De Groene Os Psyllium Husk
  • De Groene Os Psyllium Husk

De Groene Os Psyllium Husk - 1 kg

€ 49,95
Inclusief BTW

Psyllium Husk van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter ondersteuning en vergemakkelijking van de darmpassage. De Psyllium Husk vezels hebben als eigenschap dat ze wel tot twintig maal hun eigen gewicht aan water kunnen opnemen. Hierdoor wordt de darminhoud zachter en volumineuzer en verloopt de darmpassage gemakkelijker.

Psyllium Husk kan echter ook bij te dunne ontlasting worden ingezet, omdat psyllium helpt deze dikker te maken. Daarnaast heeft het middel een milde darmreinigende werking en bevordert het de spijsvertering.

Let op: deze verpakking is voor gebruik bij het paard en de pony.

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 5,00
3 7.5% Tot € 11,24
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

Psyllium Husk van De Groene Os is een 100% natuurlijk aanvullend diervoeder voor paarden en pony's ter ondersteuning en vergemakkelijking van de darmpassage. De Psyllium Husk vezels hebben als eigenschap dat ze wel tot twintig maal hun eigen gewicht aan water kunnen opnemen. Hierdoor wordt de darminhoud zachter en volumineuzer en verloopt de darmpassage gemakkelijker. Psyllium Husk kan echter ook bij te dunne ontlasting worden ingezet, omdat psyllium helpt deze dikker te maken. Daarnaast heeft het middel een milde darmreinigende werking en bevordert het de spijsvertering.

Toediening / Dosering

Paarden en pony’s: 1 maal daags 1 volle maatschep op een ruime hoeveelheid water en door het voer of de slobber mengen.

Het voer niet laten staan maar meteen aanbieden, de bindende werking van Psyllium Husk begint namelijk onmiddellijk. Bij toepassing tegen te dunne mest kan er minder water gebruikt worden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater!

1 maatschep Paard & Pony = 45 gram

Samenstelling / Ingrediënten

100% Psyllium Husk (plantago ovata)

Waarschuwingen

  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van dracht, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Er zijn geen contra-indicaties van dit middel bekend. Wel is het tegelijkertijd innemen van psylliumvezels met medicatie niet aan te raden, omdat psyllium de opname van medicijnen kan verminderen of vertragen. Ook is het belangrijk om er op te letten dat er voldoende water gebruikt wordt bij inname van de vezels. Uit recent onderzoek is gebleken dat ter voorkoming van zandkoliek een combinatie van psylliumvezels, een probioticum en omegavetzuren aan te raden is. Voor het beste resultaat vormt Psyllium Husk een goede combinatie met Trias Omega.
  • Voor en na openen droog, donker en koel bewaren.

9809420

Datasheet

EAN-code:
8716378001045
BTW:
9%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in