Advantage

Advantage biedt een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven bij de hond en de kat. De snelheid van werken is van belang. Zo heeft bijvoorbeeld het huisdier minder last van de aanwezige vlooien en krijgt u de vlooienplaag sneller onder controle. Daarnaast is deze snelheid belangrijk zodat vlooien geen eitjes kunnen leggen, ze niet bijten waardoor een vlooienallergie kan worden tegen gegaan, nieuwe vlooien vanuit de omgeving snel worden gedood. Vlooien zijn ook de tussengastheer van de vlo-lintworm (Dipylidium caninum). Door het snel doden van de vlo, kun je de overdracht van deze worm ook voorkomen.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Advantage

Met de hulp van Advantage help je je huisdieren een handje bij een vervelende vlooienaanval. Deze kleine bloedparasieten kunnen het je huisdier namelijk knap lastig maken en dat merk je al snel aan overmatig gekrab en gebijt in de vacht. Wanneer je niets doet, kan zo’n vlooienaanval flink uit de hand lopen, met een beschadigde vacht als gevolg. Gebruik daarom op tijd de anti-vlooienmiddelen van Advantage zodat je viervoeters weer zonder jeuk en pijn de deur uit kunnen gaan!

Advantage kat

Gebruik Advantage kat wanneer je ziet dat je kat last heeft van vlooien. Wist je trouwens dat vlooien ook nog eens verantwoordelijk kunnen zijn van het overbrengen van lintwormen? Dat is voor katten natuurlijk nog eens extra vervelend. Doordat katten veel buiten zijn en daarbij vaak in contact komen met andere katten, is het helaas moeilijk te voorkomen om vlooien te krijgen. Gelukkig heeft je poes met de hulp van Advantage kat dan een snelle en betrouwbare oplossing om van die vlooien af te komen.

Advantage hond

Met Advantage hond heeft je trouwe viervoeter een snelle oplossing bij vervelende, kriebelende beestjes in de vacht. Ook honden kunnen namelijk makkelijk vlooien oplopen, bijvoorbeeld wanneer je ze uitlaat en ze aan het spelen zijn met andere honden. Je merkt al snel wanneer je hond last heeft van vlooien: hij of zij zal namelijk veel krabben en bijten in de vacht. Met Advantage hond heb je dan het perfecte middel om honden weer af te helpen van die vervelende vlooien.

Advantage vlooiendruppels

Het voordeel van Advantage vlooiendruppels is dat ze in de eerste plaats heel eenvoudig zijn aan te brengen. Dat scheelt een hoop stress bij jou en je huisdier. Het is een kwestie van de druppels in de nek (op de blote huid zelf, niet op de haren van de vacht) aanbrengen, en de druppels zullen vervolgens hun werk doen. De werkzame stoffen in Advantage vlooiendruppels zullen nu vanzelf hun werk doen, dus bestel deze snel bij Petpol!

Let op: breng het middel niet op een beschadigde huid aan en zorg dat je de druppels niet op je handen krijgt.

Hoe werkt Advantage tegen vlooien?

Advantage is een anti-vlooienmiddel dat bepaalde stoffen bevat, deze zorgen ervoor dat vlooien het leven zullen laten wanneer ze hiermee in aanraking komen. Contact met de stof is al voldoende om van de vlooien af te komen, vlooien hoeven dus niet eerst een kat, hond of ander huisdier te bijten. Zo heb je met dit middel snel hulp en voorkom je dat je huisdier verder moet lijden.

Hoe snel werkt Advantage?

Zodra je de druppels van Advantage hebt aangebracht, zal de stof gaan werken en binnen 24 uur zullen de eerste vlooien sterven. Vervolgens is het middel nog zeer lang effectief. Het zal namelijk nog tot een maand werkzaam zijn tegen vlooien. Dat is ook prettig, omdat vlooien dan ook op de langere termijn geen plaag meer vormen voor je dieren.