Kauwstrips S
Snel bekijken Quick View

Orozyme Enzymatische Kauwstrips

Vanaf € 13,95 Prijs

Orozyme Canine Enzymatische Kauwstrips verwijderen tandplak door het mechanisch effect en houden de mondflora gezond door de enzymatische werking. Het stinken uit de bek as gevolg van tandproblemen word hiermee tegen gegaan.

 • Maat S: < 10 KG (224 gram)
 • Maat M: 10 t/m 30 KG (141 gram)
 • Maat L: > 30 KG (141 gram)
Orozyme Gebitsverzorgingsset
Snel bekijken Quick View

Orozyme Gebitsverzorgingsset

€ 19,95 Prijs

Deze complete verzorgingsset voor het gebit bevat de volgende onderdelen:

 • 1 x Tube Orozyme Enzymatische Tandpasta 70 g, smakelijke hypoallergene tandpasta met moutsmaak, verrijkt met een enzymatisch  complex.
 • 1 x Tandenborstel (tweezijdig)
 • 1 x Vingerborstel
 • 1 x Handleiding over hoe tanden te poetsen bij de hond en de kat.
Orozyme Enzymatische Tanpasta 70 gram
Snel bekijken Quick View

Orozyme Enzymatische Tandpasta - 70 gram

€ 13,95 Prijs

Orozyme Enzymatische Tandpasta  is een smakelijke hypoallergene tandpasta met moutsmaak, verrijkt met een enzymatisch complex voor honden en katten. Naast het verwijderen van tandplak door de mechanische werking van het poetsen, wordt de mondflora gezond gehouden dankzij de enzymatische werking en stinkt het dier minder uit de bek.

Orozyme RF2 Sticks S
Snel bekijken Quick View

Orozyme RF2 Sticks

Vanaf € 22,95 Prijs

De Orozyme RF2 Sticks zijn kauwstrip voor de hond die de vorming van tandplak en slechte adem tegen gaan. De Orozyme RF2 Sticks hebben naast een mechanische functie, de specifieke eigenschap dat de biofilm die zich op de tanden vormt afgebroken wordt. Deze biofilm is een voorloper van tandsteen. Zo wordt de vorming van tandsteen voorkomen.

 • Maat S: < 10 KG (2 x 14 sticks)
 • Maat M: 10 t/m 30 KG (2 x 14 sticks)
 • Maat L: > 30 KG (2 x 14 sticks)

Verbeter de mondgezondheid met Orozyme Bucco Fresh

Orozyme Bucco Fresh is een uniek product in de Orozyme-lijn dat is ontwikkeld om de mond van je hond of kat gezond en fris te houden. Het product bevat actieve ingrediënten die niet alleen de tanden en het tandvlees beschermen, maar ook zorgen voor een frisse adem bij je trouwe viervoeter. Kortom: Orozyme Bucco Fresh is een innovatieve oplossing voor huisdieren die last hebben van tandproblemen of een slechte adem. De producten die onder het overkoepelende merk Ecuphar vallen, verbeteren zowel de gezondheid van de mond als de frisheid van de adem. Het product is eenvoudig in gebruik en zorgt voor een grondige reiniging van de bek van jouw hond of kat! Fijn om te weten: je kunt de producten van dit merk altijd zo voordelig mogelijk bij Petpol vinden.

Bied jouw hond of kat de ultieme mondverzorging met Orozyme tandpasta!

Orozyme tandpasta is dé oplossing voor een sterk en gezond gebit van je huisdier! Dit product bevat innovatieve ingrediënten die de tanden beschermen tegen bacteriën, plaque en tegelijkertijd het tandvlees versterken. Bovendien is deze tandpasta verrijkt met smaakmakers die de tanden schoonmaken en ook nog eens voor een frisse adem zorgen. Het gebruik van Orozyme tandpasta is effectief wanneer het geven van bijvoorbeeld een Dentastick aan je hond niet afdoende is voor het behoud van een gezond gebit bij je huisdier. Orozyme is niet alleen verkrijgbaar in de vorm van een tandpasta, maar ook als kauwstrips en als spoeling om door het water in de drinkbak te doen.

Geef jouw hond een sterk gebit met de producten van Orozyme

Orozyme hond is dé oplossing voor een gezond en stralend gebit voor jouw viervoeter! Dit product is speciaal ontwikkeld om de tanden en het tandvlees van honden te beschermen tegen bacteriën en plaque. Het bevat actieve ingrediënten die de mond van jouw hond grondig reinigen en tegelijkertijd versterken. Bovendien is Orozyme verrijkt met smaakmakers, zodat jouw hond het poetsen van de tanden lekker zal vinden! Het gebruik van Orozyme is niet alleen effectief, maar ook veilig en eenvoudig in gebruik. Je zult zien dat jouw hond een gezond en stralend gebit zal hebben en dat zijn adem weer fris ruikt, dus waar wacht je nog op? Geef jouw hond het beste en probeer vandaag nog de producten van Orozyme!

Orozyme kopen: alle voordelen voor een gezonde mond van je hond of kat!

Wanneer je op zoek bent naar een product dat de gezondheid van de mond van jouw hond of kat verbetert, dan is Orozyme een uitstekende keuze! Dit product bevat actieve ingrediënten die bacteriën en plaque bestrijden en tegelijkertijd het tandvlees versterken. Bovendien zijn de producten verrijkt met smaakmakers die ervoor zorgen dat jouw hond of kat geen strijd zal leveren tijdens de nodige gebitsverzorging. Het gebruik van deze producten is eenvoudig en veilig en zal jouw huisdier een gezonde, stralende glimlach bezorgen. Dus investeer in voordelige Orozyme producten voor jouw hond of kat via Petpol.nl en geef hem of haar het beste wat er is. Je zult versteld staan van het verschil in de mondgezondheid van jouw huisdier!