Remedy+ Cerazinc Crème - 50 ml
  • Remedy+ Cerazinc Crème - 50 ml
  • Remedy+ Cerazinc Crème - 50 ml

Remedy+ Cerazinc Crème - 50 ml

€ 17,95
Inclusief BTW

De Cerazinc crème van Remedy+ is een verzachtende en niet vettige crème op basis van honing en zinkoxide die herstellend vermogen van de huid ondersteund. De Cerazinc crème mag op dagelijkse basis gebruikt worden bij zowel honden, katten als paarden. De crème bevat geen antibiotica of corticosteroïden en is daardoor veilig in gebruik voor zowel dier als mens. 

Volumekorting

Aantal Korting U bespaart
2 5% Tot € 1,80
3 7.5% Tot € 4,04
Aantal
Op voorraad: Verzending binnen 1-2 werkdagen

De Cerazinc crème van Remedy+ is een verzachtende en niet vettige crème op basis van honing en zinkoxide die herstellend vermogen van de huid ondersteund. De Cerazinc crème mag op dagelijkse basis gebruikt worden bij zowel honden, katten als paarden. De crème bevat geen antibiotica of corticosteroïden en is daardoor veilig in gebruik voor zowel dier als mens. 

Toediening / Dosering

Voor gebruik dient u de huid op de te behandelen plek goed schoon te maken. Breng het product vervolgens 2 x daags dun aan. De Remedy+ Cerazinc Crème is ook goed in te zetten bij wondjes tussen de tenen en huidplooien. 

Samenstelling / Ingrediënten

Aqua, Petrolatum, Zinc Oxide, Pentylene Glycol, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Microcristallina, Isopropyl myristate, cetearyl ethylhexanoate, Isohexadecane, Butyrospermum, Parkii Butter, Lanolin, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Stearate, Mel Extract, BHT.

Waarschuwingen

Niet in aanraking laten komen met de ogen.

9800531

Datasheet

EAN-code:
8719326077628
BTW:
21%

Je bent misschien ook geïnteresseerd in