Boehringer Ingelheim

Boehringer Ingelheim is een innovatief farmaceutisch bedrijf dat als doelstelling heeft om steeds weer nieuwe innovatieve producten voor de gezondheid en welzijn van dieren te ontwikkelen. Bij PetPol bieden wij o.a. de producten van Frontline, Frontline Combo, CaniKur Pro, Seraquin en Equitop aan.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)
Canikur Pro
Snel bekijken Quick View

Canikur Pro

Vanaf € 15,95 Prijs

Canikur Pro is een voedingssupplement ter ondersteuning van het darmstelsel bij honden en katten. Het bevat pre- en probiotica dat zorgt voor een goed onderhoud van de darmflora. Prebiotica ondersteunt de groei van goede bacteriën en Probiotica draagt bij aan de vorming van kortketenige vetzuren die een zeer belangrijke voedingsstof zorgen voor darmcellen.

De Canikur Pro kan ingezet worden bij:

  • Diarree of dunne ontlasting.
  • Ter ondersteuning bij (langdurig) antibioticagebruik.
  • Ter ondersteuning van het afweersysteem van de darmen.

Equitop Myoplast - 1.5 kg Equitop Myoplast - 1.5 kg
  • Niet op voorraad
Snel bekijken Quick View

Equitop Myoplast - 1.5 kg

€ 94,95 Prijs

Equitop Myoplast is een plantaardig voedingssupplement ter ondersteuning van de spieropbouw bij paarden en pony’s. Het uitermate geschikt om o.a. in te zetten in periodes van wedstrijden en intensieve training. Daarnaast is het ook goed in te zetten bij senior paarden die behoefte hebben aan een verhoogde eiwitbehoefte. 

Equitop Pronutrin - 3.5 kg
Snel bekijken Quick View

Equitop Pronutrin - 3.5 kg

€ 99,95 Prijs

Equitop Pronutrin van Boehringer Ingelheim is een voedingssupplement voor paarden en pony's ter ondersteuning van het maagslijmvlies. Het is uitermate geschikt voor paarden en pony's die te maken hebben met maagzweren of een verhoogde kans hierop. Het kan o.a. ingezet worden bij momenten met stress zoals:

  • Training
  • Spenen
  • Transport
  • Dierenarts onderzoek
Sputolysin Poeder - 420 gram
Snel bekijken Quick View

Sputolysin Poeder - 420 gram

€ 45,95 Prijs

Sputolysin van Boehringer Ingelheim is een voedingssupplement voor paarden en pony's dat zorgt voor het verdunnen en het oplossen van overtollig slijm in de luchtwegen. Het middel zorgt voor verlichting en dat uw paard weer vrijer kan ademen. 

Boehringer Ingelheim

Het in 1985 opgerichte familiebedrijf Boehringer Ingelheim is een toonaangevend en razend innovatief, farmaceutisch bedrijf in Amsterdam. Dit bedrijf is gericht op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe producten om de gezondheid van jouw vee, gezelschapsdieren of paarden zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden. De producten van Boehringer Ingelheim worden ontwikkeld met behulp van kennis uit de praktijk van zowel dierenartsen als diereigenaren en andere betrokkenen.

Boehringer Ingelheim Amsterdam

De Nederlandse afdeling van Boehringer Ingelheim in Amsterdam werkt aan de meest baanbrekende behandelingen om de levens van jouw hond, katpaard en konijn & knaagdier te verbeteren. Bekende product merken van Boehringer Ingelheim Amsterdam zijn onder andere Frontline, Equitop en Seraquin en die vind je dan ook zeker bij Petpol in het assortiment van supplementen. Heb jij bijvoorbeeld een paard of pony die last heeft van maagzweren? Dan vind je tussen de producten voor maag & darm gegarandeerd een product van Boehringer Ingelheim Amsterdam of een ander product om je viervoeter een betere kwaliteit van leven te bezorgen.

Boehringer Ingelheim producten

Voor de meest innovatieve Boehringer Ingelheim producten, zoals bijvoorbeeld Frontline ben je bij Petpol aan het juiste online adres! Heeft jouw hondpaard of kat last van stress? Kies dan voor de juiste supplementen om het gemoed van jouw dier weer tot rust en in balans te brengen. Vlooien en teken bij je hond of kat bestrijd je met de producten van Frontline, allemaal Boehringer Ingelheim producten waar jouw huisdier een stuk makkelijker leven door krijgt. Petpol heeft als motto: fitte dieren, blije baasjes. Ervaar het zelf met de hulpmiddelen en supplementen voor al jouw trouwe viervoeters! Heb je informatie nodig over een bepaalde soort ziekte of aandoening bij jouw dier en wat er aan te doen? Lees het in onze blog!

Boehringer Ingelheim online bestellen

Een paar voordelen van Boehringer Ingelheim producten online bestellen bij Petpol, is dat je bestelling gratis bezorgd wordt vanaf € 49 (Nederland), hoef je zelf niet naar de winkel. Bovendien hanteren we een gratis retourservice mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn. Word ook vooral lid van onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van onze aanbiedingen, actiecodes en nieuwtjes en informatie van onze dierenarts! Om voordelig Boehringer Ingelheim producten online te bestellen surf je naar Petpol.nl!

Boehringer Ingelheim kopen

Vraag jij je af waar je de producten van Boehringer Ingelheim kunt kopen? Nou, bij Petpol dus! Dat zijn bijvoorbeeld merken als Frontline, Equitop en Seraquin. Hoogstaande producten om de gezondheid van jouw huisdier zo optimaal mogelijk te krijgen en te houden. Bij ons kun je naast dat je de Boehringer Ingelheim producten kunt kopen, ook tal van andere vooraanstaande producten voor je kat, hond, paard en knaagdieren vinden. Wat dacht je van flexi rollijnenPetlando kussens of zwembaden? Maar ook kwaliteitsvoeding zoals, Hill’sSanimed of Yarrah. Kortom: bij Petpol vind je alles wat je zoekt voor je allerliefste huisdier(en)! Bij besteding vanaf € 49 krijg je alles gratis thuisbezorgd.