PrimeVal Gelatinaat Hond
  • PrimeVal Gelatinaat Hond

PrimeVal Gelatinaat Hond

€ 27,65
Inclusief BTW

PrimeVal Gelatinaat is een voedingsupplement voor honden dan ingezet kan worden ter ondersteuning van botten, banden, pezen, nagels en haren. PrimeVal Gelatinaat bestaat voor 66.57% uit collageenhydrolysaat, dat een bijzonder aminozurenspectrum bevat. Aminozuren verbinden zich met elkaar in ketens waarvan duizenden combinaties mogelijk zijn.

Veel van deze combinaties komen overeen met een soort eiwit dat zich in het hondenlichaam bevindt. De bijzondere aminozurenketen van PrimeVal Gelatinaat correspondeert met die van het kraakbeen in de gewrichten van de hond en is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid.

Gewicht

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 2,77
3 7.5% Tot € 6,22
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

PrimeVal Gelatinaat is een voedingsupplement voor honden dan ingezet kan worden ter ondersteuning van botten, banden, pezen, nagels en haren. PrimeVal Gelatinaat bestaat voor 66.57% uit collageenhydrolysaat, dat een bijzonder aminozurenspectrum bevat. Aminozuren verbinden zich met elkaar in ketens waarvan duizenden combinaties mogelijk zijn. Veel van deze combinaties komen overeen met een soort eiwit dat zich in het hondenlichaam bevindt. De bijzondere aminozurenketen van PrimeVal Gelatinaat correspondeert met die van het kraakbeen in de gewrichten van de hond en is een hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid.

Zonder afbreuk te doen aan de betekenis van glucosamine voor het kraakbeen, dient vermeld te worden dat gelatinaat een bredere werking heeft in het lichaam dan glucosamine alleen. Glucosamine is naast chondroïtine, MSM zwavel, Omega vetzuren, calcium, koper, magnesium en ijzer, één van de belangrijkste voedingsstoffen voor het kraakbeen. Gelatinaat is echter ook actief in het bot (botdichtheid en breuken), banden en pezen (verrekking), de nagels (scheuren) en de haren.

Dosering / Toediening

  • 5 t/m 15 kg: 0.5 maatschepje.
  • 15 t/m 30 kg: 1 maatschepje.
  • 30 t/m 40 kg: 2 maatschepjes.
  • 40 kg: 3 maatschepjes.

U kunt het gemakkelijk door het voer (vers, diner of brokken) mengen. Bij droge brokken aanlengen met water of olie.

Ingrediënten / Samenstelling

Collageenhydrolysaat, Organische mineralen, Aroma, Collageen type II

Analyse: Ruw eiwit 64%, Ruwe celstof 0%, Ruw vet 0%, Ruwe as 10%

9808330

Datasheet

BTW:
21%

Specifieke referenties

ean13
8711697023112

Je bent misschien ook geïnteresseerd in